Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tak czy tak bym zgłosił ten bug Wole grać na normalnym serwerze bez bugów Ale widać że większość graczy Genesis to neo gracze Dla nich tylko liczą się bugi / boty / pvp Gdzie się podziali prawdziwi gracze LastChaos ....

Bo jesteś nienormalny,niektórzy stracili grubo ponad 200k cashu ;] co prawda nikt im nie kazał kupować cashu,ale też nikt nie kazał mu usuwać postaci,ten vote powinien być jako rekompensata,za stracony hajs i czas.Dziękuje,dobranoc.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tak czy tak bym zgłosił ten bug Wole grać na normalnym serwerze bez bugów Ale widać że większość graczy Genesis to neo gracze Dla nich tylko liczą się bugi / boty / pvp Gdzie się podziali prawdziwi gracze LastChaos ....

Ej, ej... wypraszam sobie. xD

Dla mnie dla serwera nie ma ratunku, powinni go zamknąć żeby nie męczyć siebie i graczy. :x

A ja mam inne zdanie. Według mnie powinien coś spróbować zrobić. Nie sądzę, że prawdą jest, iż WSZYSTKIE INFORMACJE PRZEPADŁY (te o postaciach, itd.). Ogólnie Gambit jest ogarniętym adminem, więc coś być może wymyśli. Jeśli nie, to i tak gracze przyjdą. Troszkę innym, ale podobnym przykładem możne być Destiny. Admin nic nie zrobił, a graczy ma. xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tylko, że na Destiny zostały tylko osoby, które tam grają praktycznie od początku, a Ci nowi gracze grają z tego względu, że Ci co coś mają im fundują wszystko od początku.

Na Destiny też nigdy nie było takowej wpadki, kopie zapasowe zawsze były i nie ma obawy o stratę postaci. Tutaj sam widzisz, jest odwrotnie, Gambit zawalił na całego, bo jak można nie zrobić kopii? Nawet Lordzik to potrafił ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tylko, że na Destiny zostały tylko osoby, które tam grają praktycznie od początku, a Ci nowi gracze grają z tego względu, że Ci co coś mają im fundują wszystko od początku.

Na Destiny też nigdy nie było takowej wpadki, kopie zapasowe zawsze były i nie ma obawy o stratę postaci. Tutaj sam widzisz, jest odwrotnie, Gambit zawalił na całego, bo jak można nie zrobić kopii? Nawet Lordzik to potrafił ;)

Smutne, ale prawdziwe, heh. Na serwerze zostaną ci, którzy mają za dużo kasy i im nie szkoda jej władować, żeby znowu się wykoksać. Ja osobiście bałabym się grać po takiej sytuacji, bo po cholerę tracić czas na coś, co zaraz może się stracić?

Opublikowano

Smutne, ale prawdziwe, heh. Na serwerze zostaną ci, którzy mają za dużo kasy i im nie szkoda jej władować, żeby znowu się wykoksać. Ja osobiście bałabym się grać po takiej sytuacji, bo po cholerę tracić czas na coś, co zaraz może się stracić?

No, ja też nie po to się jebałam z giftami : (

Opublikowano

No, ja też nie po to się jebałam z giftami : (

Jebałaś się z giftami? xDDDDDDDDD Aga, niszczysz mi system. xD

@Wiadomo już coś na temat postępów z EP3?

Opublikowano

Musiałam jakoś na siebie zarobić! (XDDDD)

No nie wątpię. xD

Gambit nic nie pisał jeszcze... zrobili tylko jakiś głupi event na forum.

1z4ya3d.png

Tyle Last Chaosów, a nie ma w co grać. xD

Opublikowano

No nie wątpię. xD

Gambit nic nie pisał jeszcze... zrobili tylko jakiś głupi event na forum.

1z4ya3d.png

Tyle Last Chaosów, a nie ma w co grać. xD

Monika mmm ;3 fajny pulpicik ;D Lamboo <3:D

@Trzeba będzie od nowa clienta ściągać ? bo nie wiem,czy tego usunąć,czy zostawić .. :x

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Monika mmm ;3 fajny pulpicik ;D Lamboo <3:D

@Trzeba będzie od nowa clienta ściągać ? bo nie wiem,czy tego usunąć,czy zostawić .. :x

Wiem, że fajny. *.* Te oczki tego Labusia. <3

@Nie mam pojęcia, czy Gambit zrobi patch, czy zmieni klienta. Dlatego na razie nie usuwam. ^^

Opublikowano

Wiem, że fajny. *.* Te oczki tego Labusia. <3

@Nie mam pojęcia, czy Gambit zrobi patch, czy zmieni klienta. Dlatego na razie nie usuwam. ^^

client nowy ;3

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

82k keszu zwrotu tylko :c

#ex-rogue bzugowany jest mocno?

Na jakiej zasadzie cofali cash? Bo Gambit chyba ma na mnie focha i nie odpisuje -,-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na jakiej zasadzie cofali cash? Bo Gambit chyba ma na mnie focha i nie odpisuje -,-

zależy kiedy robiłaś donate, tak piszesz stara nazwe konta i nową.... i Ci kesz oddają (priv do gambit'ozaurusa)

Here are the categories for cashback

Past 5 days since server off: 100% cashback

Past 15 days since server off: 75% cashback

past 30 days since server off: 50% cashback

any donates made before 30 days can get 25% cashback....

Regards,

Gambit

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...