Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Driver najpiew to ty zrób państwo ,bo będziesz miał problem ,żeby zdobyć jakieś miasto w bell ,inaczej nie ma juz takiej opcji.

A ja żywię nadzieję ,że dodadzą jakieś sprzęty oblężnicze w pluginach ,chociaż bez tekstur to będzie kijowo wyglądać ,jedyne fajne co sobie wyobrażam to ten ukuk-hai wyłamujące bramy tej twierdzy Rohanu ,nie kojarze nazwy ,ale tak to?Robie stack tnt i co gungo! odpalam niszcze mury i robimy masowe pvp?A tak ps. jak my siebie odróżnimy?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Assasyn (właśnie sobie przypomniałem, żeby tak napisać bo znowu się fochniesz) nie mam i nie będę miał żadnego problemu : *

Jak na razie, to nikt jeszcze nie ma oficjalnie Państwa(a ja mam tak samo jak Nova Regna itd. "plany")

A tak btw to sądzisz, że bez państwa nie zdobędę totemu osadniczego ?

Wydaje mi się, że założenie państwa właśnie będzie wymagało posiadanie miasta, więc nie wiem o co ci chodzi....

Opublikowano

Bo 1 miasto przejmuje Nova Regna ,druga ja a trzecią Fugni ,pod moim wasalstwem?Oczywiście możesz założyc w kabali ,tam zostawiłem 2 wolne ,nie widzę problemu.

Opublikowano

Przecież jest możliwość awansu wioski do statusu miasta,więc nie jest potrzebny od razu miejski totem osadniczy.Oczywiście jest to czasochłonne,ale zawsze jest to dodatkowa opcja.

Opublikowano

asasyn to , że zaklepałeś nie oznacza, że będziesz go miał.... Może przyjść Demors albo MarcosSalinas i założyć miasto w bell na "twoim" totemie ....

Opublikowano

@robert10s

W sumie to dokładnie nie wiem,wydawało mi się,że było coś o tym zawarte w regulaminie na głównej stronie,ale teraz nie mogę teraz tego znaleźć.Zawsze mogłem się pomylić za co serdecznie przepraszam. :)

@Up

Właśnie to,że ktoś coś sobie ,,zaklepał'' to nie oznacza,że jest nietykalny,a taki punkt(miasto) bardzo łatwo odbić na początku rozgrywki.

Opublikowano

" Koronacje królewska i cesarska: 100000 T " [cytat ze strony meuma]
Zauważyliście ze na koronacje na króla jak i cesarza będzie trzeba zebrać tyle kasy :D ?

Opublikowano

@up nie trzeba tyle wydawac... placimy tyle , gdy nie mamy rangi król bądź cesarz, a chcemy mieć Miasto poziomu XI lub XII. Koronacja Króla kosztuje 25000T , Cesarze 50000T . Pozdrawiam Drivuś

Opublikowano

Kiedy jakieś państwo atakowało inne państwo, to nie było to takie hop siup, że nagle wrogie wojska zajmują cały kraj ... najpierw wypowiadano wojnę, ustalano punkty strategiczne dla strony broniącej, zanim doszło do bitwy dobrze wiedziano gdzie i kiedy się ona stoczy, ponieważ ciężko nie zauważyć kilkutysięcznej przemieszczającej się pieszo armii, zatem robienie murów wzdłuż całych państw to abstrakcja ;p Wojny powinny być prowadzone na zasadzie przejmowania zamków/twierdz w efekcie stolic danego państwa.

Opublikowano

Dokładnie. Tylko, że Historyk ma "urlop" i prawdopodobnie pojawi się dopiero w lutym. Wiecie - studia, te sprawy :).
RadiatoRze, prosimy o jakieś informacje odnośnie postępu prac.

NR.

Opublikowano

To będą te mody czy nie w końcu ja kto będzie ?

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...