Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tu popieram Roberta, my możemy grać a Szefostwo może robić :D

Drivek, to już Ich problem, że nic nie piszą i się nie żalą jak to dużo pracy wymaga.

No ale cóż nie każdy może być maskotką ^^

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asasyn... Widzę,że wywyższasz się, myślisz że będziesz odgrywał kluczową rolę na meumie, oraz myślisz że każdy ma się ciebie słuchać... W rzeczywistości jest o wiele inaczej... Wymagasz od innych bardzo dużo,zaś sam w zamian oferujesz niewiele, a na sam koniec jeszcze masz pretensje, że ktoś się nie zgadza... I co teraz będziesz się gniewał przez całą edycję, że zabrakło ci 300 pkt a ja ci ich nie "dalem" ?

@ edit fajnie....wyszlo, ze gadam sam ze sobą jak asasym posty edytuje :D

Opublikowano

Szczerze wątpię, że RadiatoR lub Historyk mają jakąś "maskotkę". Może podobają im się plany Driv3ka, ale to wszystko. Nie wiem czemu Muffin uważa, że administracja ma swoją maskotkę. Może dlatego, że sam był nim na jakimś innym serwerze (A*****s, B*****r?), ale to są tylko przypuszczenia :D Panowie, zejdźcie trochę na ziemię. Na poprzednich edycjach wszystko grało, a gracze nie mieli pomocy od administracji, więc czemu teraz mieliby mieć? Po co psuć coś, co jest dobre?

NR.

Opublikowano

Ludzie mogli byście się z tym trochę spokojniej postępować ,wiem ze każdy punkt jest ważny lecz nie zapominajcie ze to tylko gra...

a tak ps . muffin może mówić ze jest maskotką czy coś ale czy to prawda to nie wiadomo .

Opublikowano

Postaram się przygotować dla was nowe informacje poparte screenami oraz odświeżyć informacje na stronie jak i w pierwszym poście prezentacji, ponieważ trochę zaniedbaliśmy tą część, która jest przecież naszą reklamówką.

Miały być kolejne informacje...A jak ich nie było, tak ich nie ma ... RadiatoR postaraj się troszku ! xD

[wcale nie pisze tego dla odświeżenia tematu....]

PS. Boicie się moderatorów na mpc, bo nikt nic nie pisze ? xD

Opublikowano

@UP Oczywiście, że się boimy, i dobrze, że odświeżyłeś. Moderatorom szajba odp****ala i warnują za wszystko, ale cóż. Zostało pół miesiąca, jeśli wierzyć w odpalenie go jeszcze w styczniu ^^. Jestem ciekaw na jakim poziome stoją prace. Ekipo, podajcie szczegóły! :D

u2q6.jpg

Opublikowano

Ja myślę ze będą stopniowo dodawać nowe info więc spokojnie i czekamy :) .

ps. driver ty nie masz co się bać ponieważ ty nie masz 20 punktów ostrzeżeń :P .

Opublikowano

Ja dzięki ich uprzejmości zaraz dobiję 50. #YOLO. Już od jakiegoś czasu nie było info. mam nadzieję, że są już gotowi do startu.

u2q6.jpg

Opublikowano

Ja mam tylko 5 pkt ostrzeżeń... Ale moje stare konto zostało zbanowane.... :D pozdro

@EDIT LOL 125 post - tak samo ile pojemnosci w moim KTM'ie : D

( KTM EXC 125 2003rok 45km zarej. na motorower :) jak ktos chce kupic to PW )

12341258236040262090.jpg

YEAH !!! 5pkt do kolekcji :) juz mam 10 :p moze cie przegonie robert :p

Opublikowano

Meumcrafcie, tylko my mamy za spam, lub takie widzimisie moderatorów a Ty to masz za twarzowe :*

A propo serwera cieszymy się niezmiernie, może wróci nam chęć do gry jak serwer ruszy...

Opublikowano

@up "może wróci nam chęć do gry jak serwer ruszy..."

A co, już nie masz chęci grania ? ( pewnie przez moderatorów co pkt rozdają jak na loterii) : d

Opublikowano

A ja znalazlem motywacje na serwerze konkurencyjnym i mam nadzieje ze Meum bedzie tak zajebisty, ze bez chwili wahania z niego zrezygnuje i zaczne grac z Wami. Sami wiecie - pustke trzeba jakoś wypełnić bo człowieka szlag trafi.

MEUM - czekamy. :>

i czekamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...