Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chciałeś zasugerować , że mam mapkę z meuma, to się strasznie pomyliłeś... Ja od czasu do czasu wbijam na testy meum aby zobaczyć kto jest na serwie. Miałem szczęśliwy traf ( RadiatoR ) pozwolił mi pozwiedzać troszkę mapy ( wszystko z buta ) lecz po 10 minutach mnie zkickał i włączył WL.

Mapa była surowa , bez totemów itd.    Administracja na tyle jest ogarnięta, oraz rozsądna ,że nie da nikomu linka do dynmap itd.

Nic nie sugeruje, wręcz przeciwnie. Jesli admini biorą sie za TAKI projekt to nie bedą popełniać dIecinnyxh błędów jak dawanie komuś mapy. A tak BTW jaki test ?? :P

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, płaska mapa i budowanie totemow to ja rozumiem, ale mapy jako-takiej tam nie było raczej, nawet tej przeznaczonej na beta testy ?

Opublikowano

Tak to wygląda, ponieważ Robert zmienia troszkę wersje. Prawdą jest to , że na serwerze jest mapa na betę, ale nikt na nią nie wejdzie ..... Jak RadiatoR podmieni ją spowrotem na flat mapę z totemami to nie bedzie white list .... ale ta flat mapa jest dla budowniczych wiec ..... Sami wiecie.

Opublikowano

W styczniu na 100% będzie Beta..... Administracja ogarnia teraz mapę itd. A inne nowości będą dodawane w trakcie bety.... Albo tuż przez officjalem.

Opublikowano

Start pierwszej oficjalnej wersji odnowionego Meuma nastąpi dnia 19.02.2014 o godzinie 17:00

Musisz tam być !

IP - meumcraft.pl - 1.7.2

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

A czy na te Alpha-testy będzie się można w jakiś sposób dostać, czy będą one tylko dla "śmietanki"?

Może by zrobić konkursik gdzie 3 pierwsze miejsca mają wstęp na te testy?

Opublikowano

A czy na te Alpha-testy będzie się można w jakiś sposób dostać, czy będą one tylko dla "śmietanki"?

Może by zrobić konkursik gdzie 3 pierwsze miejsca mają wstęp na te testy?

Już po fakcie, stary. Potestowane, czekamy na start.

u2q6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...