Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to , ze postacie sie zbyt bardzo pozmienialy.. to juz nie sa te dawne klasy .. jak narazie ja rezygnuje z serwera , a powracajac do klas to widze jak asski - wiedzmy - rycki miataja na arenie , a tak poza tym wgl nie widzialem elementa moze jednego tak samo z kleryczka..

Wiesz, w sumie ja na żadnym serwerze nie widziałam zbyt dużej ilości elementalów (czyt. praktycznie 0), to dla mnie nie jest dziwne. Kleryk to postać lecząca, dobra zrobiona jest nie do zabicia... Widać mało kto wie jak zrobić set, dlatego ich nie ma (ja właśnie mam zamiar robić).

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz widzialem kilka kleryczek ktore padaly na kilka hitow.. i to z dobrymi setami ,ale i tak spierdzielili duzo klas ;o

Opublikowano

właśnie się zakończyła bitwa pomiędzy BadAtiude (ja, + kler, + TGS Apo ) VS Ultra (był ich sporo xD) wynik : Bad 37kille , Ultra : 4kille ^^ (a wszystko zawdzięczaamy klerowi którego w 4 nie mogli położyć xD

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

właśnie się zakończyła bitwa pomiędzy BadAtiude (ja, + kler, + TGS Apo ) VS Ultra (był ich sporo xD) wynik : Bad 37kille , Ultra : 4kille ^^ (a wszystko zawdzięczaamy klerowi którego w 4 nie mogli położyć xD

Bo Ultra są słabi, wygrali MCS niechcąco, więc czego się spodziewałaś?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Siema mam pytanie co do templariusza Jak na pvp się sprawuje Przydaje sie do wspólnego expa ?

Capa wbijasz w 2h na koxie.... więc się nie przydaje

A na PvP machina do zabijanie (o ile ktoś Ciebie bije) dzięki owls, i medicine ciągle masz 360k hp (tyle wciąga średnio an full buffach) + Reflect shield nie zlazi z Ciebie nawet po otrzymaniu ston'e przez co ubijesz Każdego ^^

@ Nauczycielka

Masz też medycynki które dają 60% hp + potki które leczą z 40k.

MEdicine aktualnie mają 40% Leczenie, _+ owls około 60 (nawet nie wiem), lecz to jest sprawa taka sama jak z coverami

Osoby grające dłużej mają stare covery(5% więcej int 8% więcej hp etc w zbroji maga np), Ten kto gra dłużej ma medicine 60%..... ^^

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Up

Ale są 2 rodzaje medycynek 1 co dają 40% a drugie co dają 60%....

Aktualnie 40% + owls co działa jak medicine i leczy 60%

@(osoby któe grają dłużej mają lepsze rzeczy ^^ Np cover :3)

@down wiem co jest na tym servie -.-

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Są tutaj te 60%? Nie widziałam :O

Tak są.

Up

Boże nie mówie o owlu tylko o 2 rodzajach medycynek.....

Edit

No najwidoczniej nie wiesz, skoro nie wiesz ze są medycynki 60%

lcgen_zpsd007728e.png

I wgl co ty za głupoty piszesz... medycynki są cały czas do zdobycia, covery które dają hp, atak itp są w is za 500 cashu....

Opublikowano

nr 1. - Event świąteczny zostaanie zakończony a 3-5 dni

nr 2. - update EP3 prawdopodobnie w tm tygdniu (maxyalnie w przyszłym0

nr 3. - X-mage i X-Rogue zmienine na potrzeby genesis last chaos

nr 4. - Administracja pilnuje multi kont i kont (1 info i sspr Twoje konto, więc modyfikowane pliki "idzie precz")

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Eeee :D ep3 dodadza? ;] A wiadomo cos o nowych hybrydach? i jak z tymi ex-klasami czym one beda sie roznily? :D

Opublikowano

Podobno jednak mają te EP3 wprowadzić. Co do Ex, to słyszałem, że po prostu będą zbalansowane na podstawie szelmy/maga z nowymi skillami (nie jest to pewne źródło).

zSCFQrN.png

Opublikowano

Aha dzieki , a co do serwera co jest znow grane? ;o znow ddsy? zdazylem sie zalogwac i serwer padl :D

No, zdechł. Ale ogólnie cały dzień było spoko, więc... >.>

Opublikowano

Caly dzien? ;o dziwi mnie tylko jedna rzecz dlaczego ten serwer jest tak czesto crashowany? ;o juz ktory raz wszystkie serwer padly , albo pasek nie znika xD

Opublikowano

Caly dzien? ;o dziwi mnie tylko jedna rzecz dlaczego ten serwer jest tak czesto crashowany? ;o juz ktory raz wszystkie serwer padly , albo pasek nie znika xD

server obi konrencje innym srverom.... cala rezte dopisz sobie sam.....

@ wrazz z updatem PRAWDOOWOBIE wjdzie nowa hybryda/'cleri - Alchemyst lub str mage"

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Bo Gambit nie chce od nikogo pomocy, serwer przyciągnął wielu graczy, a na tym tracą inni. Reasumując - słabe zabezpieczenia, wielu wrogów. :x

Opublikowano

Bo Gambit nie chce od nikogo pomocy, serwer przyciągnął wielu graczy, a na tym tracą inni. Reasumując - słabe zabezpieczenia, wielu wrogów. :x

Jak wszędzie. Teraz dopiero zobaczymy, czy Gambit faktycznie jest ogarniętą osobą i serwer przetrwa to ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak wszędzie. Teraz dopiero zobaczymy, czy Gambit faktycznie jest ogarniętą osobą i serwer przetrwa to ;)

Moim zdaniem Gambit ma naprawdę spore możliwości i jeżeli zapał w nim nie wygaśnie to serwer z pewnością jeszcze długo postoi. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem Gambit ma naprawdę spore możliwości i jeżeli zapał w nim nie wygaśnie to serwer z pewnością jeszcze długo postoi. ;)

Też zauważyłam, że jest pracowity. Bynajmniej był xD Jak serwer przetrwa te ddosy i zabezpieczy się na przyszłość, to napewno nic mu już nie zaszkodzi

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Też zauważyłam, że jest pracowity. Bynajmniej był xD Jak serwer przetrwa te ddosy i zabezpieczy się na przyszłość, to napewno nic mu już nie zaszkodzi

Z tego, co mi mówił Luffy to te wywalenia, crashe itp. to wina jakiegoś błędu EP2. Po wprowadzeniu EP3 powinno się to uspokoić. Oczywiście zapewne pojawią się błędy związane z EP3, ale Gambit na pewno tego nie oleje i będzie skrupulatnie naprawiał. :)

Opublikowano

Z tego, co mi mówił Luffy to te wywalenia, crashe itp. to wina jakiegoś błędu EP2. Po wprowadzeniu EP3 powinno się to uspokoić. Oczywiście zapewne pojawią się błędy związane z EP3, ale Gambit na pewno tego nie oleje i będzie skrupulatnie naprawiał. :)

Gadałam z Gambitem xD To nie będzie EP3 :p On to robi po swojemu, całkiem pozmieniane niby, nie będzie wyglądać jak zwykłe ep3. Stara się usunąć ten system jeweli i kilka rzeczy, zostawiając tylko to najlepsze :p Zobaczymy, czy mu to wyjdzie.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...