Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jprd, a napisałeś do Gambita PW z ID starego konta, na którym ładowałeś cash i z ID nowego, na które ten cash chcesz? 

Nie pierd..  bo ci sie rodzina powiekszy ,,  a co ty myslisz , ze ja jakis ulomny czy cos? -.- kuzwa odrazu tylko jak chcialem wrocic na serwa to ktos mi powiedzial , ze mozna odzyskac cash! chyba Doma albo Alish... Napisalem do pana Gambita czy to prawda z tym cashem  odrazu podalem dwa konta ( stare , nowe ) oraz czy itemy  sie zwroca , ale on nic nie odpisal .. tylko cash oddal 7k.. Bajka po prostu bajka :D

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pierd..  bo ci sie rodzina powiekszy ,,  a co ty myslisz , ze ja jakis ulomny czy cos? -.- kuzwa odrazu tylko jak chcialem wrocic na serwa to ktos mi powiedzial , ze mozna odzyskac cash! chyba Doma albo Alish... Napisalem do pana Gambita czy to prawda z tym cashem  odrazu podalem dwa konta ( stare , nowe ) oraz czy itemy  sie zwroca , ale on nic nie odpisal .. tylko cash oddal 7k.. Bajka po prostu bajka :D

Ekhm, no to dał Ci 7k cashu, więc o co Ci chodzi? Było przeczytać zasady zwracania cashu, a nie narzekać. Itemów nikt nie odzyskał. Problemy z czytaniem, czy jak?

P.S Na Genesisie jest event. Można zgarnąć "za nic" 5k cashu. Wystarczy tylko zrobić sobie słit focię z kartką, na której będzie napisane "I love Genesis" i Wasz nick z gry. xD

Opublikowano

Ekhm, no to dał Ci 7k cashu, więc o co Ci chodzi? Było przeczytać zasady zwracania cashu, a nie narzekać. Itemów nikt nie odzyskał. Problemy z czytaniem, czy jak?

P.S Na Genesisie jest event. Można zgarnąć "za nic" 5k cashu. Wystarczy tylko zrobić sobie słit focię z kartką, na której będzie napisane "I love Genesis" i Wasz nick z gry. xD

Ale zrozum co to jest te 7k cashu? a on liczy sie z czasem poswieconym na wbicie lvla , wydropienie setu i ackow? za 7k cash to ja moge sobie kuzwa mac skarpetki kupic.. Zycze milej gry na serwerze ja pozostaje przy swoim zdaniu xD

Opublikowano

Ale zrozum co to jest te 7k cashu? a on liczy sie z czasem poswieconym na wbicie lvla , wydropienie setu i ackow? za 7k cash to ja moge sobie kuzwa mac skarpetki kupic.. Zycze milej gry na serwerze ja pozostaje przy swoim zdaniu xD

To nie graj, jedna osoba go nie obchodzi skoro na serwerze 330 ma online dziennie. 

Opublikowano

Było zadość uczynienie, w postaci większego expa (?), większej raty affi, dropu, kasy i tańszy IS. Tak więc o co chodzi -.- Fakt, Gambit to total nieogar, nie lubię go, ale starał się jakoś to zwrócić, chociaż nie jest to możliwe. Coś zrobił bynajmniej, większość adminów by olała więc nie szlochaj -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To przepraszam ;3 moj  blad moze akurat ja zaczalem gre nie w tym czasie ;/ no niestety nie zalapalem sie na te eventy itp.. ;c

Opublikowano

To przepraszam ;3 moj  blad moze akurat ja zaczalem gre nie w tym czasie ;/ no niestety nie zalapalem sie na te eventy itp.. ;c

Najwyraźniej. Ten "event" trwał chyba 2tyg od startu EP3. Pisał o tym na forum dużo wcześniej, że coś takiego zrobił.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Najwyraźniej. Ten "event" trwał chyba 2tyg od startu EP3. Pisał o tym na forum dużo wcześniej, że coś takiego zrobił.

Tydzień. :p Ale rzeczywiście pisał, że będzie taki event.

No najwyraźniej. Event wystartował wraz z EP3 i trwał 8 dni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O co chodzi z bestami? Jak się je dropi (skąd)?

Do jutra jest event na trailer.  :P Wysokie nagrody, więc warto coś zrobić.  :P

Aż wystartuję, skoro tak zachęcasz. xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

O co chodzi z bestami? Jak się je dropi (skąd)?

Aż wystartuję, skoro tak zachęcasz. xD

Ciebie to nie dotyczy. -.-"

Besty dropi się tam, gdzie normalnie jest MCS, ale nie w Merac tylko w Dev Merac. Opłaca się brać tylko B6, B5 nie. 

Opublikowano

Podajcie jakąś najwiekszą Polską Gildie na Genesis dołącze chętnie.

Aktualnie ogarniętej polskiej nie ma, poza tym piszesz w tamtym temacie z takimi sprawami...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Podajcie jakąś najwiekszą Polską Gildie na Genesis dołącze chętnie.

Nie ma polskiej gildii. Znaczy, z tego, co wiem, to jest jakaś Loners, ale tam jest chyba jedna osoba. :) Polacy są w innych gildiach. 

Opublikowano

Ogólnie,  gdzie expić, jak tu z setem, jewelami itp. + potrzebuje plik itemALL_usa.lod bo sie bawiłem i popsułem :<

56685804704469024697.png

Opublikowano

Ogólnie,  gdzie expić, jak tu z setem, jewelami itp. + potrzebuje plik itemALL_usa.lod bo sie bawiłem i popsułem :<

Expi się szybko, set dropi w miarę łatwo. :) Jewele są w IS-ie i można kupować u graczy, więc szczególnie problemu nie ma, zwłaszcza, że leci cash za czas online. :)

Item:

http://speedyshare.com/w3Edm/itemALL-usa.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3ed7c1c884efa280a1e80bbe4dcdf281280326b573de9292cc1780480583a680/analysis/1393874115/
Opublikowano

Co do Gildi to powiem tak od kąd zaczęlęm grać napotkałęm się na dwie Polskie Gildie pierwsza to Loners rzadko ich teraz widuje nie wiem może się rozpadła, ale i tak było tam mało graczy , druga to WeLovePoland niech ktoś mi nie pisze że ich nie widział bo nie uwierze oni są wszędzie gdzie ja jestem to oni są , jakiegoś Polaka zobacze to jest w WeLovePoland widać że jest dużo tam Polskich gracz y Przywódca ogarnia , myślę że dołącze do nich w najbliższym czasie. :-)

Mmm było pięknie jakby jakoś Polska Gildia objeła gród merac lub Dratan :D

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Co do Gildi to powiem tak od kąd zaczęlęm grać napotkałęm się na dwie Polskie Gildie pierwsza to Loners rzadko ich teraz widuje nie wiem może się rozpadła, ale i tak było tam mało graczy , druga to WeLovePoland niech ktoś mi nie pisze że ich nie widział bo nie uwierze oni są wszędzie gdzie ja jestem to oni są , jakiegoś Polaka zobacze to jest w WeLovePoland widać że jest dużo tam Polskich gracz y Przywódca ogarnia , myślę że dołącze do nich w najbliższym czasie. :-)

Mmm było pięknie jakby jakoś Polska Gildia objeła gród merac lub Dratan :D

Gram na Genesisie od EP2 i od początku EP3 i nie widziałam nigdy nikogo z WeLovePoland. o.O

Opublikowano

Gram na Genesisie od EP2 i od początku EP3 i nie widziałam nigdy nikogo z WeLovePoland. o.O

Hmm wada wzroku ? hehe nie no żart ja Cie Miiyoshi i często widze ale tylko na channel 3. jak jests jeszcze afk chciałem Cie zobaczyć w akcji na pvp ale mi się nigdy nie udaje bo jak Cie widze to zawsze jestes afk.:-)

Czyzby to było mozliwe xD

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Hmm wada wzroku ? hehe nie no żart ja Cie Miiyoshi i często widze ale tylko na channel 3. jak jests jeszcze afk chciałem Cie zobaczyć w akcji na pvp ale mi się nigdy nie udaje bo jak Cie widze to zawsze jestes afk.:-)

Oh, no powiem Ci, że częściej na pvp chodziłam, kiedy jeszcze byłam w innej gildii. :) Teraz jakoś tak nie mam weny twórczej na chodzenie i bicie ludzi. :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...