Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ośle, bo inaczej do ciebie sie nie da mówić - ten lizak na pewno nie będzie za 10 czy 20 zł więc nie każdy go będzie mieć weź pomyśl zanim coś napiszesz.

A po za tym co ci z tego 3k HP ? są to 2 hity na szyciu, lepiej lizak niż bronie 50 na ludzi i KD 500 na ludzi, już widziałem takie śmieszne itemy na żałosnym easy.

Gdybyś umiał grać to wytrzymasz pvp z takim co ma lizaka ale to już trzeba troche grać a nie stać w M1 z kosą bojową +3 pod urielem i myśleć jak zarobić.

Opublikowano

Ośle, bo inaczej do ciebie sie nie da mówić - ten lizak na pewno nie będzie za 10 czy 20 zł więc nie każdy go będzie mieć weź pomyśl zanim coś napiszesz.

A po za tym co ci z tego 3k HP ? są to 2 hity na szyciu, lepiej lizak niż bronie 50 na ludzi i KD 500 na ludzi, już widziałem takie śmieszne itemy na żałosnym easy.

Gdybyś umiał grać to wytrzymasz pvp z takim co ma lizaka ale to już trzeba troche grać a nie stać w M1 z kosą bojową +3 pod urielem i myśleć jak zarobić.

Pvp 2 przecietnych graczy. Jeden ma 6k hp wiecej.

Jak myslisz, kto wygra? Ten co wpakowal w ISa.

Opublikowano

Czemu nie chcecie powiedziec kto sponsoruje server?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Pvp 2 przecietnych graczy. Jeden ma 6k hp wiecej.

Jak myslisz, kto wygra? Ten co wpakowal w ISa.

Wszystko MOŻESZ ZA YANGI KUPIĆ ludzie wam coś tłuc do głowy to masakra ... . Po 2 na pewno przez pierwsze dni nie bd robił pvp bo tego eq nie bd miał :)

Opublikowano

odpowiedz na pytanie kto was sponsoruje

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Opublikowano

Beta tydzień przed startem, jutro start a bety nadal nie było.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy będzie takie rozwiązanie jak np. na drei*on czy lizaki będą dropiły z bossów, na dungeonach, rajdach czy można nimi normalnie handlować ?

To samo z każdym itemem z ISU czy dropi i gdzie i czy handel dozwolony.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź oraz start.

Opublikowano

Pierścień Półksiężyca i Lizak można nabyć w sklepie gracza oraz z określonych eventów.

To lipa bo na evencie wygra 1 osoba, a reszta z grubym portfelem wyda na IS, nie oszukujmy się każdy wie, że topka je wykupi,

tylko co z resztą graczy ?

Dajcie do Isu, Pd, rekawice, nawet zmiane umiejetnosci, ulepszacze, wierzchowce. Jest co dodawać, ale nie takie rzeczy...to są rzeczy wymagane. Dajcie jakieś pomoce do expa, dropu, yang, do szybszego ubijania potworów itd. ale nie takie rzeczy ;/

Różnica jest spora, bo 4k hp, 10 średnich, 15 szybkość zaklęć 15 ludzi to spora przewaga.

ps. Fryzurki z IS czy są dostępne w grze. Chodzi mi o wszystkie dostępne. Gdzie można zdobyc ?

ps. bardzo fajny system ulepszeń, bronie zbroje eleganckie, wszystko wygląda fajnie i co najważniejsze pasuje jedno d drugiego.

Gratuluję i prosiłbym jeszcze o wprowadzenie dropu lizaków i pierścieni do dropu z bossów. Tylko tyle.

Opublikowano

A może dodacie punkty osiągnięć?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawi jakich murzynów wynajeli do tego serwera, bo ten youtubowy team to tylko przykrywka dla reklamy, zeby ladnie wygladalo.

Opublikowano

Najbardziej mnie ciekawi jakich murzynów wynajeli do tego serwera, bo ten youtubowy team to tylko przykrywka dla reklamy, zeby ladnie wygladalo.

Mnie ciekawi to czy przyznaja sie kto sponsoruje ten server czy nie ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Opublikowano

Pierścień Półksiężyca i Lizak można nabyć w sklepie gracza oraz z określonych eventów.

To lipa bo na evencie wygra 1 osoba, a reszta z grubym portfelem wyda na IS, nie oszukujmy się każdy wie, że topka je wykupi,

tylko co z resztą graczy ?

Dajcie do Isu, Pd, rekawice, nawet zmiane umiejetnosci, ulepszacze, wierzchowce. Jest co dodawać, ale nie takie rzeczy...to są rzeczy wymagane. Dajcie jakieś pomoce do expa, dropu, yang, do szybszego ubijania potworów itd. ale nie takie rzeczy ;/

Różnica jest spora, bo 4k hp, 10 średnich, 15 szybkość zaklęć 15 ludzi to spora przewaga.

ps. Fryzurki z IS czy są dostępne w grze. Chodzi mi o wszystkie dostępne. Gdzie można zdobyc ?

ps. bardzo fajny system ulepszeń, bronie zbroje eleganckie, wszystko wygląda fajnie i co najważniejsze pasuje jedno d drugiego.

Gratuluję i prosiłbym jeszcze o wprowadzenie dropu lizaków i pierścieni do dropu z bossów. Tylko tyle.

Po co ? Kto ma kase to wyda a te itemki będzie można kupić też w grze więc nie płacz już.

Po co zmianki, dodania i perły w IS ? Jak ci sie nie chce grać to nic ci to nie da.

Opublikowano

Dlaczego wy sobie robicie pod górkę z tymi petami?

Dla wyjaśnienia ta 2 opcja to pet będzie pewnie kosztował 40 zł sms 20-25 przelew, i będzie na stałe w tej pierwszej opcji będzie taniej + macie peta na start na tydzień.

Polecam brać 1 opcje jest dla was bardziej korzystna, 2 opcja jest taka, że będą droższe i gdzieś z tydzień po starcie dopiero je dodamy.

Róbcie jak chcecie tylko nie chce później płaczu, że za drogi pet w IS tyle ode mnie.

W 1 Opcji macie pety na :

15 dni

30 dni

60 dni

120 dni

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Ktoś musi?

Moim zdaniem Sensual;)

Chce się chłopak poprawić od czasu wypadku z algoria:)

Ja to wgl. nie chce jakieś resetii srestii tylko starą dobrą balantie...

Kupić reklamy i macie 1,5k ludzi!

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...