Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Meum - jak prace? Jakiś termin +- ?

Sie zaczynamy niecierpliwić :)

Przestańcie wymyślać nowe zeczy, dopracujcie to co jest i zacznijmy testy.

Pzdr.

A.

Opublikowano

Ta, tylko na chwile obecna, najbardziej zainteresowani (gracze) totalnie nie wiedza co, jak i kiedy. Uchylcie Rąbka tajemnicy ....

Od 0 do 100% w ilu jesteście gotowi do dopalenia bety?

Nie to żebym sie niecierpliwil, ale zacząłem grę na swoim starym serwie z nudów .....

Opublikowano

10%

Zapytajcie się radiatora kiedy mapa będzie :]

Nowa mapa już jest ...Ale bedzie na niej pare poprawek. Mam pare ss'ow ale na razie nie dam ich wam :P

ale zapowiadam , ze będzie zajebiście :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie jebania się z wybieraniem graczy. Pójdą wszyscy... Ale kiedy? ^^

u2q6.jpg

Opublikowano

Nowa mapa już jest ...Ale bedzie na niej pare poprawek. Mam pare ss'ow ale na razie nie dam ich wam :P

ale zapowiadam , ze będzie zajebiście :)

Mam nadzieje ze admini bedą na tyle poważni ze nie dadzą nikomu mapy na start, bo to by oznaczało nierówne szanse. Nie pije tu do nikogo, chodzi o to zeby nikt nie wiedział gdzie są totemy, bo jak ktoś bedzie miał taka informacje to o wiele łatwiej bedzie mu założyć miasto i zacząć podbój Swiata Meuma :D

Co do startu: admini wyraźnie napisali ze start w styczniu, wiec zostało im 22 dni :D

Opublikowano

Mam nadzieje ze admini bedą na tyle poważni ze nie dadzą nikomu mapy na start, bo to by oznaczało nierówne szanse. Nie pije tu do nikogo, chodzi o to zeby nikt nie wiedział gdzie są totemy, bo jak ktoś bedzie miał taka informacje to o wiele łatwiej bedzie mu założyć miasto i zacząć podbój Swiata Meuma :D

Co do startu: admini wyraźnie napisali ze start w styczniu, wiec zostało im 22 dni :D

Jeśli chciałeś zasugerować , że mam mapkę z meuma, to się strasznie pomyliłeś... Ja od czasu do czasu wbijam na testy meum aby zobaczyć kto jest na serwie. Miałem szczęśliwy traf ( RadiatoR ) pozwolił mi pozwiedzać troszkę mapy ( wszystko z buta ) lecz po 10 minutach mnie zkickał i włączył WL.

Mapa była surowa , bez totemów itd. Administracja na tyle jest ogarnięta, oraz rozsądna ,że nie da nikomu linka do dynmap itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...