Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nadal szukaćie kogoś kto ogarnia filmiki video itd to piszcie może i nie mam milion subów na Yt ale na pewno umiem ładnie nagrać + robić efekty jedyne co potrzeba to żeby ktoś np z dobrym głosem podłożył głos w jakimś studiu ;] jeszcze zależy co wam mam nagrać/zmontować

xmMfHrm.png
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up. Nie strzelił nadal będzie tylko za przewodnictwem Evera lub historyka , najważniejsze że będzie . :D

Coś czuję, że nie wystartuje wgl. Taka moja męska intuicja.

u2q6.jpg

Opublikowano

Jak tak patrze ogólnie to widzę że podchodzicie do zmiany jednego z głównych adminów źle, lecz nie oznacza to odrazu że będzie całkiem co innego . Więc poczekajmy i oceńmy a nie odrazu że serwer kaput , tylko zobaczcie jak to będzie . Chociaż przyznam ze nie zaskoczyła mnie ta zmiana , lecz to nie oznacza że musi być gorzej .

Opublikowano

Historyk ma przerwę (z tego co nam mówił) do końca stycznia. Studia, te sprawy... A co do RadiatoRa, to będzie "zwykłym" adminem (chyba), a jak nie, to mam nadzieję, że zagra z nami :D

NR.

Opublikowano

Tak będzie wyglądało wybieranie klas, oraz nauka w szkole. Chyba lepsze to niż wpisywanie komend na zaspamowanym chacie? Jeśli komuś się chce to może rangi z tej strony - http://www.meumcraft.pl/rangi-gospodarcze.html, dopasować do dowolnego przedmiotu z tej listy - http://hydra-media.cursecdn.com/minecraft.gamepedia.com/8/8c/DataValuesBeta.png. Piszcie to w tym temacie, bo nie chce mi się szukać odpowiednich ikonek do wszystkiego ;p

2lnzdbl.png

Opublikowano

Ever widziałem kiedyś plugin "ImagineMap" nie dało by się dać jako ikonki mapek z fotką klasy ?

ranga - item - id

Kopacz - kamienny kilof - 274

Gornik - żelazny kilof - 257

kowal - kowadło - 145

Jubiler - diamentowy miecz - 276

ZbrojMistrz - diamentowa klata - 311

Ludwisarz -

Kamieniarz - stone - 1

Murarz - cegła - 45

Inżynier - redstone - 331

garncarz - doniczka - 390

Drwal - kamienna siekiera - 275

stolarz - drzwi- 324

szkutnik - łódka - 333

płatnerz -

Rolnik - kamienna motyka - 291

sadownik - kwiatek - 38

plantator - sadzonka drzewa - 6

Wiejec nie zdążę bo start serwera o 16:00 xD

Opublikowano

A mam takie pytanie ever czy będzie własny texture pack by np. bell miała inna texture zbroi . a i czy nadal jesteś przy tym by były nowe receptury oraz "relikty" ?

Opublikowano

Zajmuje się obecnie rzeczami pierwszej potrzeby, o nowych itemach i recepturach pomyśle później.

Opublikowano

Nie widzę potrzeby udostępniania wszystkim kontaktu do mnie i tak dostaje już za duży spam.

Opublikowano

Ever, proponuje zrobić jakieś zebranie na Team Speaku, gdzie każdy będzie Ci mógł zadać pytanie o ustalonej godzinie.

I czy mógłbyś podać listę adminów? Bo z tego co wiem jest/był jeszcze RiPul i Ssuchar.

NR.

Opublikowano

Jeśli są jacyś chętni to możemy dzisiaj zrobić zebranie o godzinie 20:00 na ts.silvania.net - jestem tutaj cały czas, jednak nie odpowiadam, nie rozmawiam z ludźmi! O 20 zejdę do osób chętnych pogadać, albo zapytać o coś.

Ip - ts.silvania.net

Godzina 20:00

Opublikowano

Podobno serwer miał dziś startować tzn beta ico dupa ? a tak czekałem :s nawet nie powiedziałem mamie o wywiadówce specialnie która dzisaj jest

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...