Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty jesteś projektantem ubrań czy graczem?

Bronie i zbroje jak widzisz zostały zaprojektowane przez team, więc na Twoim miejscu bym przestał narzekać i chociaż spojrzał co zrobili Ci ludzie.

Czytając posty niektórych o tym serwerze po prostu śmiać się chce, oceniają wszystko i wiedzą już jak będzie, chociaż nie testowali go.

Lepiej napisać pod tematem jakiegoś gotowca że jest zaje... i na pewno zagram, bo jest dopracowany, a wszystkie itemy są z neta i zero kreatywności.

Projektantem nie jestem i jakoś nie chciałbym być.. Co nie znaczy że chciałbym chodzić w gównie :) Po co tworzą coraz to nowsze zbroje i bronie? By ludziom się podobały.. Jeśli by nie chodziło o gust to wszyscy biegali by w tym samym.. Moim zdaniem itemy które podałem wyglądają gównianie.. Ok, administracja je robiła czy coś.. No ok, ale skoro nie potrafią tego robić, to niech się nie zabierają za to.. Chcieli być oryginalni i chwała im za to, ale nie wyszło.. Połowa zbroi wygląda podobnie tyle że zmieniony kolor.. Co więcej, kilka zbroi które podają mają ohydne kolory i na pewno nie chciałbym czegoś takiego oglądać przez kilka godzin gry na swojej postaci..

Nadal chciałbym wiedzieć co z bonami.. Bo nie chce mi się spędzać kilka godzin na bonowaniu eq, by za pare godzin zmieniać to eq i tak w kółko...

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quen, no my liczymy na Ciebie... Ale musisz mieć na uwadzę że sravia i grubego serwer nie puszczą tego płazem. Radzę mieć dobre zabezpieczenia i stabilną/mocną serwerownie.

Tak tylko mówie.. :P

@AW

Do + ile 100% o ile coś takiego jesT?

­graphic.png

Opublikowano

Quen, no my liczymy na Ciebie... Ale musisz mieć na uwadzę że sravia i grubego serwer nie puszczą tego płazem. Radzę mieć dobre zabezpieczenia i stabilną/mocną serwerownie.

Tak tylko mówie.. :P

@AW

Do + ile 100% o ile coś takiego jesT?

kolejny ? każdy zawsze widzi jakies wyimaginowane ddosy ..

Ravia to hajkerzy maja ddosy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

kolejny ? każdy zawsze widzi jakies wyimaginowane ddosy ..

Ravia to hajkerzy maja ddosy.

Głupota ludzka widać nizaznała granic.. ;)

@AW Jakie macie zabezpieczenia względem cheaterów?

­graphic.png

Opublikowano

Głupota ludzka widać nizaznała granic.. ;)

@AW Jakie macie zabezpieczenia względem cheaterów?

Nie bądź dla siebie taki surowy.

PS. Popraw zdanie bo nie ma sensu.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

No, serwer wygląda epicko, dawno tak się nie najarałem na serwer jak teraz, liczę, że wszystko będzie bez większych problemów.

Kiedy klient i przewidywana godzina startu?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Czekam na informacje dotyczące startu, która godzina :). Również dobrze by było jakby dziś dodali klienta :D.

Opublikowano

Popieram Naid'a.

TreeN to równy gość, miałem z nim współprace i w sumie nadal mam.

Jest okej jeżeli chodzi o biznes, z samym serwerem pewnie nie będzie inaczej.

Wiem, że poświęcił tutaj dużo swojej pracy, każdy z członków teamu włożył w to mnóstwo pracy.

Na pewno się to nie zmarnuje, a sam serwer stanie na szczycie.

Mam nadzieje, że ludzie przejrzą w końcu na oczy i zaczną grać u prawdziwych techników i uczciwych właścicieli.

Takich jak team Resthea, Ete**ity czy chociażby nawet Nost**li.

Żeby nie było, ja nie liże tutaj nikomu dupy, bo to nie jest w moim interesie.

Jestem w stanie zauważyć kto tutaj na tym forum jest uczciwy, a kto jest lamusem takim jak Wydymion, samozwańczy król techników.

Teraz widać kto tutaj postawił prawdziwe serwery.

Czas wszystko powoli pokazuje.

Team Resthea udostępnił sporo rzeczy za darmo, pomocy też nie odmawiali.

Możliwe, że Naid sam o to zadbał.

Co ci do tego, nie będzie to nie będzie proste?

Denerwujesz mnie typku, wozisz się po zapowiedziach serwerów jakbyś nie wiem kim był.

Nick masz udany, jestem ciekaw jakie serwery miałeś o ile wgl. jakieś miałeś.

Baw się dalej w wielkiego znawce i technika, my się pośmiejemy.

Serwer polecam, jest godny uwagi.

Jutro gramy na tym złocie.

Dzieciaku, już to kiedyś komuś tłumaczyłem. Nie jestem technikiem informatykiem ani żadnego serwera nie miałem dzieciaczku. Jestem technikiem gastronomii ...

Więc chłopczyku jak kogoś nie znasz to nie pisz.

To że cb denerwują ludzie tego typu to możesz jedynie pisać w necie bo w świecie to pewnie marnie z tobą.

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, czegoś takiego chyba nie było. Na starcie pewnie zagoszczę, ale pewnie dłużej niż jeden dzień nie zagram :rolleyes:

Szkoda że poszliście pod Hard, wiąże się to z tym że wszystko będzie cholernie trudno zdobyć już widać że będzie jak na PLu. Z pewnością wszystko

będzie w IS od dodań po kamole. Nie podoba mi się rozwiązanie z pierścieniem tp i z rzeczami, których po prostu nie należy ruszać i zostawić jak są.

Dużo zmian, dużo kombinowania pewnie sporo bugów. Jednym się to podoba, innym nie. Pewnie na starcie z 800 ludzi będzie, zobaczymy jak dalej to się utrzyma.

3mam kciuki za ten serwer bo sporo roboty włożyliście, ale serwer nie dla mnie, za dużo roboty i faworyzowani "sponsorzy" ładujący w IS -.-

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, czegoś takiego chyba nie było. Na starcie pewnie zagoszczę, ale pewnie dłużej niż jeden dzień nie zagram :rolleyes:

Szkoda że poszliście pod Hard, wiąże się to z tym że wszystko będzie cholernie trudno zdobyć już widać że będzie jak na PLu. Z pewnością wszystko

będzie w IS od dodań po kamole. Nie podoba mi się rozwiązanie z pierścieniem tp i z rzeczami, których po prostu nie należy ruszać i zostawić jak są.

Dużo zmian, dużo kombinowania pewnie sporo bugów. Jednym się to podoba, innym nie. Pewnie na starcie z 800 ludzi będzie, zobaczymy jak dalej to się utrzyma.

3mam kciuki za ten serwer bo sporo roboty włożyliście, ale serwer nie dla mnie, za dużo roboty i faworyzowani "sponsorzy" ładujący w IS -.-

z gory zakladasz ze wszystko ebdzie w is... takie to madre

Opublikowano

A jak bedzie z teleportowaniem miedzy krolestwami? Bo jezeli nie ma pierscienia tp to handel bedzie naprawde cienki. Zrobcie moze mape handlowa.

Opublikowano

A jak bedzie z teleportowaniem miedzy krolestwami? Bo jezeli nie ma pierscienia tp to handel bedzie naprawde cienki. Zrobcie moze mape handlowa.

na wielkiej mapie jest takze osobna wyspa do handlu, tam zaczynasz gre chyba nawet. caly rynek odbywa sie tam

Opublikowano

Serwer jakiego jeszcze ne bylo i 800 osób? Wątpie w to, wszyscy raczej będą chceli zobaczyć innego metina,niż ciągłe gotowce.

Beta już była, a praca nad serwerem ponad półtora roku to dużo, więc wątpie, aby wystpępowały jakieś bugi.

Jeszcze jak byś przeczytał dokładnie prentacje to jest "serwer prywatny" z podwyższonymi ratami i zdobywanie przedmiotów, oraz yangów nie może być jak na PLu.

Ocenianie czegoś, skoro się jeszcze tego nie poznało jest żałosne.

Opublikowano

z gory zakladasz ze wszystko ebdzie w is... takie to madre

Serwer jakiego jeszcze ne bylo i 800 osób? Wątpie w to, wszyscy raczej będą chceli zobaczyć innego metina,niż ciągłe gotowce.

Beta już była, a praca nad serwerem ponad półtora roku to dużo, więc wątpie, aby wystpępowały jakieś bugi.

Jeszcze jak byś przeczytał dokładnie prentacje to jest "serwer prywatny" z podwyższonymi ratami i zdobywanie przedmiotów, oraz yangów nie może być jak na PLu.

Ocenianie czegoś, skoro się jeszcze tego nie poznało jest żałosne.

Człowiek już wypowiedzieć się nie może, bo armia wygłodniałych hejterów się na Ciebie rzuci :rolleyes: Napisałem co sadzę o tym serwerze, a wy odpowiadacie

kompletnie bez sensu bez żadnych kontrargumentów. Za dużo takich cudnych prezentacji widziałem i zazwyczaj większości tego nie ma, albo jest zbugowane.

Nie mówię że tak będzie w tym wypadku, ale doświadczenia sugerują mi coś innego. Więc do serwera, podchodzę z dystansem, zagram z jeden dzień i pewnie zakończę

czekając na jakiegoś konkret Medium. Co do ISa panującego na wszystkich Hardach to jest on wszędzie rozbudowany niczym* brytyjska flota, więc czemu mam sądzić inaczej? :rolleyes:

Kończąc, bo już nie będę się tutaj wypowiadał, za serwer trzymam kciuki i polecam osobom, które lubią takie klimaty...

Opublikowano

Człowiek już wypowiedzieć się nie może, bo armia wygłodniałych hejterów się na Ciebie rzuci :rolleyes: Napisałem co sadzę o tym serwerze, a wy odpowiadacie

kompletnie bez sensu bez żadnych kontrargumentów. Za dużo takich cudnych prezentacji widziałem i zazwyczaj większości tego nie ma, albo jest zbugowane.

Nie mówię że tak będzie w tym wypadku, ale doświadczenia sugerują mi coś innego. Więc do serwera, podchodzę z dystansem, zagram z jeden dzień i pewnie zakończę

czekając na jakiegoś konkret Medium. Co do ISa panującego na wszystkich Hardach to jest on wszędzie rozbudowany niczym* brytyjska flota, więc czemu mam sądzić inaczej? :rolleyes:

Kończąc, bo już nie będę się tutaj wypowiadał, za serwer trzymam kciuki i polecam osobom, które lubią takie klimaty...

Wypowiedzieć się może ale z sensem, z sensem pamiętaj.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie używaj fraz, których nie znasz, bo zachowujesz sie jak nasi politycy.

Nie jestem żadnym hejterem, tylko Twoja wypowiedź jest bez uzasadnienia i jak widzę coś takiego to mnie nosi.

Porównywanie kogoś do kogoś innego, w tym przypadku "czegoś" , czyli serwerów hard nie ma zupełnie żadnego sensu, iż wiemy że każdy jest inny i ten serwer zupełnie będzie.

Zanim napiszesz swoje zdanie zastanów się co piszesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...