Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co z bonami? Pisałem o tym wcześniej i nie otrzymałem odpowiedzi... To jest server hard.. Trzeba dropić nowe sety by potem je bonować? Bony mają 5 wartości.. Czyli mam ten 80 lvl, wbije w 3-4h 90 lvl, potem trzeba dropić ten set ( no chyba że dropnie podczas expienia.. ), a potem jeszcze bonować 1-2h by set miał takie same bony jakie miał poprzedni set.. Ciągle to samo przy 8 setach zbroi i broni? To się nie sprawdzi..

Dodatkowo, niektóre zbroje wyglądają okropnie (moim zdaniem ). Są to :

Ninja - 70, 90, 130

Sura - 70, 90, 100 <- kolorystyka..., 130 <- halloween się skończyło...

Szaman - tutaj jakoś zbroje są w miarę chociaż można było by się do nich przyczepić..

Woj - tylko ta na 130.. Ogólnie jak przy szamanie, zbroje żadna rewelacja, ale nie są najgorsze..

Bronie wyglądają nawet nawet... A co do zbroi to większość się powtarzają tylko zmienione kolorki...

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Które to podejście do startu? Czy przestaliście liczyć po 5?

AW@

Beda truty w IS?

Haha Ten co wszystko wie i wszystko robi dobrze hmm... Może u ciebie truty i satlki na +9 są , ale nie tu lepiej wyjdź i mnie nie wkur...

Kolejny raz ten serwer startuje powodzenia.A co do serwera masakra 6 królestw ? jak są 3 to już za dużo powodzenia ja nie zawitam.

Szkoda , że nie zawitasz chociaż i tak pewnie zmienisz zdanie jak większość hejterów może nie będziesz grał , ale pobierzesz sprawdzić jak każdy .

Po za mpc to naprawdę warte byście się zareprezentowali nawet na epifipi... Bo serwer super pomimo słabszego sprzętu zagram bo będzie warto Quen ogar technik ale tego Arcziego też coś kojarzę.. :)

Masz racje reklama musi być .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jak na 6 królestw to trochę słabą reklamę macie. Zapowiedź na mpc 25, a start 29. Zapowiedź można tu wstawić 2 tyg przed startem i mogliście ten czas wykorzystać. Życzę powodzenia, ja nie zagram bo nie gram już w metina, który nie jest godzien nawet nazywać się grą mmo.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Naprawdę to jest bardzo nieprofesjonalne wykonanie prezentacji,

Nowe Nieba

Na każdej mapie znajdziecie kilka zapierających dech w piersiach skyboxów.

"zapierających" pomimo wielkiej sławy wykonawcy prezentacji nie zabrakło błędów świadczących o poziomie Administracji .

btw. zaBierających *

Bardziej bym powiedział, że to Ty nie ogarniasz polskiego języka.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chciałbym tu zagrać , serwer w 100% dopracowany lecz pewnie nie zagram tak jak wiekszosc graczy z powodu reklamy , przewiduje ze bedzie tak jak z asti*m , bedzie ponad 1k osob po starcie grało a potem serwer padnie z braku osób grających ;3

dokładnie na Ast!*m fajnie się grało czasami z doprim wspominamy serwer! Fajnie się grało!

jak kilku innych serwerach medium tez nie było reklamy a gra tam po 1k/800Graczy

Reklama to nie wszystko !

97885401236937515934.png

Opublikowano

Nowe Nieba

"zapierających" pomimo wielkiej sławy wykonawcy prezentacji nie zabrakło błędów świadczących o poziomie Administracji .

btw. zaBierających *

Hahahahaha co za łeb hahahahahhahahaha masz lajka za głupotę.

@topic: Moim zdaniem serwer nie wypali, nie przypomina metina, za duże zmiany może komuś się to spodoba, ale myślę, że większości nie.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Hahahahaha co za łeb hahahahahhahahaha masz lajka za głupotę.

@topic: Moim zdaniem serwer nie wypali, nie przypomina metina, za duże zmiany może komuś się to spodoba, ale myślę, że większości nie.

Jak widać to więkoszość komentarzy jest na tak, więc Twoje stwierdzenie się nie sprawdza jak na razie, nie rozumiem także jak ludzie mogą porównywać ten serwer z innymi, skoro taki jak ten nigdy nie istniał jeszcze, tylko lekko przerobione mapy, usunieto/dodano królestwa, nowe itemy oraz mapy i to wszystko.

A co z bonami? Pisałem o tym wcześniej i nie otrzymałem odpowiedzi... To jest server hard.. Trzeba dropić nowe sety by potem je bonować? Bony mają 5 wartości.. Czyli mam ten 80 lvl, wbije w 3-4h 90 lvl, potem trzeba dropić ten set ( no chyba że dropnie podczas expienia.. ), a potem jeszcze bonować 1-2h by set miał takie same bony jakie miał poprzedni set.. Ciągle to samo przy 8 setach zbroi i broni? To się nie sprawdzi..

Dodatkowo, niektóre zbroje wyglądają okropnie (moim zdaniem ). Są to :

Ninja - 70, 90, 130

Sura - 70, 90, 100 <- kolorystyka..., 130 <- halloween się skończyło...

Szaman - tutaj jakoś zbroje są w miarę chociaż można było by się do nich przyczepić..

Woj - tylko ta na 130.. Ogólnie jak przy szamanie, zbroje żadna rewelacja, ale nie są najgorsze..

Bronie wyglądają nawet nawet... A co do zbroi to większość się powtarzają tylko zmienione kolorki...

A Ty jesteś projektantem ubrań czy graczem?

Bronie i zbroje jak widzisz zostały zaprojektowane przez team, więc na Twoim miejscu bym przestał narzekać i chociaż spojrzał co zrobili Ci ludzie.

Czytając posty niektórych o tym serwerze po prostu śmiać się chce, oceniają wszystko i wiedzą już jak będzie, chociaż nie testowali go.

Lepiej napisać pod tematem jakiegoś gotowca że jest zaje... i na pewno zagram, bo jest dopracowany, a wszystkie itemy są z neta i zero kreatywności.

Opublikowano

yolo, go, go. dawno nie miałam chcicy na serwer. Pamiętam, że coś mieliście robić duży projekt i w końcu się doczekałam. :P Grakty wytrwałości w projekcie ^^

Opublikowano

Nowe Nieba

btw. zaBierających *

Musiał sie znaleźć ktoś kto znajdzie mini mini drobnostkę w prezce na chuj takie niedopier*olce sie rodzą , jak jakiś twój kolega (pewnie ich nie masz)powie coś źle też go poprawiasz ? No pewnie tak bo po co miec kolegów przecież trzeba mówic wszysttko tak jak ma być ;>

Opublikowano

Nie grałem na serwerze, ale mogę go polecić ze względu na profesjonalną administrację.

Pozdrawiam i polecam. ;)

Opublikowano

Fajny serwer widać wiele nowości :) Polecam i zagram.
Ale pytanko mam odnośnie użytkownika TheNaid co on ma wspólnego z waszym serwer że co chwile go zachwala ? Przecież ma on swój własny serwer.

@aw Mogę wiedzieć czy na serwerze będzie kontynuacja misji biologa ? Chodzi mi czy będzie na coraz to większy lvl ?

Opublikowano

Bardziej bym powiedział, że to Ty nie ogarniasz polskiego języka.

Jak można coś bardziej powiedzieć?

Jak widać język polski Ciebie, także przerósł.

Nowe Nieba

btw. zaBierających *

Wytłumacz mi jedno, jakim cudem literówka może świadczyć o poziomie administracji ? Twoja wypowiedź jest zupełnie błędnie zapisana. Opinie na temat twojego poziomu, zachowam dla siebie.

Pozdrawiam speców od poprawnej polszczyzny oraz składni marnujących się na MPC, forum o grach.

@antywarn

Skąd dropić zatruty miecz?

Opublikowano

Ważne pytanie:

Czy będzie możliwość doładowania SM za pomocą kodu Paysafecard?

to dla mnie ważne

Na razie będę przelewy i sms, potem dopiero jak najszybciej to dodadzą.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Prezentacja szczerze nie powala na nogi, Spodziewałem się lepszej oprawy graficznej :P Nie zdążyliście chyba spolszczyć do końca systemu ignoracji co widać na ss'ie xD Serwer defakto jest dobry, ale boję się że będzie jak z a*tium :) Ale zobaczymy, jeżeli po paru tygodniach będzie nadal dużo graczy to chętnie zagram. Pozdrawiam oraz życzę powodzenia ;)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

To i ja się wypowiem.

Od ponad roku obserwuję pracę, oraz postępy związane z tym serwerem. Przyznam się, że od początku, miałem nadzieję, że będzie to

hit. Dość sporo nowości, fabuła, nowe mapy, których nikt nie zna, moby itp. Tak się wkręciłem, przeglądałem forum i udało mi się dostać do grona testerów alphy. I tu mój entuzjazm opadł... Nie ze względu na dużą ilość błędów w grze (z tego co pamiętam to było około 200 różnych bugów), bo tego można było się spodziewać, przecież to dopiero faza alpha, lecz nieco "dziwne" podejście teamu. Myślałem, że tak "profesjonalny team", (nikogo nie hejtuję) nieco lepiej i uważniej podejdzie do fazy, alpha. Co prawda nie siedziałem 24h na dobę na serwerze, ale członków teamu, było dość trudno spotkać, szczególnie w nocy,( ja wiem większość osób w nocy śpi, ale nie prawdziwi gracze:)). Niestety większość testerów okazała się "dziećmi" bijącymi się o topkę. Było jeszcze kilka "akcji", które nie podobały mi się, ale zachowam to dla siebie.

Przyznam szczerze, że po alphie zwątpiłem, że ten serwer w ogóle powstanie, bo było tyle do zrobienia, ale widzę, że team się postarał i

za to należą się wam gratulację. Mam nadzieję, że beta była już bardziej dopracowana i lepiej przetestowana, ponieważ moim skromnym zdaniem serwer ma potencjał. Nie piszę tego posta, żeby kogoś zniechęcić do gry tutaj, lecz to są tylko moje spostrzeżenia. Podkreślam, że to co opisałem było podczas fazy alpha, a co dalej się działo, czy coś się zmieniło? Tego nie wiem, ale mam cichą nadzieję, że tak, bo chętnie zagram, na tym serwerze, choć podchodzę do niego dość sceptycznie.

Opublikowano

Jak można coś bardziej powiedzieć?

Jak widać język polski Ciebie, także przerósł.

Wytłumacz mi jedno, jakim cudem literówka może świadczyć o poziomie administracji ? Twoja wypowiedź jest zupełnie błędnie zapisana. Opinie na temat twojego poziomu, zachowam dla siebie.

Pozdrawiam speców od poprawnej polszczyzny oraz składni marnujących się na MPC, forum o grach.

@antywarn

Skąd dropić zatruty miecz?

Jaka literówka, przecież to jest dobrze napisane, panu który poprawił go z myślą, że powinno być zaBierający od zabierać proponuję wyguglować co znaczy "zapiera dech w piersiach", a dopiero później poprawiać, a raczej próbować poprawić coś co jest dobre xD.

Szansa na drop truty z ripera jest powiększona?

Opublikowano

Gdzie zdobędę zmiankę i dodanie?

Misje/Bosy/Metiny

Ale pytanko mam odnośnie użytkownika TheNaid co on ma wspólnego z waszym serwer że co chwile go zachwala ? Przecież ma on swój własny serwer.

@aw Mogę wiedzieć czy na serwerze będzie kontynuacja misji biologa ? Chodzi mi czy będzie na coraz to większy lvl ?

TheNaid jak widać lubi nasz serwer i chce zachęcić innych graczy do gry na nim być może i on zagra przez co szuka ludzi do gry

Na serwerze biolog został zastąpiony Kolekcjonerem nowy mpc który ma dla nas całkiem nowe zadania podobne do biologa. Być może i biolog się pojawi ale to zapewne w późniejszej fazie gry i zapewne z nowymi misjami

Szansa na drop truty z ripera jest powiększona?

Tak jak już pisałem z Ripera leci szkata z której usunięto zbędny śmieciowy drop (a więc szansa na trute większa) oraz jest x% szansy na to, że wypadnie Bezpośrednio bron na 75lvl z ripera. Przy najbardziej optymistycznej opcji z 1 ripera moze ci polecieć nawet 2 truty + inne ciekawe ulepszacze typu perły itp

Opublikowano

Ubiłem z TreeNem biznes, nie oszukał mnie jak na te czasy przystało polaczkom więc czemu miałbym mu nie propsnąć serwera?

Jeżeli ktoś jest uczciwy to zawsze u mnie support znajdzie. Nie ważne czy mam swój serwer.

Przy okazji proszę nie odpowiadać na posty kierowane do mnie bo sam na nie odpiszę.

Dlaczego taka jest moja wola? Nie lubię fałszywych info typu "może zagra u nas" bo nie gram w gry.

A co tam, zrobię drugiego edita.

Gracze nie będą mieli problemu z runtime error C++, znakami zapytania czy innymi szatami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ubiłem z TreeNem biznes, nie oszukał mnie jak na te czasy przystało polaczkom więc czemu miałbym mu nie propsnąć serwera?

Jeżeli ktoś jest uczciwy to zawsze u mnie support znajdzie. Nie ważne czy mam swój serwer.

Przy okazji proszę nie odpowiadać na posty kierowane do mnie bo sam na nie odpiszę.

Dlaczego taka jest moja wola? Nie lubię fałszywych info typu "może zagra u nas" bo nie gram w gry.

Gracze nie będą mieli problemu z runtime error C++, znakami zapytania czy innymi szatami.

Skąd wiesz że nie będą mieli problemu c ++ ?? :D

Właśnie, czy klient nie bedzie walił błędami tak jak na testach? Bo co zalogowanie to błąd + przy wybraniu królestw crash. Mam nadzieje że naprawione all :D

Opublikowano

Popieram Naid'a.

TreeN to równy gość, miałem z nim współprace i w sumie nadal mam.

Jest okej jeżeli chodzi o biznes, z samym serwerem pewnie nie będzie inaczej.

Wiem, że poświęcił tutaj dużo swojej pracy, każdy z członków teamu włożył w to mnóstwo pracy.

Na pewno się to nie zmarnuje, a sam serwer stanie na szczycie.

Mam nadzieje, że ludzie przejrzą w końcu na oczy i zaczną grać u prawdziwych techników i uczciwych właścicieli.

Takich jak team Resthea, Ete**ity czy chociażby nawet Nost**li.

Żeby nie było, ja nie liże tutaj nikomu dupy, bo to nie jest w moim interesie.

Jestem w stanie zauważyć kto tutaj na tym forum jest uczciwy, a kto jest lamusem takim jak Wydymion, samozwańczy król techników.

Teraz widać kto tutaj postawił prawdziwe serwery.

Czas wszystko powoli pokazuje.

Team Resthea udostępnił sporo rzeczy za darmo, pomocy też nie odmawiali.

Właśnie, czy klient nie bedzie walił błędami tak jak na testach? Bo co zalogowanie to błąd + przy wybraniu królestw crash. Mam nadzieje że naprawione all :D

Możliwe, że Naid sam o to zadbał.

Co ci do tego, nie będzie to nie będzie proste?

Denerwujesz mnie typku, wozisz się po zapowiedziach serwerów jakbyś nie wiem kim był.

Nick masz udany, jestem ciekaw jakie serwery miałeś o ile wgl. jakieś miałeś.

Baw się dalej w wielkiego znawce i technika, my się pośmiejemy.

Serwer polecam, jest godny uwagi.

Jutro gramy na tym złocie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Naprawili ten błąd lecz ty będziesz miał osobny przy logowaniu "Jestem Idiotą" Jak kolega UP też mnie wkur...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Bullshit, pisze się zapierających. ;)

Administracja jest całkiem spoko, miałem kiedyś z nimi kontakt ;D

Serwer zapowiada się bardzo fajnie, życzę powodzenia na starcie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...