Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to moze przedluze przerwe od Lc ;3 jak wyjdzie jakis fajny serwer dajcie znac na pw.. :3 moze wroca dawne czasy.. ;]

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to moze przedluze przerwe od Lc ;3 jak wyjdzie jakis fajny serwer dajcie znac na pw.. :3 moze wroca dawne czasy.. ;]

Ten serwer jest fajny. A jakie rozmowy na TS-ie są. xD

Opublikowano

że  jestem leniwy to nie chcę mi się szukać to czekam na odpowiedzi 

1.jak tu zarobić by być bogaczem bo jestem biedny xdd

2.gdzieś czytałem na mpc poradnik jeśli chodzi o exp do maxa na tym serwerze mogę poprosić link bo nie mogę go wyszukać trololo 

3.arena jest wyrównana jeśli chodzi o klasy cz wchodzi rogal dostaje 2 szczały i śpię ?

4.szukam dziewczyny oferty pw 

pozdrawiam arom :)

Opublikowano

2.gdzieś czytałem na mpc poradnik jeśli chodzi o exp do maxa na tym serwerze mogę poprosić link bo nie mogę go wyszukać trololo 

3.arena jest wyrównana jeśli chodzi o klasy cz wchodzi rogal dostaje 2 szczały i śpię ?

1. Było to pisane xxx razy. Drop bestów.

2. http://www.mpcforum.pl/topic/1106439-genesis-lastchaos-poradnik-dla-poczatkujacych/ proszę, mojego autorstwa.

3. Tego nie wiem.

5. Poszukaj w realnym świecie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

3. PvP jest zbilansowane. Nikt nikogo nie złoży na dwa skille. Żeby Ci to przybliżyć - ludzie mają średnio 200k hp, a skillami bierze się po +/- 20k. Do tego dochodzą medycynki (które nie leczą od razu % HP, ale stopniowo). Rycek jest najbardziej OP, bo na full koksie i z posturą wyciąga około 35k ataku. Dla porównania moja szelma wyciągała 28k.

4. Pozdro, lol. 

Opublikowano

dzięki za odp :)

jeszcze 1 jakie besty sorry nie grałem w tą grę już 2 lata weszły nowości i padłem jak zobaczyłem taki serwer tyle rzeczy :) co do mc czyli z tego co pamiętam to acki się z tego robiło jest to opłacalne tutaj i jest jak dawniej cz coś zmienili 

Opublikowano

jeszcze 1 jakie besty sorry nie grałem w tą grę już 2 lata weszły nowości i padłem jak zobaczyłem taki serwer tyle rzeczy :) co do mc czyli z tego co pamiętam to acki się z tego robiło jest to opłacalne tutaj i jest jak dawniej cz coś zmienili 

To są sety, które dropi się w Dev Merac. Normalnie odkrywasz i sprzedajesz. A MC będzie tutaj zrobione w przyszłości z nowymi acckami, bo teraz nie ma. (:

Opublikowano

To jest prywatny serwer, więc trochę mu daleko do globala. ;) Więc ma mało wspólnego, większość jest "custom" Sety na 185 dropi się jak kiedyś w Strayanie sety na 106-107 lvl... Odkrywa lupkami. :) Też szukasz b6, tylko z przedrostkiem "Best" :) 

Aktualnie robienie acc opiera się jedynie na otwieraniu boxów z coinami które się dropi w Dev Merac. 

Opublikowano

Aha .. to fajnie pamietam kiedys Iluminatow i wgl.. te dawne czasy co sie tankiem gralo <3 pamietacie Runciaka nupa? :D jak ten tank ze sztyletem nazywal sie? Dex kngiht tak? :D

Opublikowano

Aha .. to fajnie pamietam kiedys Iluminatow i wgl.. te dawne czasy co sie tankiem gralo <3 pamietacie Runciaka nupa? :D jak ten tank ze sztyletem nazywal sie? Dex kngiht tak? :D

Tank ze sztyletem? o.O

Opublikowano

Ta..Grasz tyle i nie wiesz? ;o No ten rycek z tarcza i sztyletem.. co moze nim rzucac czy cos.. xD

Opublikowano

pewnie chodzi ci o tak zwanego "templara" 

co do serwera na razie stoję na 176 ;/ chciałem iść dropić te sety całe ale od mobka dostałem za całe hltv bo set bez jeveli może mi ktoś powiedzieć i trzeba tam hp/deff żeby utrzymać się ? i po ile te moby biją xdd

Opublikowano

Jeju nwm jak on tam po polsku ten rycek.. ta pod klasa.. a moze ja mowie o innym serwie? ;o cos w stylu zamachowiec - ranger - gunner i tam masz rycka Rk - Tk - Dex knight... ta hybryda do ryca..

Opublikowano

Jeju nwm jak on tam po polsku ten rycek.. ta pod klasa.. a moze ja mowie o innym serwie? ;o cos w stylu zamachowiec - ranger - gunner i tam masz rycka Rk - Tk - Dex knight... ta hybryda do ryca..

Ahh, Ty o tym mówisz. (: No to jest, ale nikt nie gra tymi hybrydowymi klasami. 

Opublikowano

A to dlaczego? ;o hahah dobra ja poczekam sobie na jakis ciekawy serwer ;]

Nie wiem, pewnie dlatego, że niestety nie dorównują zwykłym klasom. (: I powtórzę raz jeszcze - serwer jest ciekawy i fajny. ^^

Opublikowano

Okej, więc wczoraj na Genesisie był patch.

• Barrier of great eye, same hp now 
  • Added on newbie cash shop: Abyss Swamp Gas and Abyss Anchor and also Assassin's secret order
  • Elephant buff increase from 2% to 4%
  • Third Wing Boss in Juno : Drops invisible wings PvP 2
  • Reduce the weight of remedy to 0 from the Jinarr box 
  • Rename card is now tradeable
  • Megaphones increase prize from 100 to 500
  • Guild GP fixed
  • PvP Event Titles

Ponadto będzie cotygodniowy turniej pvp (za ten turniej będą właśnie w/w 'pvp event titles'). (: A poniżej nowy boss od skrzydełek. ^^

19tm3a.jpg

Opublikowano

Okej, więc wczoraj na Genesisie był patch.

Ponadto będzie cotygodniowy turniej pvp (za ten turniej będą właśnie w/w 'pvp event titles'). (: A poniżej nowy boss od skrzydełek. ^^

19tm3a.jpg

(daj spoiler)

Zmartwiły mnie te ceny megafonów, no ale cóż, trudno. Ogólnie patch nie jest jakiś wyjątkowo zajebisty, ale da się przeżyć. Nadal nie ma co robić. Te pvp eventy to i tak będą takie, że szelmy będą wszystko wygrywać. ^^ Więc nawet nie będę na nie chodzić.

I jestem na ss. :3

Opublikowano

kilka pytań :

1. Coś się zmieniło u warmaga i paladyna?

2. Kler dostał jakieś buffy, skille etc?

3. Gdzie zlokalizowany jest ich server (kraj)

4. Bardziej do @Miyoshi jaki ping tutaj wyciągasz

5. Jak wygląda sparwa z WB jakieś nowości czy cuś?

6. Gambit dalej boi sie dodać chaos jaweli?

7. Czy spec i rk dalej są maszynami do zabijania?

8. Czy buffy u tytana zostały naprawione?

9. Czy w IS pojawiło się coś nowego ? (od czasu crashu i ep3)

10. Dodał Gambit jakies hybrydy?

11. Dalej exp wygląda tak : 53 min exp'a i cap?

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

1. Nic

2. Raczej nie

3. Chyba daleko, USA czy coś, nie wiem

4. Nie jestem @Miyoshi xD

5. Nie.

6. Tak.

7. Raczej tak, chociaż szelmy też sobie radzą.

8. Nwm.

9. Nie chyba, musisz sama zobaczyć.

10. Nie.

11. Tak.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

kilka pytań :

1. Coś się zmieniło u warmaga i paladyna?

2. Kler dostał jakieś buffy, skille etc?

3. Gdzie zlokalizowany jest ich server (kraj)

4. Bardziej do @Miyoshi jaki ping tutaj wyciągasz

5. Jak wygląda sparwa z WB jakieś nowości czy cuś?

6. Gambit dalej boi sie dodać chaos jaweli?

7. Czy spec i rk dalej są maszynami do zabijania?

8. Czy buffy u tytana zostały naprawione?

9. Czy w IS pojawiło się coś nowego ? (od czasu crashu i ep3)

10. Dodał Gambit jakies hybrydy?

11. Dalej exp wygląda tak : 53 min exp'a i cap?

A pro po 11 pkt. Cap w 53 min ? Chyba za mocną kawę lub herbatę dzisiaj wypiłaś :D 

A co do pozostałych to nic nowego się nie dzieje i z tego co widzę co pisze Gambit na arenie z ludźmi prędko nas czymś nowym nie zaskoczy ^^ 

Tak więc pozostaje robienie dalej nowych postaci i bawienie się nimi. 

ubh6c.png
Opublikowano

Wbicie 165 = 15 min, 165-175 plus/minus 10min (gdy bijesz mobki do questów w eskami), 175-185 = 20min w Ramslo z botkiem. CZEBA UMIĆ EXPIĆ

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...