Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy kiedy robiłaś donate, tak piszesz stara nazwe konta i nową.... i Ci kesz oddają (priv do gambit'ozaurusa)

Aha, to fajnie. Czyli ja np nie odzyskam cashu jaki władowałam tutaj -,-

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, to fajnie. Czyli ja np nie odzyskam cashu jaki władowałam tutaj -,-

odzyskasz procent :D (też sie wnerwiłam na to)

#Gorąco zapraszam xAlutka ch3 :3

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Teraz serwer jest wielkim dnem ;3

Na razie jest serio w porządku. :p Gambit na bieżąco naprawia bugi i dużym plusem jest to, że pomimo crashu na serwerze jest masa ludzi.

Opublikowano

Na razie jest serio w porządku. :P Gambit na bieżąco naprawia bugi i dużym plusem jest to, że pomimo crashu na serwerze jest masa ludzi.

Serio ? Ludzie wrocili bo dostali spowrotem cash ktory kupili ... A prostego, wrecz banalnego Vote nie potrafia ogarnac :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Na razie jest serio w porządku. :P Gambit na bieżąco naprawia bugi i dużym plusem jest to, że pomimo crashu na serwerze jest masa ludzi.

Tiaa... Tylko, że mi szkoda czasu znowu marnować na ten serwer żeby znowu wszystko stracić, bo po co? Jeżeli Gambit zrobił taki fail raz, zrobi go drugi i trzeci raz. A co mu tam? Wydawał się być ogarnięty, a nie jest -,- Nic mi nie wróci czasu, który poświęciłam na ten serwer. Jak mi odda moją postać, wtedy mogę grać. Od zera mi się nie chce znowu ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Tiaa... Tylko, że mi szkoda czasu znowu marnować na ten serwer żeby znowu wszystko stracić, bo po co? Jeżeli Gambit zrobił taki fail raz, zrobi go drugi i trzeci raz. A co mu tam? Wydawał się być ogarnięty, a nie jest -,- Nic mi nie wróci czasu, który poświęciłam na ten serwer. Jak mi odda moją postać, wtedy mogę grać. Od zera mi się nie chce znowu ^^

Co fakt to fakt.. jednakże wydaje mi się, że skoro raz dowalił faila to raczej ma nauczkę na przyszłość. Jeżeli kolejny raz wykasowałby wszystko to z pewnością serwer się nie podniesie, bo ile można? ;x

Opublikowano

witam

mam problem dziś pobrałem last chaos genesis. i gdy wpisuje dane do logowania pisze mi .Failde to connect to login server. i nie wiem o co chodzi na stronie normalnie się loguje. dodam że to sam mam na LCGenericName02

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA JUZ DZIAŁA NIE MIAŁEM NET FRAMEWORK 3.5

Opublikowano

Hmm czy oplaca sie wrocic na ten serwer? jest jakas polska ( ogarnieta ) gildia? duzo postaci jest juz wykokszona? :D

Opublikowano

p2 zoostał ulepszone i to znacznie m.in

hrr4png_ehpxanq.png

Ale te pety się do czegokolwiek przydają? Czy są, bo są? :f

Hmm czy oplaca sie wrocic na ten serwer? jest jakas polska ( ogarnieta ) gildia? duzo postaci jest juz wykokszona? :D

Parę osób na pewno jest już na full koksie. :p Ale tutaj nie jest ciężko. Zwłaszcza, że teraz nie ma przewagi osób, które miały x-mas ACC.

Opublikowano

Fakt, ale to to ma swoje plusy i minusy. :D

Dla mnie to jest ogromny minus, bo upgrade to jedyna rzecz której nienawidzę w lc >.<

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Prosze panda faza3. Ma 480k hp i 5,6k mp.

No dobrze, ale ona bije jakoś efektywnie te moby? Bo do niczego innego mi pet p2 nie jest potrzebny. :x Bo tam widzę, że ten facet Lilith ma aż 60k ataku. :O

Opublikowano

Pet2 zawsze raczej trzeba traktowac jako zabawki ale moze teraz jest inaczej. Nie testowalem jeszcze na mocnych mobkach ale w strayanie mobki padaja na skilla pandy. Moja czarka ma 176 lvl i bron +16 i nie zabije mobka na 1 skilla a panda tak .

Opublikowano

Pet2 zawsze raczej trzeba traktowac jako zabawki ale moze teraz jest inaczej. Nie testowalem jeszcze na mocnych mobkach ale w strayanie mobki padaja na skilla pandy. Moja czarka ma 176 lvl i bron +16 i nie zabije mobka na 1 skilla a panda tak .

No to ładnie. :D Jakby nie było zawsze te parę k więcej przy biciu bossów będzie. :D

Opublikowano

WB tankuje solo xD więc się przydaje na DCS succubus mi siiie bardzo przydał

#co do gildii ch3 QueenOfRain załatwie Wam miejsce w PL gildii

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

WB tankuje solo xD więc się przydaje na DCS succubus mi siiie bardzo przydał

#co do gildii ch3 QueenOfRain załatwie Wam miejsce w PL gildii

Czyli którego peta warto mieć? Poza tym Azaelem, bo on jest paskudny. xD

Opublikowano

Genesis nie jest czasem od niedawna serwerem EP3? Czy mi się tylko tak zdaje?

Umownie jest EP3, bo są ex-szelma i ex-czarka oraz sockety z nowego systemu jeweli, ale to resztą dalej pozostaje EP2, więc nie wiem. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...