Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szyszu nie będzie modów mody jedynie były w pierwszych edycjach meuma chociaż na nich nie byłem , a natomiast na tej będą pluginy które będą odzwierciedlały niby mody chodzi mi w tym o to że będą nowe itemy dodane .

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start będzie na przełomie stycznia i lutego, może wcześniej.

Opublikowano

up. takie pytanie jakie oni mają dawać ss ? Niby pluginów czy czego bo raczej te nowe przedmioty to będą miały jakomś przypisaną texture a nie nową i tak samo odnośnie co do budynków to pokazali na trailerze , a tak jakby to my tworzymy my gracze świat ponieważ jedynie na nim będą totemy i spawn .

Opublikowano

Szczerze mówiąc ponownie nabrał bym chęci do gry widząc 1 zdjęcie spawnu i informacje ,że wszystko idzie do przodu ,nie musi być nawet w tym miesiacu ,byle był.

Opublikowano

up. takie pytanie jakie oni mają dawać ss ? Niby pluginów czy czego bo raczej te nowe przedmioty to będą miały jakomś przypisaną texture a nie nową i tak samo odnośnie co do budynków to pokazali na trailerze , a tak jakby to my tworzymy my gracze świat ponieważ jedynie na nim będą totemy i spawn .

Assasyn Ci odpowiedział, to primo.

Secundo. Chcę zobaczyć nawet i te pluginy. Chcę zobaczyć nowe itemki o których tak głośno. Chcę zobaczyć tekstury.

Opublikowano

Hej witajcie, wiele czynników sprawiło, że teraz ja przejąłem piecze nad projektem. Historyk dalej robi to co robił, natomiast Radiator będzie administratorem serwera. Jeśli chodzi o mnie to jestem developerem serwerów minecraft/programistą z bardzo dużym doświadczeniem. Początkowo miałem zaopatrzyć serwer w pluginy i skonfigurować wszystko według potrzeb, jednak układ taki nie okazał się owocny. Po rozmowie z osobą odpowiedzialną i mająca prawa do tego projektu, doszliśmy do wniosku, że to głównie ze względu na was, ludzi czekających na serwer należy odpalić meum w najbliższych 10 dniach. Postaram się zrobić to jak najlepiej i jak najszybciej, niestety Historyk ma teraz urlop więc prace są nieco zakłócone, jednak bez obaw,postaram się wszystko ogarnąć i teraz dopiero meum ruszy do przodu :)

Jeśli chodzi o prace to tak:

Gotowe:

- Wioski (ceny, wymagania,wielkości obszarów)

- Miasta (ceny, wymagania,wielkości obszarów)

- Klasy (wybór klas, ograniczenia wydobywania, craftowania, niszczenia blokow, hodowli zwierząt itd.)

Prawie gotowe:

- Szkolnictwo (zdobywanie nowych klas poprzez naukę przedmiotów szkolnych)

- zrobiono koszt nauki

- zrobiono czas nauki

- Nowe potwory

Do zrobienia:

- Nowe przedmioty i receptury craftowania

- Wyznaczenie miejsc na totemy i dostosowanie mapy

To tyle jeśli chodzi o wstępne info. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało piszcie w tym temacie.

Pozdrawiam, Ever.

Opublikowano

Rozumiem twoje sfrustrowanie, jednak takie posty nie wnoszą nic do tematu ani nie pokrzepiają mojego serca xD Gwarantuje Ci, że twoje słowa mijają się z prawdą :)

Opublikowano

No nieźle. Z całym szacunkiem dla RRa (bo meum zawsze będzie się z nim kojarzył) ale liczyłem na to, że ktoś inny rozrusza ten serwer :D Ever powodzenia - bo taki serwer to wielka odpowiedzialność. Mam nadzieję, że Meum nie pójdzie po jakimś czasie na bok.

NR.

Opublikowano

Hej witajcie, wiele czynników sprawiło, że teraz ja przejąłem piecze nad projektem. Historyk dalej robi to co robił, natomiast Radiator będzie administratorem serwera. Jeśli chodzi o mnie to jestem developerem serwerów minecraft/programistą z bardzo dużym doświadczeniem. Początkowo miałem zaopatrzyć serwer w pluginy i skonfigurować wszystko według potrzeb, jednak układ taki nie okazał się owocny. Po rozmowie z osobą odpowiedzialną i mająca prawa do tego projektu, doszliśmy do wniosku, że to głównie ze względu na was, ludzi czekających na serwer należy odpalić meum w najbliższych 10 dniach. Postaram się zrobić to jak najlepiej i jak najszybciej, niestety Historyk ma teraz urlop więc prace są nieco zakłócone, jednak bez obaw,postaram się wszystko ogarnąć i teraz dopiero meum ruszy do przodu :)

Jeśli chodzi o prace to tak:

Gotowe:

- Wioski (ceny, wymagania,wielkości obszarów)

- Miasta (ceny, wymagania,wielkości obszarów)

- Klasy (wybór klas, ograniczenia wydobywania, craftowania, niszczenia blokow, hodowli zwierząt itd.)

Prawie gotowe:

- Szkolnictwo (zdobywanie nowych klas poprzez naukę przedmiotów szkolnych)

- zrobiono koszt nauki

- zrobiono czas nauki

- Nowe potwory

Do zrobienia:

- Nowe przedmioty i receptury craftowania

- Wyznaczenie miejsc na totemy i dostosowanie mapy

To tyle jeśli chodzi o wstępne info. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało piszcie w tym temacie.

Pozdrawiam, Ever.

No dobra, nie ma to jak programować 2 serwery nie? Widać, że nie masz doświadczenia - może potrafisz pisać pluginy etc. ale jednak twój serwer upadł po niezbyt długim czasie. Doświadczenie to chyba pojęcie ogólne tak?

Opublikowano

up. Jego serwer nie upadł tylko był wtedy na beta testach i w dodatku masz tego potwierdzenie w jego temacie że teraz potrzebują budowniczych itc.

Choć nie mówię że będzie dosyć trudno zaradzać dwoma serwerami .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...