Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cały czas czekamy na ten drugi serwer pvp, Gambit w końcu wrócił z wakacji to może zacznie coś robić :p

Póki co dodają jakieś duperele na ten serwer, tak, żeby się nie nudziło :p No i im się udało, teraz każdy siedzi i próbuje dropić jajka xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czyli bedzie jakiś nowy serwer?

Tak. Z tego co mi wiadomo, to już w większości jest zrobiony.

Będzie to coś na zasadzie Destiny (tak jak tam jest D1/D2, tutaj też będą 2 podserwery), jeden (ten, który jest teraz) będzie 100% 4fun, drugi będzie bardziej hard i pod pvp (między innymi z ludków na arenie będą wypadać itemy, które mają w eq xD)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tak. Z tego co mi wiadomo, to już w większości jest zrobiony.

Będzie to coś na zasadzie Destiny (tak jak tam jest D1/D2, tutaj też będą 2 podserwery), jeden (ten, który jest teraz) będzie 100% 4fun, drugi będzie bardziej hard i pod pvp (między innymi z ludków na arenie będą wypadać itemy, które mają w eq xD)

O matko, a to dopiero ciekawy pomysł, nie powiem, tylko czuję, że będzie dużo płaczu w stylu "oddajcie mi moje eq", itp.

zSCFQrN.png

Opublikowano

O matko, a to dopiero ciekawy pomysł, nie powiem, tylko czuję, że będzie dużo płaczu w stylu "oddajcie mi moje eq", itp.

Będzie, będzie i to w 90% od polaków :P No ale nikt z tym nic nie zrobi, bo przecież to jest zaplanowane.

Poza tym, Gambit zdecydował, że będzie to mała szansa na dropnięcie, ale za to będą to itemki takie jak buff soule/adrenalinki/bersersery etc, nie zwoje xD

Ale co z tego, jak mnie nikt nie może zabić bez igni :3 Full eva cleric rulez xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Będzie, będzie i to w 90% od polaków :P No ale nikt z tym nic nie zrobi, bo przecież to jest zaplanowane.

Poza tym, Gambit zdecydował, że będzie to mała szansa na dropnięcie, ale za to będą to itemki takie jak buff soule/adrenalinki/bersersery etc, nie zwoje xD

Ale co z tego, jak mnie nikt nie może zabić bez igni :3 Full eva cleric rulez xD

To będą Cię zabijać na igni. :p Poza tym z tego, co pamiętam, to na Genesisie zabicie kleryka 1vs1 jest niemożliwe (no, jedynie wiedźma byłaby w stanie tutaj coś zdziałać). A na nowym serwerze będzie expienie postaci od zera, tak? 

Odkrywca
Opublikowano

ale TY tez nikogo nie zabijesz;p wiec nie ma dropa xD!

Opublikowano

ale TY tez nikogo nie zabijesz;p wiec nie ma dropa xD!

Ja nie, ale osoby, które będę leczyć to wybiją wszystkich :D A później łupami można się dzielić, nie? :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Mega lagi na multi na 2 kontach Wecie czemu tak sie dzieje Dodam ze na innym lc przy 4-5 kontach takich lagów nie mam ;/ 

Wina servera, może był przeciążony w tym czasie. 

ubh6c.png
  • 2 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

Cześć, gra ktoś na tym serwie ? 

Potrzebuję pomocy ;)

Mógłbyś chociaż określić jakiej pomocy oczekujesz :)

Opublikowano

Hmm, nie grałem w lc z półtora roku.

Po 1 nie mogę kupować w cash shopie wyskakuje error.

Po 2 o co chodzi z tymi ' ulepszeniami ' na eq?

1. Pewnie coś z cash serverem mają, sprawdzałeś na forum? Może pisze...

2. Ulepszenia dodają obronę/atak do twojej zbroi/broni. Ulepszać można na kilka sposobów, więcej znajdziesz w poradnikach (oczywiście większość serwerów prywatnych ma je zmodyfikowane według własnych potrzeb)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hmm, nie grałem w lc z półtora roku.

Po 1 nie mogę kupować w cash shopie wyskakuje error.

Po 2 o co chodzi z tymi ' ulepszeniami ' na eq?

Akurat na Genesisie do +18 masz ulepszanie 100%, więc po prostu przeciągasz niebianki/runy na set. Od +18 musisz ulepszać MS-ami.

Ulepszeniem na EQ mogą też być jewele, ale nie wiem czy chodzi Ci o to, więc może nie będę tego teraz tłumaczyć. 

Opublikowano

Akurat na Genesisie do +18 masz ulepszanie 100%, więc po prostu przeciągasz niebianki/runy na set. Od +18 musisz ulepszać MS-ami.

Ulepszeniem na EQ mogą też być jewele, ale nie wiem czy chodzi Ci o to, więc może nie będę tego teraz tłumaczyć. 

Ulepszanie 100% ? Od kiedy? xD 85% jest. Do +12 jest 100% jak się używa specjalnych kamyków.

A moze tutaj ktos ma gildie ? I potrzebuje osoby ;)

Napisz do kogoś z gildii mającej Dratan/Merac a przygarną Cię i wytłumaczą. Jeśli masz możliwość rozmowy na TS3 to jeszcze lepiej, sama wtedy wszystko wytłumaczę :) Napisz do mnie pm, jakoś się spikniemy.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ulepszanie 100% ? Od kiedy? xD 85% jest. Do +12 jest 100% jak się używa specjalnych kamyków.

Napisz do kogoś z gildii mającej Dratan/Merac a przygarną Cię i wytłumaczą. Jeśli masz możliwość rozmowy na TS3 to jeszcze lepiej, sama wtedy wszystko wytłumaczę :) Napisz do mnie pm, jakoś się spikniemy.

A fakt, wcześniej na Genesisie było 100%, zapomniałam. :3 Po prostu nigdy tam nic nie spaliłam, więc zapomniałam, że rzeczywiście jest mniej. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...