Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gambit wydawał się w porządku, ale po prostu postąpił jak kompletny dzieciak. Jak można coś robić na serwie, a wcześniej nie zrobić sobie jakiejś kopii, czy upewnić się, że robi się dobrze. "Start od nowa z EP3" brzmi fajnie, ale w przypadku nowego serwera. Po cholerę ludzie zdobywali hajs, eq, accki? Gambit powinien to zwrócić każdemu. Postaci może nie być, można expić od nowa, ale te najbardziej wartościowe itemy powinny wrócić.

Może to zrobił specjalnie żeby nie przenosić wszystkich danych na EP3? Kto wie, w każdym bądź razie trudno mi uwierzyć w to że po prostu mu się coś popieprzyło i wpisał coś nie tam gdzie trzeba... No sorry.

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

250$ poszło w dupe.... ale co się dziwić byle jakie nupy (wiesz o kogo cho) mogą udupić server....

Przecież wywalenie serwera to było 5 minut roboty. Nawet nie. ^^

Może to zrobił specjalnie żeby nie przenosić wszystkich danych na EP3? Kto wie, w każdym bądź razie trudno mi uwierzyć w to że po prostu mu się coś popieprzyło i wpisał coś nie tam gdzie trzeba... No sorry.

No dla mnie to też dziwne, że jedną komendą spieprzył cały serwer. Albo zawiniło coś jeszcze, albo on dał dupy po całości, bo zabrał się za coś, czego nie umiał zrobić.

Opublikowano

Przecież wywalenie serwera to było 5 minut roboty. Nawet nie. ^^

No dla mnie to też dziwne, że jedną komendą spieprzył cały serwer. Albo zawiniło coś jeszcze, albo on dał dupy po całości, bo zabrał się za coś, czego nie umiał zrobić.

Powinien zrobić na początek kopię i tyle... Szkoda, bo serwer był fajny..

Opublikowano

Siema,zauwazylem ze vote za cash dziala permamentnie na ten moment ;p czyli mozemy klikac ile chcemy vote za cash i dostajemy go ;p zarobilem jak na razie 10k ale ciekaw jestem,czy znow konta usunie ;D Pozdrawiam ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Siema,zauwazylem ze vote za cash dziala permamentnie na ten moment ;p czyli mozemy klikac ile chcemy vote za cash i dostajemy go ;p zarobilem jak na razie 10k ale ciekaw jestem,czy znow konta usunie ;D Pozdrawiam ;)

Hahahahah, wystarczy klikać na pierwszy button. Nawet nie trzeba przepisywać tych cyferek, bo wystarczy naciskać tak szybko, aby nie przekierowało na stronę. :P

Opublikowano

Hahahahah, wystarczy klikać na pierwszy button. Nawet nie trzeba przepisywać tych cyferek, bo wystarczy naciskać tak szybko, aby nie przekierowało na stronę. :P

Dokładnie tak ;p 250k cashu mam :P ale pewnie się zorientuje i zbanuje mi konto ;c

@Wie ktoś coś o tym serwerze? dostaniemy coś jako rekompensate za to,że nam konta usunął ?:D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Sorry but I'v already stated I will be giving cash back to the donators depending on how far back they'v donated and...

there will be 15 cash per 5 minutes for a full week....

2400 affinity per mob for 5 days

x30 pet exp for 5 days

free pvp 1 set + pvp 1 wings for 2 weeks, they cost 1 token

and more

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Dokładnie tak ;p 250k cashu mam :P ale pewnie się zorientuje i zbanuje mi konto ;c

@Wie ktoś coś o tym serwerze? dostaniemy coś jako rekompensate za to,że nam konta usunął ? :D

Ale beka xDD Już 200k.

@Serwer jest on?

Bo piszę że 0 osób online a chętnie bym się pobawił cashem :x

Opublikowano

Aktualnie konta zostały usunięte all te osoby które robiły vote z cashem

Ps. Wyskakuje i błąd że mam uruchomić ponownie komputer włączyć patch od nowa i tak w kółko Jakieś pomysły jak spatchować LC

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ps. Wyskakuje i błąd że mam uruchomić ponownie komputer włączyć patch od nowa i tak w kółko Jakieś pomysły jak spatchować LC

Może manualny patch? Potrzebujesz zajrzeć do pliku vtm.brn w cliencie za pomocą odpowiedniego edytora. Sprawdź jaki adres jest i może spróbuj wpisać x/33.zip (x - adres hosta, 33 - numer patcha)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Każdemu to wyskakuje, bo nie da się jeszcze spatchować Genesisa.

Opublikowano

Raczej wyjdzie nowy client, a nie patch ;-;

Tzn. patch może i wyjdzie ale będzie ważyć z 350 mb

Ja wole patcha niż znów pół dnia ściągać 2GB

1390144171-U592769.png

Opublikowano

buahah, dalej jest bug z cashem xD

To nie lepiej utworzyc skrot na pulpicie Nksp.exe i dopisac do sciezki 4022 ? i odpalac bez patcha ?

Ale i tak nie dziala bo server off :D

P.S

Zaczeliscie napieprzac sobie caschu po kilkadziesiat k czy tam pareset i sie skapneli, zamiast siedziec cicho na dupie ;)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Czy tak czy tak bym zgłosił ten bug Wole grać na normalnym serwerze bez bugów Ale widać że większość graczy Genesis to neo gracze Dla nich tylko liczą się bugi / boty / pvp Gdzie się podziali prawdziwi gracze LastChaos ....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Czy tak czy tak bym zgłosił ten bug Wole grać na normalnym serwerze bez bugów Ale widać że większość graczy Genesis to neo gracze Dla nich tylko liczą się bugi / boty / pvp Gdzie się podziali prawdziwi gracze LastChaos ....

Prawdziwi gracze LC siedzą na Globalnym serwerze.

@Kiedy serwer on?

Opublikowano

Ci co grali wczesniej dostana jakies odszkodowanie czy po prostu chary poszly sie rypac ,a nic sie nie dostanie i trzeba leciec od nowa? :D

Opublikowano

Ci co grali wczesniej dostana jakies odszkodowanie czy po prostu chary poszly sie rypac ,a nic sie nie dostanie i trzeba leciec od nowa? :D

To jest rekompensata:

Sorry but I'v already stated I will be giving cash back to the donators depending on how far back they'v donated and...

x30 pet exp for 5 days

and more

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To jest rekompensata:

x30 pet exp for 5 days

and more

Ogólnie to zajebiście. 15 cash'u na 5 minut - super. 2.4k affi... no okej. 5k mobków do zabicia na owla, 5k na jinrar, 5k Egeha, 5k na coś tam jeszcze... spoko. Exp peta w porządku, ale do cholery! Na cholerę mi ten durny, głupi i przebrzydły set pvp 1 i skrzydła pvp 1? Za 1 token powinny być skrzydła pvp 2 (v1), a nie... ponadto... w ogóle brak mi słów na to, co zrobił Gambit i na jego "rekompensatę".

Ta, powinnam to pisać na jego forum, ale on i tak ma to w dupie to wyleję moje żale tu, hehe.

Opublikowano

Też myślę, że set i skrzydła pvp1 to żadna rekompensata gdzie większość miała już sety pvp2 +20 4/4 o wingach nie wspomnę (osobiście akurat udało mi się zdobyć pvp2v2 i nie zdążyłam się pocieszyć).

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...