Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj ogłoszę datę startu, prawdopodobnie będzie to weekend.

Opublikowano

Podam datę startu. Startu nie będzie bo coś się zwali i znowu będzie czekanie ja już przestałem interesować się od czasu kiedy doszedł nowy admin już widzę że nawet jeśli serwer wypali to będzie kiczowaty. Taka jest moja opinia o ty teamacie

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Podam datę startu. Startu nie będzie bo coś się zwali i znowu będzie czekanie ja już przestałem interesować się od czasu kiedy doszedł nowy admin już widzę że nawet jeśli serwer wypali to będzie kiczowaty. Taka jest moja opinia o ty teamacie

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/B%C3%B3l_dupy

@Topic, start prawdopodobnie będzie w niedziele o 17:00.

Opublikowano

Oficjalna data startu bety ustalona. 02.02.14 godzina 17:00, liczę na waszą liczną obecność :) Ip to oczywiście meumcraft.pl !

Opublikowano

Nie wiem jak to będzie z tymi punktami, Paweł jest teraz bardzo zajęty. Możliwe, że po starcie zajmie się tą sprawą.

Opublikowano

Ciekawe na pewno , lecz niektórzy gracze nie ogarniają ponieważ większość "minecratowiczów" woli serwery wojny gildi i hardcore a nie doceniają takich serwerów z ciekawymi pomysłami jak ten .

Opublikowano

@Up ja Lubię serwery Hard , itd.

Lecz doceniam to , że średniowieczne klimaty w minecraft , z dodatkiem role-play jest o wiele ciekawsze niż ciągłe naprawianie EQ , klepy i grifowanie innym zamków ( jeśli można nazwać zamkiem żółwia + boya[ściany z obsa] )

Opublikowano

Oczywiście nie chodziło mi by kogoś obrazić lecz jak widzę co chwile wojny gildii z 10 razy a potem jakieś kolejne 2 razy hardcora to po prostu odechciewa mi się grać w mc :/ , oczywiście też grałem na wojnach gildii lecz bez przesady ile można od najwczesniejszych wersji aż do teraz widzę tylko wojny gildii i od czasu do czasu coś ciekawego . A jest wiele ciekawych pomysłów lecz wszyscy chcą na dwa miesiące robić takie serwery zebrać trochę kasy i zamykają a potem po miesiącu znów to samo .

Opublikowano

Dlatego gram na znanych serwerach a nie noname gdzie gra 15-20 osob na 50 slotow , tylko na takich gdzie dzienna średnia graczy wynosi okolo 1200-1500 osob na 2000 slotow < 3

Opublikowano

Driver no to nawet z tym się zgodzę ze te większe serwery mają coś w sobie :P , jak tyle graczy gra to z przyjaciółmi to nieźle się można rozkręcić :P

up. Wielu ludzi jest dosyć potężnych i ogarniętych lecz tylko jeden zawładnie nad światem meuma , a kto to będzie to się dopiero okaże długo po starcie . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...