Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh, no powiem Ci, że częściej na pvp chodziłam, kiedy jeszcze byłam w innej gildii. :) Teraz jakoś tak nie mam weny twórczej na chodzenie i bicie ludzi. :f

Hehe, czyli jesteś bardzo spokojną osoba , nie muszę się Cb bać na pvp i gdzie indziej :-)

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
  • Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe, czyli jesteś bardzo spokojną osoba , nie muszę się Cb bać na pvp i gdzie indziej :-)

Znaczy, powiem Ci, że jeżeli ktoś mnie wkurzy to wtedy jest wojna po całości. :p

Opublikowano

@up ehueheuheuheuehuehue no to szykuj sie do wojny Moni xDDDDDD

@Serwer godny uwagi dla takiego pro plejera jak ja?

@jak hajs zarabiac, i jakie title najlepsze?

1.No to czekam. :D Już jednego zwalczyłam. xDDDD

2. Serwer zajebisty dla takiego przeciętnego gracza, jak Ty. xD

3. Hajsy można zarabiać robiąc dziennie i sprzedając tickety, dropiąc b6, otwierając ubery, a teraz na dniach będzie można zarabiać za MC (nowe ringi). :3 Tytuł najlepszy dla postaci ofensywnej to Noobs Run From Me, a dla postaci defensywnej Wrath of the Lich King albo Judge of Steel. :)

Opublikowano

Chciałbym siē zapytac gdzie otrzymam titlle nobs run from me ?

Kogos juz zwalczyła a niba taka spokojna :-)

Opublikowano

1.No to czekam. :D Już jednego zwalczyłam. xDDDD

2. Serwer zajebisty dla takiego przeciętnego gracza, jak Ty. xD

3. Hajsy można zarabiać robiąc dziennie i sprzedając tickety, dropiąc b6, otwierając ubery, a teraz na dniach będzie można zarabiać za MC (nowe ringi). :3 Tytuł najlepszy dla postaci ofensywnej to Noobs Run From Me, a dla postaci defensywnej Wrath of the Lich King albo Judge of Steel. :)

1. Nie porownuj mnie do innych wiesz ze Bloodiego nie zwalczysz :D

2. Ja przecietny?? Ja to jestem wisienka na torcie tego calego LC o xD

3. A te title z IS z wyjebana cena? I czo masz na mysli piszac ubery ?;p

Opublikowano

Chciałbym siē zapytac gdzie otrzymam titlle nobs run from me ?

Kogos juz zwalczyła a niba taka spokojna :-)

Jak zbierzesz 150 genesis ticketów, to pojawi Ci się ukryte zadanie u Hidden Quest Manager i tam odbierzesz ten tytuł.

zSCFQrN.png

Opublikowano

1. Nie porownuj mnie do innych wiesz ze Bloodiego nie zwalczysz :D

2. Ja przecietny?? Ja to jestem wisienka na torcie tego calego LC o xD

3. A te title z IS z wyjebana cena? I czo masz na mysli piszac ubery ?;p

1. Każdy tak mówi. :*

2. Chyba wisienką, ale gdzieś w środku, pośród innych owoców. xD

3. Nie opłaca się, za tickety są lepsze tytuły. 

Opublikowano

Ja widziałam tylko jedną osobę z "WeLovePoland" i nie wyglądała jak koks, tylko jak Newbie. ;) 

Niestety, ale ja nie wierzę żeby jakaś 100% polska gildia odebrała gród... Za duża konkurencja. 

@ColdHeart, ja dropię b6 i sprzedaję (mniej więcej 700kk/każde, zależy co), i tak już prawie mam 40b. :) 

Opublikowano

Mhm a te 40kkk to duzo tam ?

Porównaj sobie - czysta zbroja chodzi w granicach 500-700kk, wep podobnie, msy +19 ok. 500kk, +20 ok 800kk, jewele ok 100kk/ea. ^^

+ Cash leci za czas online, więc nie ma potrzeby kupować od innych graczy tylko z IS'a. ;) 

Opublikowano

+ Przyzwoita sumka cash za vote xD

No, całkiem ogarnięta, wiesz... to po to żeby jakiś bot (ze zmiennym IP) sobie nie stworzył X kont i nie votował tylko po jewele do zbroi. 

Opublikowano

Nawet ja nie mając zmiennego IP mogę sobie narobić xxx kont, trzeba tylko znać odpowiednie osoby, które powiedzą mi jak xD <znam taką> :D

@Ile średnio gildii chodzi na MCS? Jest tam fun?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nawet ja nie mając zmiennego IP mogę sobie narobić xxx kont, trzeba tylko znać odpowiednie osoby, które powiedzą mi jak xD <znam taką> :D

@Ile średnio gildii chodzi na MCS? Jest tam fun?

Trochę ludu na bitwach jest. Oczywiście jest zabawnie, chociaż najfajniejsze są zawsze spiny. xD

Opublikowano

Trochę ludu na bitwach jest. Oczywiście jest zabawnie, chociaż najfajniejsze są zawsze spiny. xD

Czyli eliminacje są normalnie? No to dobrze, znowu będę biegać jak debil i stonować wszystkich, no chyba, że 100% resis jest ;s

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak zbierzesz 150 genesis ticketów, to pojawi Ci się ukryte zadanie u Hidden Quest Manager i tam odbierzesz ten tytuł.

Dropie 3-4 godziny i tylko wypadł mi 1 Genesis Ticket :P

Opublikowano

Czyli eliminacje są normalnie? No to dobrze, znowu będę biegać jak debil i stonować wszystkich, no chyba, że 100% resis jest ;s

Są eliminacje, są. Ja czekam na tego MCS-a, co będzie, bo musimy odbić tym imbecylom z Elite. 

Dropie 3-4 godziny i tylko wypadł mi 1 Genesis Ticket :P

Genesis Ticketów się nie dropi. ;_; Fakt, one lecą czasami z mobków, ale je ogólnie się nabywa z questów dziennych. 

Opublikowano

Bleh, dobrze, że nie ma tych głupich chaosów. o.O

Niedawno sama tak sądziłam, ale te chaosy to jednak fajna sprawa, bo masz więcej możliwości i wgl :P Jak się to ogarnie to nie jest takie złe.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...