Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dziala mi zadne konto, a mialem tyle K vote pkt

A przypadkiem nie grałeś jeszcze za czasów Ep2 ? Może dlatego ci nie działają

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A przypadkiem nie grałeś jeszcze za czasów Ep2 ? Może dlatego ci nie działają

To też jakieś wytłumaczenie :p

Gambit "przez przypadek" usunął bazę danych czy coś takiego xD Były za to rekompensaty.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hmmm... coraz bardziej się zastanawiam nad powrotem na ten serwer. Jak jest tutaj z kasą, gdzie zarabiać? Jaka postać jest op na arenie?

Najbardziej op jest ns i rk, nsem najlepiej się expi, chociaż mogę śmiało stwierdzić, że każda postać jest równa, bo nawet jak witcha ktoś potrafi dobrze zrobić to jest nie do ubicia.

Zarabiać jest łatwo, robisz ze 3-4 konta i votujesz co 12h, czyli dziennie masz 6k cash. Za 10k cash można kupić w IM 10kkk. Poza tym na bierząco bijąc mobki z lsb leci do 1kk, a eski/pbi są u npc tanie.

Opłaca się grywać jeszcze na Genesis??

Opłaca się, napiszę to po raz setny ale póki co jest to najlepszy istniejący serwer. Jak zauważyłam ludzi jest coraz więcej, nawet ostatnio prawie nam dcs odbili niemcy :p

Jeśli lubisz szybki exp, łatwe zdobycie eq i dropienie acc to serwer jest dla Ciebie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Najbardziej op jest ns i rk, nsem najlepiej się expi, chociaż mogę śmiało stwierdzić, że każda postać jest równa, bo nawet jak witcha ktoś potrafi dobrze zrobić to jest nie do ubicia.

Zarabiać jest łatwo, robisz ze 3-4 konta i votujesz co 12h, czyli dziennie masz 6k cash. Za 10k cash można kupić w IM 10kkk. Poza tym na bierząco bijąc mobki z lsb leci do 1kk, a eski/pbi są u npc tanie.

Opłaca się, napiszę to po raz setny ale póki co jest to najlepszy istniejący serwer. Jak zauważyłam ludzi jest coraz więcej, nawet ostatnio prawie nam dcs odbili niemcy :p

Jeśli lubisz szybki exp, łatwe zdobycie eq i dropienie acc to serwer jest dla Ciebie.

Mhm... a jak teraz tutaj z levelingiem?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mhm... a jak teraz tutaj z levelingiem?

Prosto, jak zawsze. Od 185 do 200 teraz można używać esek, rozszerzacz, oraz inne itemki do expa. Więc wbicie levela to 3h grania, jeśli się sprężysz.

A gdzie? Tak samo jak kiedyś.

90-110 Juno, 110-165 Dev merac, 165-175 questy w dev, 175-180 Ramslo, 180-200 Tomb.

A jeżeli coś Ci trzeba więcej wytłumaczyć to napisz do mnie w grze (xAwa / Yolandi), mogę pomóc ogarnąć od nowa.

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

witcha ktoś potrafi dobrze zrobić to jest nie do ubicia.

Co TY gadasz:P Nikt tam nie grał prawie bo tym, ani bosów nie szlo bić szybko ani na arenie walczyć, raczej jako support ale odkąd cebulaki zaczęły używać igini na arenie to nawet tam ta postać ssie:P

Opublikowano

Co TY gadasz:P Nikt tam nie grał prawie bo tym, ani bosów nie szlo bić szybko ani na arenie walczyć, raczej jako support ale odkąd cebulaki zaczęły używać igini na arenie to nawet tam ta postać ssie:P

Ja grałam witchem na Genesisie i jakoś nie miałam problemów, żeby kogokolwiek ubić. Wygranie eventu pvp było banalne. Witch z dobrze dobranym setem i acckami jest potęgą na arenie. 

Odkrywca
Opublikowano

Ja grałam witchem na Genesisie i jakoś nie miałam problemów, żeby kogokolwiek ubić. Wygranie eventu pvp było banalne. Witch z dobrze dobranym setem i acckami jest potęgą na arenie. 

Dobrze, nie bede sie klocil. ale wiem co mowie:) teraz kazdy ma "dobry set" i acki wiec cieżko ;)

Opublikowano

Dobrze, nie bede sie klocil. ale wiem co mowie:) teraz kazdy ma "dobry set" i acki wiec cieżko ;)

Jak jeszcze grałam na Genesisie to większość już miała full eq. :p Witch jest naprawdę dobry, trzeba tylko wiedzieć, jak nim grać. :p

Opublikowano

Wiedźma jest dobra do PvP, do PvE lepsza jest oczywiście czarownica... Wiem, bo pamiętam jak biłam bossy z jajkami to z witchem zajmowało mi to +/- 3 minuty/jeden boss, a z wizardem te dwa obskoczyłam w niecałe 2. ;) ALE TO BYŁO ZA CZASÓW WIELKANOCY, więc mogło coś się zmienić... chociaż wątpię, bo witch zawsze był słabszy do PvE.

Opublikowano

Do bossów może with to nie jest najlepszy pomysł, ale pod pvp radzi sobie całkiem spoko ;p Epic soule + własny soul + secik w hr + acc w atak i ns nie wyrabia z lekami i się ugina :p

Ty grałaś na Genesisie sto lat temu, więc nie wiesz, jak jest teraz, więc nie wypowiadaj się na temat mocy postaci w tym momencie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Do bossów może with to nie jest najlepszy pomysł, ale pod pvp radzi sobie całkiem spoko ;p Epic soule + własny soul + secik w hr + acc w atak i ns nie wyrabia z lekami i się ugina :P

Ty grałaś na Genesisie sto lat temu, więc nie wiesz, jak jest teraz, więc nie wypowiadaj się na temat mocy postaci w tym momencie.

100 lat temu, spoko. Ty chyba nie ogarniasz rzeczywistości. Nie wmówisz mi, że w ciągu tych paru tygodni tak zmienili witcha, że nie da się nim kosić na arenie. Po wprowadzeniu souli wiedźma dużo zyskała, bo więcej ataku + jeszcze większy speed skilla, gdzie przy bardzo szybkiej animacji ds dało to świetny efekt. Więc nie próbuj nawet insynuować, że nie wiem, jak gra się czarką na Genesisie. 

Opublikowano

100 lat temu, spoko. Ty chyba nie ogarniasz rzeczywistości. Nie wmówisz mi, że w ciągu tych paru tygodni tak zmienili witcha, że nie da się nim kosić na arenie. Po wprowadzeniu souli wiedźma dużo zyskała, bo więcej ataku + jeszcze większy speed skilla, gdzie przy bardzo szybkiej animacji ds dało to świetny efekt. Więc nie próbuj nawet insynuować, że nie wiem, jak gra się czarką na Genesisie. 

Weź wyjdź skąd przyszłaś, proszę cię xD

Wmówić? Piszę, jak jest. Przy obecnej mocy nsa i tytana czarka to pipka. Oczywiście, jak pisałam wcześniej, dobrze odstawiona może zdziałać coś na arenie. Taka zwykła czareczka noob, w byle jakim secie i z byle jakimi acc nie da rady nic zrobić.

Przykładem jest Pseldo, nawet stone nie może mi dać, co dopiero pvp z cieniami. Pada na 2/3 skille, gdzie czarka od nas potrafi zdjąć całą arenę sama.

Żeby teraz grać magiem, trzeba go ogarniać w 100% + mieć hajs na odpicowanie setu i acc.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dziewczynko, naucz się czytać, co ja Ci napisałam. Czy gdziekolwiek wspomniałam o tym, że 'noob czarka' jest w stanie coś zrobić? Pseldo od początku maga nie ogarniał, a z tego, co pamiętam był z Wami. Chyba wspomniałam, że wiedźma musi mieć odpowiedni set i acc, ale nie wciskaj mi kitu, że dobrze zrobiona postać z osobą, która umie wykorzystać jej możliwości jest słaba. Z resztą nie mów o sobie, jakbyś Ty umiała grać, bo na wielu serwerach widziałam 'co potrafisz'. ;)

Opublikowano

Dziewczynko, naucz się czytać, co ja Ci napisałam. Czy gdziekolwiek wspomniałam o tym, że 'noob czarka' jest w stanie coś zrobić? Pseldo od początku maga nie ogarniał, a z tego, co pamiętam był z Wami. Chyba wspomniałam, że wiedźma musi mieć odpowiedni set i acc, ale nie wciskaj mi kitu, że dobrze zrobiona postać z osobą, która umie wykorzystać jej możliwości jest słaba. Z resztą nie mów o sobie, jakbyś Ty umiała grać, bo na wielu serwerach widziałam 'co potrafisz'. ;)

A czy ja mówię o sobie? Ja magiem nie gram, bo go nie ogarniam i jakoś nie boję się do tego przyznać.

Jest wiele osób potrafiących grać magiem a nie potrafiącym dobrać dobrze setu i accków, bo na każdym serwerze liczy się co innego. Np Genesis jest jedynym serwerem, gdzie nie robi się kleryka pod anty stone, taki mały przykład.

I odezwała się osoba potrafiąca grać xD Człowieku, ja nie siedzę przy tej grze 24h dziennie jak ty więc nie mam takich "umiejętności" haha.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A czy ja mówię o sobie? Ja magiem nie gram, bo go nie ogarniam i jakoś nie boję się do tego przyznać.

Jest wiele osób potrafiących grać magiem a nie potrafiącym dobrać dobrze setu i accków, bo na każdym serwerze liczy się co innego. Np Genesis jest jedynym serwerem, gdzie nie robi się kleryka pod anty stone, taki mały przykład.

I odezwała się osoba potrafiąca grać xD Człowieku, ja nie siedzę przy tej grze 24h dziennie jak ty więc nie mam takich "umiejętności" haha.

Czy ja siedzę 24h przy LC? W ogóle nie gram w LC. Tylko śmieszy mnie to, że starasz się udawać mądrą, a słabo Ci to wychodzi, bo Twoja wiedza o LC i postaciach jest znikoma z tego, co widzę. Więc jak według Ciebie powinno się grać? Chętnie posłucham złotych rad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...