Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykujcie się bo słyszałem od cioci wuja mojego stryjecznego kuzyna babci, że Meum będzie w pierwszym tygodniu Stycznia, ale to piszę tylko biedny ja więc w zasadzie nie jest to potwierdzone :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się interesuje , lecz nie lubię zawracać komuś ciągle dupy...

Nie powiedziałem, że się nie interesujesz meumem, tylko chodziło mi Moją osobę, czasem trzeba zostawić coś gorszego, żeby wkroczyć na nową lepszą ścieżkę. Tą lepszą jest Meumuś.

Opublikowano

Ja także jestem zainteresowany tym serwerem jak wy :) Na pewno na nim zagram. Lecz na razie pozostaje nam czekać wytrwale i cierpliwie :>

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Prawda, mod sypie punkcikami jakby miał ich za dużo. Nie rozumie chyba, że po to jest ten temat aby rozmawiać w nim o wszelkich sprawach z serwerem związanych.

Muffin, jeśli serwer będzie startował w styczniu to bardzo fajnie :P

u2q6.jpg

Opublikowano

I jak ktoś się dowiedział coś więcej o serwerze niepewnych informacji lub coś takiego i przy tym takie pytanie co myślicie o tym zakonie z którym niby będziemy walczyć ? I czy będzie można do niego wstąpić lub coś ala to .

Opublikowano

Byłem na pół godzinnej becie i stwierdzam,że jeśli nie wiele poprawią to będzie wielkie rozczarowanie ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Myślę że teraz będzie lepiej , na wcześniejszej edycji przechodziło się mini samouczek można by powiedzieć i wybierało się podstawowe rzeczy .

Opublikowano

A'propo wpisu na FB.

To nie fair :) Ja nie mam punktow, a chetnie bym sprobowal szczescia - jak w takim przypadku moge "kupic" los? :>

He?

Opublikowano

No to dla mnie mała lipa. Liczyłem na nowe tekstury :/

Może będą nowe teksturki. Przedmioty owe mogą mieć dziwne id , na które będzie w serwerowym txt jakaś broń.

Nie wiem... Nie mowie , ze tak będzie , ale tylko mowie , ze jest taka możliwość...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...