Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem pewnych ludzi co macie do administracji ich zadaniem jest stworzyć serwer i go utrzymać a wy piszecie zaraz że będzie navi jeszcze serwer nie ruszył a wy macie jakiś bul dupy OGAR!!

Co do serwera zapowiada sie świetnie i wygląda zajebi**** i mam nadzieje że po starcie moja opinia się nie zmieni :)

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja ladna i przejrzysta.. Serwer troche nie w moim guscie ale moge polecic ;)

Jak Ty możesz kur* coś polecić, skoro nawet nie grałeś na serwerze? Oceniasz książki po okładce ? Zobaczymy jak będziesz płakał przez bugi/ IS :D

PS: Nie rozumiem takich ludzi ..

AW: Będzie trailer serwera ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Extra serwer tylko powinniscie dam juz clienta bo ja jutro wracam kolo 18 do domu to nie zdarze sciagnac. A ludzi w podobnej sytuacji do mojej jest wiecej :) Wiec prosze o clienta.

Opublikowano

up nie każdy ma dobrego neta co w 2h pobierze klienta :Dlepiej jak najwcześniej i ze spokojem go pobrać, byle by nie było milion kolejnych łątek do niego przed startem

Opublikowano

fi9gto.jpg

chodzo też pogłoski, że 'bonzo' został przyjęty na głównodowodzącego, więc możecie być spokojni o jakiekolwiek ataki na ich maszynę. : )

Opublikowano

Panowie proszę nie spamować i nie wstawiać linków do swoich kanałów YT, mamy od tego specjalny dział Metin2 - Media

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Shizer/Respect jaka mamy pewnosc,ze gildia Inspiration nie bedzie przez was faworyzowana.Sensual-chociaz tworzy dobre serwery po projektach algorii i balantii widac,ze leci tylko na kase.Zamyka serwery przy 300-400 online.Na jak dlugo macie oplaconego dedyka?

Opublikowano

Jak Ty możesz kur* coś polecić, skoro nawet nie grałeś na serwerze? Oceniasz książki po okładce ? Zobaczymy jak będziesz płakał przez bugi/ IS :D

PS: Nie rozumiem takich ludzi ..

AW: Będzie trailer serwera, oprócz tych dennych filmików ?

Jest już trailer :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Inspiration tak najeżdżało na Algorie z bugiem SM po czym serwer stracił graczy a teraz z Sensualem serwer zakładają hipokryci. Nie polecam serwera, daje im max 2 tygodnie.

Opublikowano

fi9gto.jpg

chodzo też pogłoski, że 'bonzo' został przyjęty na głównodowodzącego, więc możecie być spokojni o jakiekolwiek ataki na ich maszynę. : )

" 11. Zakaz Grożenia o Atakach na serwer (Kara: Perm) "

Jakiś mod powinien coś zrobić.

Co do serwera, fajnie się prezentuje, lecz ja nie zagram, ponieważ nie gram na serwerach hard / medium, szkoda mi czasu na takie serwery.

Życzę powodzenia z serwerem.

Opublikowano

" 11. Zakaz Grożenia o Atakach na serwer (Kara: Perm) "

Jakiś mod powinien coś zrobić.

Co do serwera, fajnie się prezentuje, lecz ja nie zagram, ponieważ nie gram na serwerach hard / medium, szkoda mi czasu na takie serwery.

Życzę powodzenia z serwerem.

wat ? chyba coś źle zrozumiałeś... >:<

@antyspam

Kiedy klient ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...