Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie polecam Ci tej postaci, po 2 bug, więc reportuj na ich forum nie tu;)

Nie chce mi sie rejestrowac na forum i zglaszac buga :D

Nie polecasz bo ? 

Po 2 jakie sa faworyzowane klasy ?

@ Szukam gildi by bylo te 10-15 osob online ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie chce mi sie rejestrowac na forum i zglaszac buga :D

Nie polecasz bo ? 

Po 2 jakie sa faworyzowane klasy ?

@ Szukam gildi by bylo te 10-15 osob online ;x

Ma wolniejszą animacje deadline i wydaje mi się, że i mniejszy dmg.

Faworyzowane - szelma & rycek. Na grody dobre są też kleryki i wiedzmy jako support. 

Znam dwie gildie które mają dziennie nawet powyżej 10-15 osób - xBloodSportZx oraz Conjuring. ^^'

Opublikowano

Ma wolniejszą animacje deadline i wydaje mi się, że i mniejszy dmg.

Faworyzowane - szelma & rycek. Na grody dobre są też kleryki i wiedzmy jako support. 

Znam dwie gildie które mają dziennie nawet powyżej 10-15 osób - xBloodSportZx oraz Conjuring. ^^'

Conjuring nudy... nima o czymm gadać... o zarośniętych stopach moniki jedynie xDD

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Conjuring nudy... nima o czymm gadać... o zarośniętych stopach moniki jedynie xDD

Wiem, że nudny. A w xBSZx po niemiecku ciągle nawijają... Ale do polskiej gildii nie polecam Wam iść, tam to w ogóle rodzynki grają. :x 

Opublikowano

Slayerem dobrze się expi, fakt, ale z tego co mi kilka osób pisalo to jest lipny dlatego nie polecam.

//Mamo jestem z Toba w gildii <3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A co powiecie o tytku na tym servie ? Wbilem nim 175 i nie wiem, czy dalej nim grac, czy nie oplaca sie.

Co do slayera fakt fajnie sie expi :D i te leczenie ktore regeneruje cale hp na 2 sekundy xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Slayerem dobrze się expi, fakt, ale z tego co mi kilka osób pisalo to jest lipny dlatego nie polecam.

//Mamo jestem z Toba w gildii <3

W sumie jedna rodzina, więc i jedna gildia  <3

A co powiecie o tytku na tym servie ? Wbilem nim 175 i nie wiem, czy dalej nim grac, czy nie oplaca sie.

Co do slayera fakt fajnie sie expi :D i te leczenie ktore regeneruje cale hp na 2 sekundy xD

Fajnie się Slayerem expi, ale nie jest taki fajny do PvP. ^^

Tytanów jest mało na serwie, na arenie nie działają cudów... Więc jeżeli grasz po to, żeby później pobawić się z innymi graczami to lepiej wybierz inną postać. 

Opublikowano

To tytan akurat bedzie dla mnie na bossy itp itd, a pozniej moze zrobie klase pvp :D o pvp musze sie jeszcze duzo nauczyc.

Jesli ty jestes Cata to ja podziekuje za takich czlonkow gildi, bez obrazy :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To tytan akurat bedzie dla mnie na bossy itp itd, a pozniej moze zrobie klase pvp :D o pvp musze sie jeszcze duzo nauczyc.

Jesli ty jestes Cata to ja podziekuje za takich czlonkow gildi, bez obrazy :)

Ja jestem Cata... 

Polecam do PvP szelmę lub rycka. 

Opublikowano

Ja jestem Cata... 

Polecam do PvP szelmę lub rycka. 

Napewno wybiore rycka :)

@ Ma ktos nooba na 175 aby zrobic wyprawe na slimaki ? 

Chyba ,ze 90 lvl na wyprawe na slimaki tez moze byc ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Napewno wybiore rycka :)

@ Ma ktos nooba na 175 aby zrobic wyprawe na slimaki ? 

Chyba ,ze 90 lvl na wyprawe na slimaki tez moze byc ?

Tak, 90 lvl i normalne party. Ale to dopiero wtedy kiedy będziesz miał niebieskie mobki. 

Opublikowano

Ostatnie pytanie ile bede potrzebowal exp bosterow na wbicie tego 185 ? +/-

I najwazniejsze, Questy ktore mam zrobione ( 165 ) to moge oddac na eventowej (startowej ) platynce ? Czy na normalnej z gry. I czy jak oddam na limicie to sie zbuguje i doda mi pare % czy nie ?

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ostatnie pytanie ile bede potrzebowal exp bosterow na wbicie tego 185 ? +/-

I najwazniejsze, Questy ktore mam zrobione ( 165 ) to moge oddac na eventowej (startowej ) platynce ? Czy na normalnej z gry. I czy jak oddam na limicie to sie zbuguje i doda mi pare % czy nie ?

Broń Boże nie oddawaj na eventówce, bo ona buguje się z questami. Do normalnego expa jak najbardziej, ale do Questów nie. 

I pamiętaj, że podczas wbijania lvl'a przy limicie odpalaj sobie bałwanki. 

Opublikowano

Broń Boże nie oddawaj na eventówce, bo ona buguje się z questami. Do normalnego expa jak najbardziej, ale do Questów nie. 

I pamiętaj, że podczas wbijania lvl'a przy limicie odpalaj sobie bałwanki. 

Jak odpale ciastko to bedzie sie bugowac czy nie ?

Kurwa o 20 zaczalem isc do ramslo na slimaki, do tej pory nie udalo mi sie dojsc 2 kontami bo mam co chwile dc :/

1386175744-U112610.png
Opublikowano

I nie odpalaj limitu do questów, bo nie dostaniesz expa xD

A co do postaci do bossów... Polecam rangera ;) Ja dzisiaj bez problemu sama z wepem +18 ubiłam saurona i smroda, każdy skill wchodzi i bije na prawdę mocno, aż się zdziwiłam. Do tego później pod pvp też jest okej, więc masz 2in1 :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

I nie odpalaj limitu do questów, bo nie dostaniesz expa xD

A co do postaci do bossów... Polecam rangera ;) Ja dzisiaj bez problemu sama z wepem +18 ubiłam saurona i smroda, każdy skill wchodzi i bije na prawdę mocno, aż się zdziwiłam. Do tego później pod pvp też jest okej, więc masz 2in1 :D

Nooo... Ranger jest spoko, z daleka bije i ma dużą celkę. Tutaj też ma swojego buffka, focusa, nie? 

Opublikowano

Ciastka nie używałam i wszystko ładnie śmigało, więc nie wiem jak jest z. :)

Wlasnie uzywalem z ciastkiem czylu full exp bez scroli. Wbilem 183 i 60% w 40 minut. Teraz czekam az zgasnie limit i inne i oddaje Q zobaczymy, wiec polecam uzywac jeszcze ciastek

@ TOP wbilem ten 185 i mam set 175 + 15 gdzie zaczac dropic b uzbierac na b6, lub gdzie i co dropic zeby dorobic sie seta :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

siema mysle zagrac na tym serwie ale z gra w ogole nie mialem stycznosci :) wiec moje pytania polega na tym czy na takim wlasnie serwerze prv musze robic pokolei wszystkie questy ? czy sa tylko jakies te najwazniejsze i sie robi tylko te i jak je odroznic ? :) lub podajcie moze jakis poradnik ktore questy sa obowiazkowe a ktore nie ? :) 

Opublikowano

siema mysle zagrac na tym serwie ale z gra w ogole nie mialem stycznosci :) wiec moje pytania polega na tym czy na takim wlasnie serwerze prv musze robic pokolei wszystkie questy ? czy sa tylko jakies te najwazniejsze i sie robi tylko te i jak je odroznic ? :) lub podajcie moze jakis poradnik ktore questy sa obowiazkowe a ktore nie ? :)

Zaczynasz w juno, bierzesz od npc " [Dailies] Quest agent " questy ( to sa dzienne Questy ) idziesz za miasto i zabijasz 20 sasquaczy 20 lisow 20 malych lisow 20 jeleni i 20 wilkow, oddajesz te questy i wybierasz nagrode ( polecam hp steal potion ) poznej idziesz do dev merac ( teleport w juno obok areny ) i tam expisz na mobach do 165. Kiedy juz wyexpisz ten 165 lvl wracasz do miasta devastated (?) merac i tam odbierasz dwa questy. Na tych dwuch questach expisz do 175, czyli bierzesz questy ( 2 ) robisz je, wracasz do miasta oddajesz i pozniej znow bierzesz i tak do 175 lvl. Na 175 lvl robisz te 2 questy ale ich nie oddajesz.

1.Questy u dailiy agenta

2.Exp w dev merac do 165 lvl na mobach

3.Robienie questow od 165 do 175

Wbij najpierw ten 175 lvl a pozniej Ci ktos pomorze

@ Top, gdzie mam zaczac dropic z setem pvp na 175 +15 ?

@ Edit da sie wbic 185 i 100% i zbugowac aby byl 186 ? :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zaczynasz w juno, bierzesz od npc " [Dailies] Quest agent " questy ( to sa dzienne Questy ) idziesz za miasto i zabijasz 20 sasquaczy 20 lisow 20 malych lisow 20 jeleni i 20 wilkow, oddajesz te questy i wybierasz nagrode ( polecam hp steal potion ) poznej idziesz do dev merac ( teleport w juno obok areny ) i tam expisz na mobach do 165. Kiedy juz wyexpisz ten 165 lvl wracasz do miasta devastated (?) merac i tam odbierasz dwa questy. Na tych dwuch questach expisz do 175, czyli bierzesz questy ( 2 ) robisz je, wracasz do miasta oddajesz i pozniej znow bierzesz i tak do 175 lvl. Na 175 lvl robisz te 2 questy ale ich nie oddajesz.

1.Questy u dailiy agenta

2.Exp w dev merac do 165 lvl na mobach

3.Robienie questow od 165 do 175

Wbij najpierw ten 175 lvl a pozniej Ci ktos pomorze

@ Top, gdzie mam zaczac dropic z setem pvp na 175 +15 ?

@ Edit da sie wbic 185 i 100% i zbugowac aby byl 186 ? :D

Nie da się zbugować.

Set dropisz w Dev Merac, w miejscu gdzie normalnie jest MCS. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...