Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gadałam z Gambitem xD To nie będzie EP3 :P On to robi po swojemu, całkiem pozmieniane niby, nie będzie wyglądać jak zwykłe ep3. Stara się usunąć ten system jeweli i kilka rzeczy, zostawiając tylko to najlepsze :P Zobaczymy, czy mu to wyjdzie.

No ja wiem, że on to pozmienia, ale dobrze, że nie będzie tego debilnego systemu jeweli. :)

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem właśnie te LC i co dziwne all funkcje chodzą ale ekwipunku nie mogę otworzyć w żadne sposób ... Help Bo nie mogę zacząć grać ..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pobrałem właśnie te LC i co dziwne all funkcje chodzą ale ekwipunku nie mogę otworzyć w żadne sposób ... Help Bo nie mogę zacząć grać ..

Zmień rozdzielczość lub kliknij w opcjach reset

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pomoże ktoś z expem ? Potrzebuję osoby stojącej na radarze ^^

To musi być ktoś z odpowiednim lvlem. Kiedyś można było postawić chara 90 lvl, ale teraz coś nie działa. :v Więc szukaj kogoś do 175. :x

Opublikowano

Mam takowy problem na laptopie zrobiłem konto Na gre normalnie się mogę zalogować Ale na stronę Genesis zalogować się nie mogę wyskakuje mi : [EP2] User or pass are invalid

Ale na PC chodzi normalnie Czemu tak się dzieje ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To musi być ktoś z odpowiednim lvlem. Kiedyś można było postawić chara 90 lvl, ale teraz coś nie działa. :v Więc szukaj kogoś do 175. :x

Ostatnio na filmie koleś miał 185 lvl chara (Bota) i dostawał ponad 1% za moba.

ubh6c.png
Opublikowano

Phez ale ty masz problem. Odpal sobie multi i bedziesz miec botka. W lab mobki nie atakuja wiec spokojnie dobiegniesz nim na spota. Ja osobiscie bilem bossy do 183,5 lvla i oddalem 2 zadania z devastate merak i wbilem 185 lvl .

Opublikowano

@topy? o czym wy mowicie? czy ja o jakims sposobie na expa nie znam?

Pewnie o tym, że jak będziesz w grupie w trybie combat z innym graczem, z odpowiednim levelem, to dostaniesz więcej expa za mobki, które np. są na niebiesko.

zSCFQrN.png

Opublikowano

@topy? o czym wy mowicie? czy ja o jakims sposobie na expa nie znam?

Chodzi o to, że jak masz niebieskie mobki, a na tym serwerze w pewnym momencie musisz expić na niebieskich to bierzesz to pt postać, która te mobki ma na czerwono/żółto/biało i stawiasz ją na swoim radarze w combat party.

WTF dzisiaj chodziło z tą bitwą? Dlaczego Universe płakał na cały serwer? xD Beka.

Opublikowano

Chodzi o to, że jak masz niebieskie mobki, a na tym serwerze w pewnym momencie musisz expić na niebieskich to bierzesz to pt postać, która te mobki ma na czerwono/żółto/biało i stawiasz ją na swoim radarze w combat party.

WTF dzisiaj chodziło z tą bitwą? Dlaczego Universe płakał na cały serwer? xD Beka.

dostawałam co chwila kick'a tak samo jak kilka innych os z Reve..... powiedzialam adminowi co sadze o nim, dcs etcc i poinformowal mnie ze mojego konta zostanie zbanowane.

@pozdo dla gambita... zmieniam lc ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

dostawałam co chwila kick'a tak samo jak kilka innych os z Reve..... powiedzialam adminowi co sadze o nim, dcs etcc i poinformowal mnie ze mojego konta zostanie zbanowane.

@pozdo dla gambita... zmieniam lc ^^

Dlaczego dostawałaś kicka?

Opublikowano

to serwer Lipa , a właśnie w ile max sie wbija ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

a trzeba te questy w morasce robić czy na mobach D?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

to serwer Lipa , a właśnie w ile max sie wbija ?

Jak masz cash na expb i ogarniesz gdzie isc na jakim lvl to 2H niecałe

90-108 Juno / 108-175 Dec Merak / 175-185 W ramlso na Karab. z botem w pt ( Combo Party )

@ Wiecie kiedy będzie te EP3 ? Bo nudzi zbieranie mnie golda pomiedzy dorpem ^^

ubh6c.png
Opublikowano

Jak masz cash na expb i ogarniesz gdzie isc na jakim lvl to 2H niecałe

90-108 Juno / 108-175 Dec Merak / 175-185 W ramlso na Karab. z botem w pt ( Combo Party )

@ Wiecie kiedy będzie te EP3 ? Bo nudzi zbieranie mnie golda pomiedzy dorpem ^^

Ostatnio Gambit pisał, że ma zrobione jakieś 50%. :)

Opublikowano

Ooooo , to może tu przejdę ;D , a właśnie jak z eq i bronią ? i czy Cash dropi ?

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ooooo , to może tu przejdę ;D , a właśnie jak z eq i bronią ? i czy Cash dropi ?

Jak cash ma dropić? Jest cash za czas online (5 cashu na 5 minut bodajże). EQ i broń dropi się w Dev Merac i odkrywa pieczęcie, więc stosunkowo łatwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...