Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie jestem od spraw Technicznych idioto, od tego jest chyba Sensual, każdy ma swoją role w team. :)

Ogarnij się torche.. Bo naprawde widać, ze sie za szyko bulwersujesz..l Jesli tak bedzie wgrze to nprawde stracicie duzo graczy. A jesli napraawde server bedzie w niedziel to ... W 5h nie wyrobicie sie ze stroną? Nie mozecie zrobic astepczej czy cos? Czy wgl jeszcze wam jej nikt nie zrobił bo nie oruzmiem

d2dp.png

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie jestem od spraw Technicznych idioto, od tego jest chyba Sensual, każdy ma swoją role w team. :)

Tak się, kurwa, zapytam.. a Ty jaką pełnisz rolę? hahahaha kukiełki, kurwa? :D

PANOWIE CO JEST Z WAMI, CHCIAŁEM POGRAĆ, A TUTAJ TAKIE MECYJE...!

Opublikowano

Dla mnie to nie problem ale serwer gówno pod IS.

I jak startuejcie w niedziele wieczorem to stracilscie w tej chwili prawie, ze polowe graczy bo powiedzmy sobie szczerze pelno gimbow chcialoby nocke z nadzieja na topke a jak sie nie da to trudno :) I jeszcze jedno powiedzmy sobie szczerze, ze ten serwer bylby olany szczynami gdyby nie nicki z YT. Bedziecie tu mieli same dzieciaki podjarane YT i tyle :) Bedzie duzo wyzwisk, chamstwa i innych takich wiec milej gry zycze tym normalnym :)

@Temu kolesiowi, chyba respectowi, juz nerwy puszczaja jak ktos sie czepia na MPC i jeszcze cisnie na caps locku jakbysy byli slepi.

Fajnie sie zapowiada. Juz widze te rozmowy z respectem. To nie beda rozmowy z czlowiekem tylko tyranki. Nazwijmy jego pokoj CZEKAM NA TYRANIE. :D

Co do nicków z YT to jest wielu graczy co ich nie subuje w tym ja, byle komu nie daje suba więc nie pisz gdyby nie nicki... Mi akurat respect źle się kojarzy i nie wbije na serwer.

Czekam dalej na serwer na który będzie się opłacało wbić a nie jakieś gówno pod IS, na każdym serwerze wprowadzacie te same nowości którymi ja już sram...

Opublikowano

Dobra panowie, poczekaliśmy tyle to poczekamy jeszcze trochę... Tylko niech nasi szanowni GM'owie dają jakieś konkretne info, no i się jego trzymają ;>

Opublikowano

Kuurde przeciez.weekend jest wolny nie.mozecie.zagrac.jutro o 18 czy 20? Jeden dzien nic nie zmienia.

Uwież mi, że tak. Jak wiez ludzie mają zycie prywatne i tp. No w piatek mozna troche pograc a w sobote,niedziele ludzi nie ma w domach + pon-piątek uuczymy sie i tp. .Chcoiaz dzis był by start ale szanowna administracja woli kierowac sie swoja intuicjom ..

d2dp.png

Opublikowano

Uwież mi, że tak. Jak wiez ludzie mają zycie prywatne i tp. No w piatek mozna troche pograc a w sobote,niedziele ludzi nie ma w domach + pon-piątek uuczymy sie i tp. .Chcoiaz dzis był by start ale szanowna administracja woli kierowac sie swoja intuicjom ..

Co ty pierdzielisz o jakiejs intuacji ?! Najwazniejsze zeby serwer wypalil! To jest projekt ktory tworza nie od kilku dni więc liczy sie dla nich efekt koncowy. To oni zarzadzaja serwerem wiec wiedza co dla niego jest NAJLEPSZE. Maja swiadomosc ze kazdy ma jakies sprawy ale gdyby mogli wystartowac dzis to uwierz mi ze by to zrobili. Ciesz sie ze taki serwer startuje i wykorzystaj ten czas na odrabianie lekcji lub cos innego.

Opublikowano

Oczywiscie nie liczcie na bany za bs, fishboty, wh..

Przeciez oni beda zbyt zajeci kreceniem lets playow.

Powiedzmy sobie szczerze. Pamietacie projekty podpieraajce sie na nickach?

Balantia(navi i nie naprawiany yang bug), Balmora(Fubu i jego brylki), Ravia(isamu x pompa nickiem, a pelno navi, przekretow i oszustw).

No i na koniec Dracos ale tu juz szkoda slow. Malysz okazal sie zydem i perfidnym zlodziejem.

Opublikowano

FB jest zablokowany inne hacki tez będą skutecznie wykrywane. Twoja opinia jest tylko i wyłącznie złośliwa bo niczego mądrego nie napisałeś.

Opublikowano

Gdyby nie nicki to ludzie by tu nie grali. CHyba tylko idiota zagra na serwerze z takim ISem.

Ale prosze bardzo. Wyzywajcie wieprza i inne gowna za zlodziejstwo i grajcie tutaj, znajac zycie jak nie beda mieli murzynow do praw technicznych to sensual najwyzej possie rurke od komputera bo tlyko to umie ale jak to nie pomoze to sie mlody zdziwi, ze gowno umie i boom.

Koniec :<

Balantia(navi i nie naprawiany yang bug), Balm(Fubu i jego brylki), Raffka(isamu x pompa nickiem, a pelno navi, przekretow i oszustw).

No i na koniec Dracos ale tu juz szkoda slow. Malysz okazal sie zydem i perfidnym zlodziejem.

Opublikowano

Koles nie spam ! Daj sobie na luz wyjdz gdzies odpocznij. My chcemy grac i na 1000000% zagramy a twoje komentarze nic nie wnosza do tematu.

Opublikowano

Po co tutaj grac? Juz inspiration podlizuje sie do administracji. Juz wiedza co. gdzie i kiedy najlepiej dropic. Ciekawe ile itemkow z navi wyladuje po graczach :)

Serwer pod IS ?Jak kazdy. Moim skromnym zdaniem IS powinien ograniczac sie do expa dropu i yangow. Po co wiecej ? Bylo by mniej wiecej" sprawiedliwie". No coz... Tworzy sie serwery dla kasy, ktore maja zabezpieczenia zerowe. 1-2 tygodnie i po serwerze. Jak zawsze. A potem znow " wielki powrot respecta na ravia" ...

A tak apropo . Respect znowu nie zamierzasz zdac ? Wspolczuje Tobie zycia. Ja co prawda w ogole sie nie uczylem w gimnazjum i liceum, ale chociaz szkole zdalem.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ahahahaha, jak InspiratioN tu gra to wiadome, ze bedzie navi. Strzal w stope wpuszczac te kupe gowna na serwer.

Oni zawsze maja navi i liza dupska administracji bo grac nie potrafia.

InspiratioN na serwerze -> 100% NAVI

@up Pewnie za hajs z jutuba bedzie zyl do konca zycia czyli jakies kilka lat bo uzna, ze nie ma pracy przez Tuska bo zle rzadzi, mama wyjdzie na demonstracje a synus sie powiesi.

Opublikowano

Ahahahaha, jak InspiratioN tu gra to wiadome, ze bedzie navi. Strzal w stope wpuszczac te kupe gowna na serwer.

@up Pewnie za hajs z jutuba bedzie zyl do konca zycia czyli jakies kilka lat bo uzna, ze nie ma pracy przez Tuska bo zle rzadzi, mama wyjdzie na demonstracje a synus sie powiesi.

jeden ogarniety ;) powtarzam to od pojawienia sie prezki .. Ta gildia nie moze miec serwera

jeszcze ten zlodziej Małysz ich wspiera ahhaha

Opublikowano

jeden ogarniety ;) powtarzam to od pojawienia sie prezki .. Ta gildia nie moze miec serwera

jeszcze ten zlodziej Małysz ich wspiera ahhaha

Ale cicho, mają najlepszego technika z całej wsi.

Zero lagów, nigdy nie wywala - polecam.

Wcale kur*a na Balantii przez pierwsze dwa tygodnie nie wywalało średnio 10 razy na pół minuty, wcale na Algorii praktycznie co drugi dzień nie wyskakiwał komunikat że serwer jest przeciążony i nie można się zalogować gdzie grało 200 osób.

Życzę miłej gry na serwerze.

AW: Jak nazywa się serwer?

bez gif

Opublikowano

Malysz jest sponsorem i ukrytym GA tego servera :)

Takze pomysl, czy nie bedzie tak samo ^^

Wiesz wiecej od administracji :). Nie wiem po co pierdo*isz takie glupoty.

Hehe, zobaczyłem autora tematu, wszedłem bo byłem ciekaw jak będzie wyglądał Wasz serwer i omało nie osupiałem, bo 90% tego serwera to kropka w kropke jest Balantia. Szkoda. Znam was z tej lepszej i gorszej strony, od pewnego czasu obserwuję. Ale dlaczego nie potraficie zrobić swojego oryginalnego serwera? Tylko przerobić pod swoją nazwe to co było kiedyś na Balantii? No ale macie Sensuala w team'ie więc się nie dziwie dlaczego jest wszystko takie samo.

Przeczytałem prawie całe 23 strony tej zapowiedzi i dochodzę do wniosku, że ciężko będzie z wystartowaniem.

Dla mnie jak i graczy najważniejsze w tym biznesie jest prawdomówność, trafność i pewność podejmowania decyzji czy pisania niektórych postów/informacji. Po co piszecie, że start bety poniedziałek/wtorek? Jeżeli nie jesteście pewni, że dacie rade to nie piszcie takich postów, bo potem jest płacz i zgrzydanie zębami.

Co do samego Sensuala, to na początku będzie ok, do momentu aż mu się nie znudzi i nie zacznie rozdawać EQ Navi jak miało to miejsce na w/w - Balantii.

No nic, tyle tu po mnie. Na serwer na pewno wbije, sprawdzę, ocenie, wydam obiektywną opinie.

Życzę powodzenia, bo z tego co wiem to Wasz pierwszy serwer. Oby Wam to szło jak praca na YT, na którym macie zainteresowanie.

Powodzenia!

Wybacz ale 90% to balantia, a balantia byla robiona prze Sensuala czyli naszego technika. Jezeli te pliki sa dobre i SPRAWDZONE to czemu nie polepszyc wlasnie tych plikow?! Pisalismy ze beta bedzie tydzien przed startem ale zrozum ze Sensualowi w tym tygodniu wypadlo cos waznego i nie mial mozliwosci siedziec i robic ciagle przy serwerze... Powiem ci jeszcze tak, na upratego MOGLISMY DAC BETE ale jaki sens jest w tym zeby co 5-10min wywalalo serwer i byla cofka bo musismy przetestowac czy dziala to co zrobilismy? Ja i reszta administracji nie widziala w takim dzialaniu sensu.

Miał na myśli to że skoro to hard to nie powinno być takich rzeczy w isie... Jak się robi serwer pod isa to niech robią Easy a nie Hard/Medium już coraz lepiej privy metina przypominają OTSy w tibii za niedługo będą free pkt w isie!!!Jupi...

Po prostu żenada

Czy wy nie mozecie zrozumiec tego ze masz dodany HANDEL ITEMAMI Z IS'U ?! Jezeli ktos nie chce kur*a wydawac ani zlotowki na is'a to musi sie liczyc z tym ze bedzie mu ciezej ale my dajemu mu mozliwosc kupna tych itemow na YANG ! + moze wygrac na eventach i innych rzeczach...

Z przyczyn zdrowotnych technika reszta zespołu nie jest w stanie nic zrobić(ponieważ nie potrafią), bardzo przepraszają za tygodniowe opóźnienie, które niedługo nastąpi xD

czy na start dostaniemy ekwipunek, czy musimy zapłacić?

pozdrawiam soł macz

Gdzie sie rodza tacy ludzie...

Od samego poczatku bylo podane start 25 , w ostatniej chwili zmieniles na 25-27 wiec przestac klamac.

25-27 - taka data byla chyba od 2 tygodni podana.

Dla mnie to nie problem ale serwer gówno pod IS.

I jak startuejcie w niedziele wieczorem to stracilscie w tej chwili prawie, ze polowe graczy bo powiedzmy sobie szczerze pelno gimbow chcialoby nocke z nadzieja na topke a jak sie nie da to trudno :) I jeszcze jedno powiedzmy sobie szczerze, ze ten serwer bylby olany szczynami gdyby nie nicki z YT. Bedziecie tu mieli same dzieciaki podjarane YT i tyle :) Bedzie duzo wyzwisk, chamstwa i innych takich wiec milej gry zycze tym normalnym :)

@Temu kolesiowi, chyba respectowi, juz nerwy puszczaja jak ktos sie czepia na MPC i jeszcze cisnie na caps locku jakbysy byli slepi.

Fajnie sie zapowiada. Juz widze te rozmowy z respectem. To nie beda rozmowy z czlowiekem tylko tyranki. Nazwijmy jego pokoj CZEKAM NA TYRANIE. :D

Widocznie nie tylko on uzywa caps locka.

Wyzywać sobie możesz kolegów z podwórka, ale nie mnie. PS: Fajną rolę w TEAM masz, 0 .

AW : Po ile Sensual sprzedaje navi?

Za takie posty powinny isc %.

Tak się, kurwa, zapytam.. a Ty jaką pełnisz rolę? hahahaha kukiełki, kurwa? :D

PANOWIE CO JEST Z WAMI, CHCIAŁEM POGRAĆ, A TUTAJ TAKIE MECYJE...!

Reklama, tester, banowanie, organizowanie eventow, pomysli do gry, komunikacja z graczami, wymiana miedzy serwerowa itp. Malo? :)

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Czyli z twoich wyliczen bedziesz grac tylko w piatek bo w tygodniu od pon-czw sie uczysz a w sobote i niedziele nie jestes w stanie grac. Wiec naprawde bedziesz mial jakies 5h mniej.

Balantia(navi i nie naprawiany yang bug), Balmora(Fubu i jego brylki), Ravia(isamu x pompa nickiem, a pelno navi, przekretow i oszustw).

Bany osoboiscie bede pilnowal ale skoro wy i tak wiecie hejterki wszystko lepiej ...

Gdyby nie nicki to ludzie by tu nie grali. CHyba tylko idiota zagra na serwerze z takim ISem.

Ale prosze bardzo. Wyzywajcie wieprza i inne gowna za zlodziejstwo i grajcie tutaj, znajac zycie jak nie beda mieli murzynow do praw technicznych to sensual najwyzej possie rurke od komputera bo tlyko to umie ale jak to nie pomoze to sie mlody zdziwi, ze gowno umie i boom.

Koniec :<

Balantia(navi i nie naprawiany yang bug), Balm(Fubu i jego brylki), Raffka(isamu x pompa nickiem, a pelno navi, przekretow i oszustw).

Z takim IS'em? Nie rozsmieszaj mnie, przyszedles tu hejtowac? Zobacz jakie itemy masz np. na Ra*i (zwoje i rady hm? najlepiej je wyjebac nie?), balmo*a (PPK lizaki wierzchowce itp), Ast*um (kostiumy wierchowce fryzury) na kazdym takim serwerze jest taki IS.

Po co tutaj grac? Juz inspiration podlizuje sie do administracji. Juz wiedza co. gdzie i kiedy najlepiej dropic. Ciekawe ile itemkow z navi wyladuje po graczach :)

Serwer pod IS ?Jak kazdy. Moim skromnym zdaniem IS powinien ograniczac sie do expa dropu i yangow. Po co wiecej ? Bylo by mniej wiecej" sprawiedliwie". No coz... Tworzy sie serwery dla kasy, ktore maja zabezpieczenia zerowe. 1-2 tygodnie i po serwerze. Jak zawsze. A potem znow " wielki powrot respecta na ravia" ...

A tak apropo . Respect znowu nie zamierzasz zdac ? Wspolczuje Tobie zycia. Ja co prawda w ogole sie nie uczylem w gimnazjum i liceum, ale chociaz szkole zdalem.

Pozdrawiam !

Kolejny ktory wie wszystko lepiej.

Ciekawe historie piszesz, myslales moze nad zostaniem tragediopisarzem? :)

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

No i po co ten płacz? Dzisiaj płaczecie,po czekacie do jutra, serwer wystartuje i tak i tak zagracie... Żaden problem,wiem ze wszyscy są już na paleni,ale lepiej po czekać dwa dni dłużej niż potem ciągle wywalanie,poprawki itd. a widać ze się w CHUJ starają.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Miał na myśli to że skoro to hard to nie powinno być takich rzeczy w isie... Jak się robi serwer pod isa to niech robią Easy a nie Hard/Medium już coraz lepiej privy metina przypominają OTSy w tibii za niedługo będą free pkt w isie!!!Jupi...

Po prostu żenada

Lol, ja tak nie myślałem. Skoro te itemy można kupić od graczy w grze na tobole jak na innych privach to ten osioł, który nie miał mi co odpisać po za jakimiś pierdołami, nie należy do tych "sprytnych". Rzeczywiście - zarobienie kasy w grze by kupić item z is-u w grze, jest bardzo skomplikowane. -_-

Btw. - wiekszy is jest u grubego, a na jego serwie miałem praktycznie każdy znaczący item z is-u, za zarobiony hajs w grze :D

Głupie dzieciaki hejtują bo im nie chodzi o to, że serwer się nie podoba, tylko mają jakieś osobiste problemy do założycieli - pewnie ksuli im czy coś xD

io7e.jpg

Uczeń
Opublikowano

co tu w is jest takiego lizak, pet i panike robicie na dracos byl wierzch 70 na moby i ludzie grali ...nikt tego nie kupil...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...