Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co z tego, serwer i tak jest teraz dnem xD

Duzo tam ludu?

Według strony aktualnie jest 256 online o.O, wczoraj pokazywało 330 ileś... Czy to jest prawda, to nie wiem, ale jeśli tak, to jest więcej osób niż było poprzednio...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Według strony aktualnie jest 256 online o.O, wczoraj pokazywało 330 ileś... Czy to jest prawda, to nie wiem, ale jeśli tak, to jest więcej osób niż było poprzednio...

podddziel przez 3 bo multikonta

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

mam pytanko nie mogę się  połączyć z serwerem luncher się nie łączy i przez multi to samo a na stronie wszystko online jest ?

Opublikowano

GRałem.. Jak już up pisali po wbiciu max troche nudno.. Ale serwer ogólnie fajny ;)

a gdzie gra aktualnie najwięcej polaków?

Opublikowano

GRałem.. Jak już up pisali po wbiciu max troche nudno.. Ale serwer ogólnie fajny ;)

Nudno? Co Ty gadasz... wbicie maxa to tutaj pestka. Ale stworzenie postaci, która będzie dobra to już wyższa szkoła jazdy. Ulepszenie broni, setu, acc, tytuł, affinity, kasa... do roboty jest masa rzeczy. ;-)

Opublikowano

Nudno? Co Ty gadasz... wbicie maxa to tutaj pestka. Ale stworzenie postaci, która będzie dobra to już wyższa szkoła jazdy. Ulepszenie broni, setu, acc, tytuł, affinity, kasa... do roboty jest masa rzeczy. ;-)

a Czy gra tutaj dużo polaków?

Opublikowano

Pytanie małe jest jakiś poradnik expa na tym serwerze? I kim najlepiej zagrać?

90-165 dev Merac z pbi, eskami, limitem i bałwanem.

165-175 questy w dev Merac (na pbi ofc).

175-185 ramslo lab (karabakh) z pbi, eskami, limitem i bałwanem, a od 181 z postacią 90 lvl w ZWYKŁYM pt.

a Czy gra tutaj dużo polaków?

Tak.

Opublikowano

Pytanie małe jest jakiś poradnik expa na tym serwerze? I kim najlepiej zagrać?

Z tego mi wiadomo kazda tu postac jest w miare dobra , zbilansowane pvp   , kazda postac ma swoj atut z czego to sie nie myle Titan - Higlander ( za.. atak ) warmek - nie graj! , Uzdro - Jak zawsze , Rycek - tk  i rk ( zajebiaszczy w pvp )  a wiecej poczytaj na forum tam bd mial ;]

Opublikowano

Z tego mi wiadomo kazda tu postac jest w miare dobra , zbilansowane pvp   , kazda postac ma swoj atut z czego to sie nie myle Titan - Higlander ( za.. atak ) warmek - nie graj! , Uzdro - Jak zawsze , Rycek - tk  i rk ( zajebiaszczy w pvp )  a wiecej poczytaj na forum tam bd mial ;]

RK będzie troszkę zmieniony. Nie wiem jeszcze dokładnie jak chce to zrobić Gambit, ale wiem, że ma w planach lekkie zmiany. 

Opublikowano

Haahhaa odzyskalem ledwo 7k cashu -.- kuzwa mac.. to sa jakies jaja z 40k odzyskac 7k? a on liczyl wgl gold  , itemy itp? Jest jakas wgl ogarnieta polska gildia?

Opublikowano

Haahhaa odzyskalem ledwo 7k cashu -.- kuzwa mac.. to sa jakies jaja z 40k odzyskac 7k? a on liczyl wgl gold  , itemy itp? Jest jakas wgl ogarnieta polska gildia?

Ja nie odzyskałam nic, bo pan Gambit jest na mnie strasznie obrażony (cholera wie o co) -.- On liczył tylko zysk dla siebie i oddawał cash w całości osobom ładującym regularnie cash, by mu z serwera nie uciekli -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja nie odzyskałam nic, bo pan Gambit jest na mnie strasznie obrażony (cholera wie o co) -.- On liczył tylko zysk dla siebie i oddawał cash w całości osobom ładującym regularnie cash, by mu z serwera nie uciekli -.-

Mi oddał. :) A nie ładowałam dużo, prawie w ogóle. 

Opublikowano

No ale dobra rozumiem tylko ze ja ladowalem co tydzien -.-... i gowno z tego dostalem , a tak wgl on tylko cash zwracal a co z itemami? -.- jak narazie to ja chyba podziekuje z gra na tym serwie..

Opublikowano

No ale dobra rozumiem tylko ze ja ladowalem co tydzien -.-... i gowno z tego dostalem , a tak wgl on tylko cash zwracal a co z itemami? -.- jak narazie to ja chyba podziekuje z gra na tym serwie..

Itemów nie zobaczysz, zapomnij.

Ja już powiedziałam sobie "starczy" kiedy usunął przypadkowo itemy. :'D

Opublikowano

Jprd, a napisałeś do Gambita PW z ID starego konta, na którym ładowałeś cash i z ID nowego, na które ten cash chcesz? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...