Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli rozumiem, że dla ciebie "dobra zabawa" to palenie czyjegoś miasta?

Nie wiem dlaczego bynajmniej się na mnie tak rzucacie. Przebiegłem obok jednego, akurat w tej chwili palącego miasta w powrocie do wioski. A po za tym nie wiedziałem jak podpalić wioskę, więc się do tego nie zabierałem i nawet zbytnio wolałem ją przejąć niż spalić. 

Przejąć kiedyś, kiedy będzie to możliwe.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego bynajmniej się na mnie tak rzucacie. Przebiegłem obok jednego, akurat w tej chwili palącego miasta w powrocie do wioski. A po za tym nie wiedziałem jak podpalić wioskę, więc się do tego nie zabierałem i nawet zbytnio wolałem ją przejąć niż spalić. 

Przejąć kiedyś, kiedy będzie to możliwe.

"tylko winni się tłumaczą" :*

Anime.png

Opublikowano

Nic ważnego. Ostatecznie dowiedzieliśmy się, że eveer jest niespełna rozumu i ma przejawy autyzmu.

u2q6.jpg

Opublikowano

Bez dowodów na mnie nic nie macie. Ogólnie z cheaterem pisać nie będę. Więc kończę. :*

Cheaterem?

Bez dowodów na mnie nic nie masz. Ogólnie z grieferem pisać nie będę. Więc kończę. :*

Anime.png

Opublikowano

Witajcie społeczności meumcrafta ,podjąłem jedną z trudniejszych w życiu spowodowało to wiele powodów min.,,Zdrada własnych ludzi" spowodowana brakiem czasu w początkowych godzinach gry ,brak czasu i hmm odstawienie mc.

Mianowicie podjąłem decyzję o moim odejściu ,nie mam już nic tam do szukania ,serwer nie jest taki jakiego się spodziewałem ,zbytnio nastawiony na masówkę ,na kasę mniej ale też ,wiem wkońcu z czegos się musi utrzymać.Dla mnie prawdziwy meum umarł wraz z odejściem RadiatoRa.

Spotkacie mnie jeszcze w tym tygodniu bo muszę przemyśleć komu przekaże me włości i dobra z ekwipunku ,a trochę tego jest.Głównym czynnikiem dlaczego odchodzę jak wspominałem jest brak czasu,ale i nie tylko serwer ma wieeeele minusów ,które są coprawda ssytematycznie zwalczane ale 1 zebranie na tydzień z Historykiem to trochę za mało.Aktualnie wolny czas chcę poświęcić na rozwój własnego pomysłu na serwer i wdrążeniu go w życie.Opisze moje spostrzeżenia ,proszę o serdeczne wysłuchanie:

+rozwój profesji

+nacje

+cudowna społeczność

-te ,,itemy" których nie widać a są ,ja bym to wgl. wywalił

-zaangażowanie administracji NA SERWERZE,podkreślam na serwerze

-po czasie nie ma co robić

-totemy ,to jest przepraszam za wyrażenie kurwa najbardziej chujowa rzecz jaką moim zdaniem mogliście wymyślić:P 0 klimatu ,zabija aspiracje władców (po 1 tygodniu wszystko zajęte)

Dobra to by było na tyle ,proszę nie odbierać mi jeszcze miasta i tych 3 wsi ponieważ komuś je przekaże lub może się jeszcze rozmyślę:)

Na koniec pragnę pozdrowić:

Toldknighta

Demorsa

Plazme

Ezda

Silexana

Remixa

Wilka

Historyka

Ssuchara

Radiatora

Mam również ludzi których serdecznie za tą edycję znienawidziłem ,ale nie będę ich tu wypisywać.

Mam nadzieję ,że ktoś za mną zatęskni :)

Opublikowano

Witajcie społeczności meumcrafta ,podjąłem jedną z trudniejszych w życiu spowodowało to wiele powodów min.,,Zdrada własnych ludzi" spowodowana brakiem czasu w początkowych godzinach gry ,brak czasu i hmm odstawienie mc.

Mianowicie podjąłem decyzję o moim odejściu ,nie mam już nic tam do szukania ,serwer nie jest taki jakiego się spodziewałem ,zbytnio nastawiony na masówkę ,na kasę mniej ale też ,wiem wkońcu z czegos się musi utrzymać.Dla mnie prawdziwy meum umarł wraz z odejściem RadiatoRa.

Spotkacie mnie jeszcze w tym tygodniu bo muszę przemyśleć komu przekaże me włości i dobra z ekwipunku ,a trochę tego jest.Głównym czynnikiem dlaczego odchodzę jak wspominałem jest brak czasu,ale i nie tylko serwer ma wieeeele minusów ,które są coprawda ssytematycznie zwalczane ale 1 zebranie na tydzień z Historykiem to trochę za mało.Aktualnie wolny czas chcę poświęcić na rozwój własnego pomysłu na serwer i wdrążeniu go w życie.Opisze moje spostrzeżenia ,proszę o serdeczne wysłuchanie:

+rozwój profesji

+nacje

+cudowna społeczność

-te ,,itemy" których nie widać a są ,ja bym to wgl. wywalił

-zaangażowanie administracji NA SERWERZE,podkreślam na serwerze

-po czasie nie ma co robić

-totemy ,to jest przepraszam za wyrażenie kurwa najbardziej chujowa rzecz jaką moim zdaniem mogliście wymyślić :P 0 klimatu ,zabija aspiracje władców (po 1 tygodniu wszystko zajęte)

Dobra to by było na tyle ,proszę nie odbierać mi jeszcze miasta i tych 3 wsi ponieważ komuś je przekaże lub może się jeszcze rozmyślę :)

Na koniec pragnę pozdrowić:

Toldknighta

Demorsa

Plazme

Ezda

Silexana

Remixa

Wilka

Historyka

Ssuchara

Radiatora

Mam również ludzi których serdecznie za tą edycję znienawidziłem ,ale nie będę ich tu wypisywać.

Mam nadzieję ,że ktoś za mną zatęskni :)

Prawdę mówiąc to szkoda, że odszedłeś... Przydają się wrogowie i przyjaciele. Bez nich byłoby nudno. Bardzo nudno.

Zawsze jest co robić, wystarczy mieć pomysł.

Masz rację co do totemów... Ludzie nie mają jak wykazać się kreatywnością i pomysłowością. Wywaliłbym także blokowanie możliwości niszczenia. Więcej by się działo.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Jakie głupoty ,o co ci chodzi? nie gadam głupot ,odchodzę w 30% przez ciebie więc się nie mądruj ,tak świat mi się zawalił masz rację ,ale nie przez serwer ,mam tak cięż ko sytuacje aktualnie ,że mi się poprostu płakać chcę a ty jeszcze mnie ciśniesz-,- wstydziłbyś się robert poprostu.

Up.Dziękuje:)

Opublikowano

Ass, po co ci ludzie, którzy Cię zdradzą? Tych się nie liczy, to nie gracze, to ścierwa :D A tak na serio(sory za poprzednie zdanie) zbierz nowych ludzi i do boju :D Moja ulubiona taktyka, ktoś umarł? do rowu i bierzesz następnych :D A Ty się troszczysz o tego i tamtego... Ja np. Zygfryda nie wypuszczam z piwnicy, głoduje(jak cała Nova Regna) i całe jedzenie idze na eksport(dziękuje tu przede wszystkim Stalinowi za tą taktykę)   :D I jest okej :D

Totemy są bez sensowne... 

nacje... mdławe i identyczne prawie

profesje... Historyk ma plan zmodernizowania tego itd. ale na dzień dzisiejszy to wszystko przypomina polską biurokrację 

Assasyn "poprostu" piszemy oddzielnie :D

Chce krwi... 

PS: Żartowałem z tym nie wypuszczaniem z piwnicy... przecież ktoś musi mi pracować i usługiwać :D

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Assasyn ja cie nie cisnę a że twoi ludzie przeszli do mnie to ty zaczełeś gadać głupoty i nie chodzi mi tu byś przestał grać tylko wręcz odwrotnie ja także miałem ciężkie chwile jak i pewnie każdy z bell wie lecz nie dałem się i gram dalej i życzę ci byś i ty zaczął .
Nie musisz zaczynać od wielkiego państwa tylko możesz od wioski lub miasta przecież a ludzie do meuma nie kończą się wystarczy jedynie poszukać .

Opublikowano

Chłopak napisał ze ma problemy osobiste i uwierzcie mi ze zden Meumcraft czy inny A...... Tego nie zmieni. Są w życiu sprawy ważniejsze od gry. Assasyn / powodzenia i trzymaj sie. Pzdr.

Opublikowano

Tak jak mówi Fungi mam problemy osobiste ,które przekładają się na brak czasu.

Robert ta dyskusja jest jałowa ,twoja sytuacja była złą na becie ,ale nie przezemnie ,a moja zła jest przez ciebie i tu nie ma co spekulować ,że jest inaczej.

Powodem mego odejścia jest również to,że po serwerze spodziewałem się czegoś innego.

Plazma naprawdę nie mam sił myśleć co jak się pisze :)

To mój ostatni wpis ,bo nie mam już niestety nawet na to czasu ,dzięki za miłe pożegnanie.

Opublikowano

Przestań mnie o wszystko winić .....
Jak dla mnie w tej chwili to już przesadzasz rozumiem możesz mieć problemy ale ty w tej chwili zrzucasz na mnie całą winę -.- .
Jeżeli ci na tym tak nie zależało to trudno i widzisz tego wyniki nie bierz się za "rządzenie" jeśli tego nie widzisz jakbyś wiedział i słuchał ludzi to mogło by się to potoczyć całkowicie inaczej , a sam jak się znudziłeś grą i nie chciałeś iść na żadne kompromisy i w dodatku słyszałem że kradłeś [chociaż wiem ze się do tego nie przyznasz za nic..].
Więc za przeproszeniem przestań mi tu gadać bzdury .......
I tyle ode mnie jakbyś tego nie zauważył to nie chcę cie tu cisnąć tylko ty nie słyszysz co ludzie mówią .

Opublikowano

Teraz to na prawde gratuluje ,da sie krasc we wlasnym panstwie?przeciez to wszystko moje,sluchalem ludzi mieli zadanie ,bo nie moglem wejsc o 17 i dlatego tylko jestes teraz ,,silny ale skonczmy juz ta dyskusje.

Opublikowano

Robert, nie mozesz uszanowac decyzji kolegi? To jego sprawa czy będzie grał czy nie.

Jeżeli ma do tego powody to trzeba mu życzyć tylko powodzenia w życiu osobistym, a nie rozkopywać stare bzdury, które stoją na dalszym planie. Jeżeli dla Cb gra jest wazniejsza od życia to... dobra graj sobie :)

radiator0.jpg

Opublikowano

Ale wy to się lubicie cisnąć.. Taka polska.. Bywa.. Wróćmy do tematu TSa.. Znowu idioci (koledzy eveera) wbili a dokładnie nothrym czy kij go wie jak go tam zwą, wbił i pobanował znowu wszystkich.. Pogratulować Everku kolegów.. Bywa.. A co do serwera.. Żeby rybak nie mógł zrobić wędki? parodia.. oraz to, że klasy są upierdzielane i zwierzęta znikają .. Mam nadzieję, że wreszcie admini się wezmą za serwer i nie bd robić z siebie debili i leni..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...