Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytam Wasze dyskusje dotyczące Gambita to się zastanawiam po co ciągle piszecie o tym co zrobił, z kim przesiaduje na innej grze, etc. etc. Fakt, Genesis może i jest jego serwerem ale po co dyskutujecie w temacie serwera o tym co robi i co powinien zrobić. Jest adminem, zrobił co chciał i kropka. Najważniejszymi informacjami w tym temacie dla nowych graczy i tak będą tylko raty serwera, to czy warto grać, ile jest ludzi i czy znajdą tam jakąś gildię. Nikogo kto chce sobie spokojnie pograć nie będzie obchodziła postać Gambita tylko status serwera więc być może lepiej by było gdybyście Wasze gdybania i Wasze ale poprostu zostawiły dla siebie lub napisały je Gambitowi. Wystarczyło napisać, że serwer podupadł, ludzie odeszli, zmieniło się kilka rzeczy i starczy.

Tylko, że to jest forum dyskusyjne a Admin jest częścią serwera. Jeżeli będziemy tak wybierać tematy, które możemy tutaj poruszać to niedługo nie będziemy w ogóle mogli się wypowiadać. Może kogoś interesuje sprawa Admina, czy ogarnięty... jak się zachowuje itd. Każdy pisze swoją opinię i tyle. ;) 

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam Wasze dyskusje dotyczące Gambita to się zastanawiam po co ciągle piszecie o tym co zrobił, z kim przesiaduje na innej grze, etc. etc. Fakt, Genesis może i jest jego serwerem ale po co dyskutujecie w temacie serwera o tym co robi i co powinien zrobić. Jest adminem, zrobił co chciał i kropka. Najważniejszymi informacjami w tym temacie dla nowych graczy i tak będą tylko raty serwera, to czy warto grać, ile jest ludzi i czy znajdą tam jakąś gildię. Nikogo kto chce sobie spokojnie pograć nie będzie obchodziła postać Gambita tylko status serwera więc być może lepiej by było gdybyście Wasze gdybania i Wasze ale poprostu zostawiły dla siebie lub napisały je Gambitowi. Wystarczyło napisać, że serwer podupadł, ludzie odeszli, zmieniło się kilka rzeczy i starczy.

Po części masz rację, ale ja bym wolała wiedzieć czy administrator serwera to kompetentna osoba, która potrafi utrzymać swój serwer.

Opublikowano

Jak tu vote zaliczac? wciskam vote i nic...

Klikasz Vote for cash a później kolejno i przenosi Cię na te stronki. Nie musisz nawet przepisywać kodów, wystarczy, że klikasz i zalicza.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czasem jest na prawdę sporo osób, ale zwykle mało niestety :s Chociaż zauważyłam, że przybywa dużo polaków :O Co chwila mnie ktoś do fl dodaje :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

VORMS LEPSZE, wiencej lódzi

Więcej ludzi, ale z tego co widzę także nie radzi sobie z hackerami. Czytałam też, że można tam wyłapać bana za posiadanie peta p2 165lv :D

Więc lekka lipa xD

Tutaj chociaż się banów za free nie łapie :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

VORMS LEPSZE, wiencej lódzi

http://www.mpcforum.pl/topic/1010859-na-jakim-serwerze-grac/

Tutaj możesz porównywać serwery. ;)

Więcej ludzi, ale z tego co widzę także nie radzi sobie z hackerami. Czytałam też, że można tam wyłapać bana za posiadanie peta p2 165lv :D

Więc lekka lipa xD

Tutaj chociaż się banów za free nie łapie :P

Oj, nie byłabym tego taka pewna. Znam osoby, które za free dostawał bana. 

Opublikowano

Więc lekka lipa xD

Tutaj chociaż się banów za free nie łapie :P

Ty jak zwykle jesteś niedoinformowana. Rzeczywiście, dziwne, że ludzie dostają bany za pety 165, które mają po 657984653798465k ataku i każdego na hita składają. Poza tym Gambit nie banuje nikogo, a jak już kogokolwiek zbanuje to nawet nie ma na to dowodów. :3

Opublikowano

Ty jak zwykle jesteś niedoinformowana. Rzeczywiście, dziwne, że ludzie dostają bany za pety 165, które mają po 657984653798465k ataku i każdego na hita składają. Poza tym Gambit nie banuje nikogo, a jak już kogokolwiek zbanuje to nawet nie ma na to dowodów. :3

jestem zdania, ze za posiadanie peta takiego nie powinno byc bana. powinni naprawic buga i usuwac te pety. taka sama sytuacja byla na destini z wepami.

po prostu nie chce im sie naprawic i lepiej dawac bany za ich bledy.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jestem zdania, ze za posiadanie peta takiego nie powinno byc bana. powinni naprawic buga i usuwac te pety. taka sama sytuacja byla na destini z wepami.

po prostu nie chce im sie naprawic i lepiej dawac bany za ich bledy.

Z tym, że to nie jest błąd gry. (: Ktoś wymyślił pewne magiczne programy, skrypty i inne duperele, za pomocą których można tworzyć różne, dziwne rzeczy. ^^ Z tego, co wiem to na Genesisie też to działa. Poza tym... jeżeli ktoś ma takiego peta i się tym jara zamiast to zgłosić to powinien dostać bana. Bo to nie jest normalne, żeby p2 ze 165 lvl'em miał takie ilości ataku.

Opublikowano

Z tym, że to nie jest błąd gry. (: Ktoś wymyślił pewne magiczne programy, skrypty i inne duperele, za pomocą których można tworzyć różne, dziwne rzeczy. ^^ Z tego, co wiem to na Genesisie też to działa. Poza tym... jeżeli ktoś ma takiego peta i się tym jara zamiast to zgłosić to powinien dostać bana. Bo to nie jest normalne, żeby p2 ze 165 lvl'em miał takie ilości ataku.

To powinni robić coś z tym, zamiast banować 90% serwera.

k1hvCVp.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

# 18.08.2014 Patch notes:

- FIX! PVP 1 Wings added to NPC

- FIX! Killing Fox.. more Fox.. some more Fox.. really? NO not anymore, new Mobs added!

- FIX! Adding the Golden Easter Egg drops in Game (you find the [GOLD] Mobs in Velpist Temple now!)

- FIX! Adding C2 Beritra Set for Sorc in IM

- FIX! "New" Titles are tradeable now

- FIX! New Acc Icon (no Titan Gloves anymore)

- FIX! Add lvl 200 Shield in Shop

- FIX! Problem with P1 Pets

- FIX! Ch.1 Juno back to NON PK MPCforum, Ch.2 will stay as it is

- FIX! Pandoras beast some are under LVL 200

- FIX! Timer on old Titles. They are 30 days too but not showing the timer

- FIX! Moved Sin Killer Supply Merchant Poul

- FIX! Rename 10kkk gold coins to 100kk (also changed description to avoid scamming)

- NEW! Replacing Lacaball "Recovery Box" with "EPIC Delivery Box"

- NEW! LVL 200 Gear on Item Mall

- NEW! Added new C2 Summer Costumes in IM

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To tu gracie jeszcze?

Tak :D Zaczyna się coś dziać na grodach, jak widzisz Gambit ruszył swoje 4 litery w końcu i zaczął nad czymś nowym pracować.

Teraz się nie będzie nudzić, bo jajka na acc ciężko dropnąć ale tym razem da rade xD

Poza tym to jest dopiero początek zmian na serwie, więc warto poczekać :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Warto dodać, że jest mnóstwo ludzi, w przeciwieństwie do niedawnej jeszcze sytuacji.

Mnóstwo to może lekka przesada, ale na pewno jest więcej osób niż było te półtora miesiąca temu. :p Ogólnie wydaje się, że serwer wraca do życia i dawnej świetności, ale to okaże się dopiero za jakiś czas. Cała nadzieja w nowych graczach, bo raczej ludzie, którzy odeszli nie zechcą już wrócić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...