Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jajka wielkanocne w lipcu? Haha, nieźle. :D Jakie bony mają skrzydełka PVP3? Jesteś w stanie mi napisać, czym się różnią od PVP2?

Patch notes 7/4/14

Btw. oplaca sie grac tutaj jeszcze? ;x

A jak tak to kim?

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak tak to kim?

Geniuszu, 7/4/2014 to 7 LIPCA 2014. 4 to nie jest tutaj miesiąc tylko dzień, gz. Włącz czasami myślenie, bo chyba nikt nie publikowałby tu update z kwietnia, jako ostatnich nowości. xD

Cóż to za nowe acc i tytuły? Jakie opcje?

Opublikowano

Na każdym serwerze opłaca sie grać Ale niektórzy wolą tylko PVP  a niektórzy prawdziwą grę Dlatego osobiście poszłem na inne lc 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Geniuszu, 7/4/2014 to 7 LIPCA 2014. 4 to nie jest tutaj miesiąc tylko dzień, gz. Włącz czasami myślenie, bo chyba nikt nie publikowałby tu update z kwietnia, jako ostatnich nowości. xD

Cóż to za nowe acc i tytuły? Jakie opcje?

O dziecko wojny i rozpaczy sie znowu udziela.

Po 1 GENIUSZU ktos juz zwrocil uwage, po 2 GENIUSZU warto byloby pomyslec i zauwazyc ze przypadkowo przestawily mi sie cyferki.

Coz, kazdy ma jakis fetysz xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A jak tak to kim?

No raczej nikt by nie wstawiał tutaj update z kwietnia, więc od razu pomyślałem, że to lipiec. ;)

Na każdym serwerze opłaca sie grać Ale niektórzy wolą tylko PVP  a niektórzy prawdziwą grę Dlatego osobiście poszłem na inne lc 

Tak naprawdę, nie oszukując się, to prawdziwą grą na większości prywatnych serwerów jest właśnie element PVP. ;) Akurat Genesis teraz się do tego zalicza. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano
Miyoshi, w 06 Lip 2014 - 08:53, powiedział: Geniuszu, 7/4/2014 to 7 LIPCA 2014. 4 to nie jest tutaj miesiąc tylko dzień, gz. Włącz czasami myślenie, bo chyba nikt nie publikowałby tu update z kwietnia, jako ostatnich nowości. xD Cóż to za nowe acc i tytuły? Jakie opcje?

Owszem jestem geniuszem gdyz wiem jaki jest poprawny format daty, a nie pierw miesiac potem dzien wtf jak juz to moze byc rok-miesiac-dzien albo odwrotnie ale zeby bylo miesiac-dzien-rok? Wroc do szkoly :O

Ladne te skrzydelka? Jak macie jakies skriny to zapodajcie :3

Opublikowano

Owszem jestem geniuszem gdyz wiem jaki jest poprawny format daty, a nie pierw miesiac potem dzien wtf jak juz to moze byc rok-miesiac-dzien albo odwrotnie ale zeby bylo miesiac-dzien-rok? Wroc do szkoly :O

Ladne te skrzydelka? Jak macie jakies skriny to zapodajcie :3

Wydaje mi się, że jej chodziło o to, że w lipcu nikt by nie publikował listy updata z kwietnia. ;) Ale zgodzę się, format daty jest niepoprawny.

Skrzydełka pewnie zerżnięte z innych gier, jak w sumie w każdym custom lc.. 

Opublikowano

Dopiero zauważyłam, że u NPC są 3 rodzaje skrzydełek, wyglądają tak samo jak pvp2

Czyli

pvp3v1

IwYWzwH.jpg

pvp3v2

mvK2jbA.jpg

No i pvp3 invisible to chyba nie muszę pokazywać xD

Też jestem zdania, że mógłby popracować nad nowymi skrzydełkami, żeby pasowały do nowych setów :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Takie samo zdanie mam. Przecież sety z Aion'a ogarnął, to skrzydełka to raczej łatwiejsza robota, prawda? Jeżeli chodzi o skrzydełka, to czy mi się zdaje, czy tylko w wersji pierwszej, którą @Boomwuayash ukazała na screenie, zmienił kolor? Leń z niego się zrobił, nie powiem... ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Takie samo zdanie mam. Przecież sety z Aion'a ogarnął, to skrzydełka to raczej łatwiejsza robota, prawda? Jeżeli chodzi o skrzydełka, to czy mi się zdaje, czy tylko w wersji pierwszej, którą @Boomwuayash ukazała na screenie, zmienił kolor? Leń z niego się zrobił, nie powiem... ;s

Raczej nie zmienił, bo te skrzydełka v1 po prostu zmieniają kolor.

Opublikowano

Dokładnie. Nic nie zmieniał. Takie same masz na Vorms, też zmieniają kolor (2 czy tam 3 kolory).

Mógłby podjumać skrzydła z MuOnline <3 Bo są zarąbiste.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dokładnie. Nic nie zmieniał. Takie same masz na Vorms, też zmieniają kolor (2 czy tam 3 kolory).

Mógłby podjumać skrzydła z MuOnline <3 Bo są zarąbiste.

Nie każde skrzydła z innych gier mogą zostać "pobrane". Np. osobie która serwer robi pokazywałam fajne skrzydełka z Aiona, to odpowiedział że coś mu się tam nie zgadza i nie może wziąć, jakieś siatki czy coś. :-P Fajne skrzydełka są też z Perfect World, ale to już zależy czy ktoś ma chęci do robienia czegoś nowego, czy woli non-stop odgrzewać starego kotleta.  

Opublikowano

Nie każde skrzydła z innych gier mogą zostać "pobrane". Np. osobie która serwer robi pokazywałam fajne skrzydełka z Aiona, to odpowiedział że coś mu się tam nie zgadza i nie może wziąć, jakieś siatki czy coś. :-P Fajne skrzydełka są też z Perfect World, ale to już zależy czy ktoś ma chęci do robienia czegoś nowego, czy woli non-stop odgrzewać starego kotleta.  

Ale zawsze mógłby spróbować, bo w Mu są na prawdę boskie :O

A co do Perfect World to widzę lekkie podobieństwo do niektórych skrzydełek, które już są :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale zawsze mógłby spróbować, bo w Mu są na prawdę boskie :O

A co do Perfect World to widzę lekkie podobieństwo do niektórych skrzydełek, które już są :3

Z Perfecta są np. skrzydełka nsa: http://images-cdn.perfectworld.eu/www/df/96/df9639425fb68bb7adf1e1519165a30c1316601450.jpg

A spróbować to wiesz... Jak się nie da to się nie da i tyle. ;) Niektóre skrzydełka są po prostu dopasowane specjalne do danej gry i koniec. :P 

Opublikowano

Tak mi się wydawało właśnie, że dla NS-a.

Widzę też podobne do maga tutaj.

Chodziło mi bardziej, że można spróbować czyli sprawdzić, czy podpasują.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

W ogóle to Gambit mógłby dużo zrobić, bo jest uzdolniony, ale niestety 90% jego pomysłów (które są naprawdę dobre) nie podobają się Heidi, a więc wiadomo, że nie zostaną wprowadzone w życie. ^^ 

Opublikowano

Dokładnie , nie każde skrzydełka czy sety da się "podjumać" i dać do LC.. Gdyż po prostu nie pasuje siatka, gdyż jest dopasowana striktem pod daną grę.. Ale jak by się pobawić to kto wie :D

Opublikowano

Zawsze mozna zrobic swoje ;)

Wydaje mi się, że co najwyżej do "robienia swoich" można by było się pokusić jedynie o zmianę koloru. ;) Bo to nie jest proste, jak zauważyłaś chyba nie ma serwera LC gdzie by te skrzydełka nie były zapożyczane z innych gier... a to coś raczej oznacza. ^^ 

Opublikowano

Wiadome, ze zaprojektowanie takiego czegos nie jest proste, ale czy nue skusilby cie serwer ktory ma cos zupelbie nowego? Jak chce walczyc o graczy to musi sie wziac do roboty xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiadome, ze zaprojektowanie takiego czegos nie jest proste, ale czy nue skusilby cie serwer ktory ma cos zupelbie nowego? Jak chce walczyc o graczy to musi sie wziac do roboty xD

Nie. On powinien się wziąć do roboty, jak na serwerze jeszcze byli ludzie, a nie ocknąć się dopiero po tym, jak odeszło 80% serwera. 

Opublikowano

Jak czytam Wasze dyskusje dotyczące Gambita to się zastanawiam po co ciągle piszecie o tym co zrobił, z kim przesiaduje na innej grze, etc. etc. Fakt, Genesis może i jest jego serwerem ale po co dyskutujecie w temacie serwera o tym co robi i co powinien zrobić. Jest adminem, zrobił co chciał i kropka. Najważniejszymi informacjami w tym temacie dla nowych graczy i tak będą tylko raty serwera, to czy warto grać, ile jest ludzi i czy znajdą tam jakąś gildię. Nikogo kto chce sobie spokojnie pograć nie będzie obchodziła postać Gambita tylko status serwera więc być może lepiej by było gdybyście Wasze gdybania i Wasze ale poprostu zostawiły dla siebie lub napisały je Gambitowi. Wystarczyło napisać, że serwer podupadł, ludzie odeszli, zmieniło się kilka rzeczy i starczy.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...