Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę,że niektórzy już tu popadają w paranoję z tym czekaniem.Proszę was,jest pełno serwerów zarówno w Polsce jak i zagranicą,które mogą służyć jako tymczasowe ,,zapychacze'' przed startem serwera.Nie trzeba się podniecać i codziennie poganiać administratorów Meumcraft.Naprawdę nie warto tak się spinać.Będzie to będzie,minecraft to tylko gra.Są lepsze rzeczy do robienia niż tylko przesiadywanie na forum i jednoczesne wypisywanie postów jak bardzo chcecie już ten serwer.Przypomnę może,że najpierw będzie beta,a po becie znowu będzie prawie identyczna sytuacja jak teraz czyli czas na doszlifowanie niedoskonałości przez administratorów.A w tym czasie najprawdopodobniej serwer będzie tymczasowo wyłączony.

Opublikowano

Widzę,że niektórzy już tu popadają w paranoję z tym czekaniem.Proszę was,jest pełno serwerów zarówno w Polsce jak i zagranicą,które mogą służyć jako tymczasowe ,,zapychacze'' przed startem serwera.Nie trzeba się podniecać i codziennie poganiać administratorów Meumcraft.Naprawdę nie warto tak się spinać.Będzie to będzie,minecraft to tylko gra.Są lepsze rzeczy do robienia niż tylko przesiadywanie na forum i jednoczesne wypisywanie postów jak bardzo chcecie już ten serwer.Przypomnę może,że najpierw będzie beta,a po becie znowu będzie prawie identyczna sytuacja jak teraz czyli czas na doszlifowanie niedoskonałości przez administratorów.A w tym czasie najprawdopodobniej serwer będzie tymczasowo wyłączony.

Paranoję? Zanim to napiszesz, poznaj to słowo. poza tym nie ma dobrego serwera minecraft polskiego, a już na innych grałem. Więc pozostaje czekać. (KURWA PARANOJA XDD)

u2q6.jpg

Opublikowano

Grafika jest bardzo, bardzo ładna widać, że zadbałeś o najmniejszy szczegół. Trochę mnie martwi ilość tekstu , bo szczerze mi by się tyle nie chciało czytać.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Paranoję? Zanim to napiszesz, poznaj to słowo. poza tym nie ma dobrego serwera minecraft polskiego, a już na innych grałem. Więc pozostaje czekać. (KURWA PARANOJA XDD)

Tak,lekką paranoją jest pytanie się codziennie kiedy będzie serwer.Nie możecie uszanować tego,że administracja nie ma czasu odpisywać na każdym forum czy skype ciągle na te same pytania?I bez urazy,bo nie miałem na myśli ciebie,gdyż ty jeszcze do tego stanu nie doprowadziłeś się.Jest parę innych osób,które tak się zachowują.Co do serwerów zawsze są ,,półśrodki'' takie jak inne typy czyli m.in.: skyblock czy serwery prison.Jeżeli chcemy szukać dobrego rp serwera to trzeba poszerzyć horyzonty i poszukać na innej scenie serwerów minecraft niż ta nasza ojczysta. xD

Opublikowano

Jeżeli chcemy szukać dobrego rp serwera to trzeba poszerzyć horyzonty i poszukać na innej scenie serwerów minecraft niż ta nasza ojczysta. xD

Pokaż mi choć kilka osób na tym forum które umieją na tyle angielski, żeby móc grać i porozumiewać sie na anglojęzycznym serwerze RP...

No chances.

Pzdr.

Czekajmy dalej :>

A tak swoją drogą - Admini Meum - też o tym pomyślcie, gdyby serwer rozwinął skrzydła i poszybował za granicę to był by hit na skalę swiatową.

I jeszcze jedno - odpalcie serwer, dopracujcie go, a zrobie Wam mega promocje, bo mam ciekawe "wejscie" na Onecie.

Info na PW :)

Opublikowano

Pokaż mi choć kilka osób na tym forum które umieją na tyle angielski, żeby móc grać i porozumiewać sie na anglojęzycznym serwerze RP...

No chances.

Pzdr.

Czekajmy dalej :>

A tak swoją drogą - Admini Meum - też o tym pomyślcie, gdyby serwer rozwinął skrzydła i poszybował za granicę to był by hit na skalę swiatową.

I jeszcze jedno - odpalcie serwer, dopracujcie go, a zrobie Wam mega promocje, bo mam ciekawe "wejscie" na Onecie.

Info na PW :)

To, że ty nie umiesz, nie oznacza, że nikt nie umie. Język angielski jest na tyle prosty, że nieopanowanie go jest sztuką.

u2q6.jpg

Opublikowano

To, że ty nie umiesz, nie oznacza, że nikt nie umie. Język angielski jest na tyle prosty, że nieopanowanie go jest sztuką.

Na jakiej podstawie twierdzisz ze nie umiem?

Opublikowano

Do ,,redaktora"

Ale człowieku przecież ,skoro nie lubisz czytać to to nie serwer dla ciebie ,my się takimi rzeczami poimy ,a taki argument to nie argument-,-

Opublikowano

Na jakiej podstawie twierdzisz ze nie umiem?

Na takiej "

No chances."

u2q6.jpg

Opublikowano

Na takiej "

No chances."

Mhm, to masz świetny argument.

Ucinam polemikę, nie ma sensu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ts3, który z nami współpracuje (ts.megiar.pl) - tak, to do niego prowadzi nasza domena ts.meumcraft.pl ma problemy techniczne. Z tego co mi wiadomo jutro powinno już wszystko działać :)

PS. Większość administratorów tamtego ts'a nie ma nic wspólnego z naszym serwerem.

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Ależ sie z nami draznicie! Wypuszczając takie SS tylko rozwścieczacienasza ciekawość!

Ja czekam na film promujący i tutoriale.

Pzdr.

A.

Opublikowano

@meumcraft

" Co powiecie na to żeby wypuścić do druku paręset takich naklejek :) ? "

I będziecie je w biedronce rozdawać ? xD

A tak na serio to nie wiem po co ;p

Opublikowano

Skryba.. Odpowiedz do postu na FB :)

Wasze plany robią sie tak skomplikowane, ze niedługo sami sie w nich pogubicie, a zrozumienie i poznanie wszystkich elementów serwera dla zwykłego gracza bedzie awykonalne.

.

.

.

MmmmMMMM

To lubię :)

W dIsiejszych czasach wszystkie gry idą na łatwiznę, producenci chcą zeby jak najszybciej gracz je "skończył" i dokupił dodatek. Powiem Wam ze przelamujecie kanony i to jest piękne.

Wesołych i rodzinnych świąt wszystkim.

Opublikowano

eee 3up coś się się chyba w głowie pomieszało ,do bell może iść każdy.

A tak ps.Alamanowie rekrutują o formularz rekrutacyjny proszę prosić na pw

Tak zdjęcia świetne ,ale kurde czemu start nie może być w święta ,rozumiem rodzina ,ale u mnie to 3 dni i reszta luzy ,a po za tym ile wytrzymasz przy stole z 3 h góra,lepszego okresu nie będziecie mieli ,no chyba ,że wakacje co jest jak widzę całkiem możliwe^^

Wesołych Świąt!

Opublikowano

Odnośnie posta na facebooku.

Co do alchemika to rodził bym zablokować potki na siłę , a przynajmniej na siłę II , ponieważ jest ona zbyt OverPower ,a przynajmniej ją znerfić. Po wejściu wersji minecraft 1.6 potki na siłę stały się bardzo nieprzyjemne dla graczy....

Zakładając , że mamy czystego diax seta i czysty miecz ( czysty tzn. bez enchantu ),

z potką na siłę II możemy zabić na parę hitów przeciwnika w podobnym eq.

Na większości dobrze zrobionych serwerów takie poty są zablokowane.

Jeśli nie zablokujecie ich na start , to uwierzcie mi , że jak już będzie ktoś miał alchemika to zrobicie to bardzo szybko.

Wiele graczy będzie się skarżyło , że w diamentowym ekwipunku będzie padało w ciągu max 10 sekund bez kox jabłka ...

Aha i co do koxa to jego nie musicie nerfić :D

PS.

Wesołych Świąt :- )

@ edit

assasyn maximus chyba chce założyć państwo bellum a nie bellantum xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...