Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z przyczyn zdrowotnych technika reszta zespołu nie jest w stanie nic zrobić(ponieważ nie potrafią), bardzo przepraszają za tygodniowe opóźnienie, które niedługo nastąpi xD

czy na start dostaniemy ekwipunek, czy musimy zapłacić?

pozdrawiam soł macz

Opublikowano

Z przyczyn zdrowotnych technika reszta zespołu nie jest w stanie nic zrobić(ponieważ nie potrafią), bardzo przepraszają za tygodniowe opóźnienie, które niedługo nastąpi xD

czy na start dostaniemy ekwipunek, czy musimy zapłacić?

pozdrawiam soł macz

Spier.... na serwery easy bo na hardach grać nie potrafisz z resztą na easy też ci nie idzie.

Nic nie wiesz więc się nie udzielaj.

Opublikowano

Malysz jest sponsorem i ukrytym GA tego servera :)

Takze pomysl, czy nie bedzie tak samo ^^

Widzę wiesz więcej o tym serwerze niż sama administracja, idziesz w dobrym kierunku by w przyszłości zostać drugim wrózbitą Maciejem.

@aw

Liczę, że wystartuje dzisiaj, w końcu będzie gdzie grać.

Opublikowano

Powiem takk... Szkoda, ze dzis nie ma startu bo to jets beznadziejne jesli bedzie w niedzile np... Bo ludzie, ktorzy beda chorzy albo cos to zrobia nocke a inni maja szkole, prace i tp

d2dp.png

Opublikowano

Powiem takk... Szkoda, ze dzis nie ma startu bo to jets beznadziejne jesli bedzie w niedzile np... Bo ludzie, ktorzy beda chorzy albo cos to zrobia nocke a inni maja szkole, prace i tp

Ojej, tylko się nie popłacz, że nie będziesz w ''topce'' ..

Co do serwera było mówione na początku 25-27. Więc, nie spinajcie dupy ; )

AW: Czemu Szejka nie ma w TIM?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dla mnie to nie problem ale serwer gówno pod IS.

I jak startuejcie w niedziele wieczorem to stracilscie w tej chwili prawie, ze polowe graczy bo powiedzmy sobie szczerze pelno gimbow chcialoby nocke z nadzieja na topke a jak sie nie da to trudno :) I jeszcze jedno powiedzmy sobie szczerze, ze ten serwer bylby olany szczynami gdyby nie nicki z YT. Bedziecie tu mieli same dzieciaki podjarane YT i tyle :) Bedzie duzo wyzwisk, chamstwa i innych takich wiec milej gry zycze tym normalnym :)

@Temu kolesiowi, chyba respectowi, juz nerwy puszczaja jak ktos sie czepia na MPC i jeszcze cisnie na caps locku jakbysy byli slepi.

Fajnie sie zapowiada. Juz widze te rozmowy z respectem. To nie beda rozmowy z czlowiekem tylko tyranki. Nazwijmy jego pokoj CZEKAM NA TYRANIE. :D

Opublikowano

Ok, tylko nie wiem czym jak chcesz to kurwa postaw mi strone teraz w 1 sec dodaj na serwer to co trzeba i wystartujemy jak taki kurwa kozak jesteś.

OD POCZĄTKU PISZE 25-27 START TYLE ODE MNIE .

Szczała!!

No Ty tego nie zrobisz, bo jesteś tylko YT"berem, Sensual chory, czy nie ma czasu ? xD ( Sami byście coś zrobili, ekipa pseudo YT"berów :P

AW: kiedy starT ?

Opublikowano

Ok, tylko nie wiem czym jak chcesz to kurwa postaw mi strone teraz w 1 sec dodaj na serwer to co trzeba i wystartujemy jak taki kurwa kozak jesteś.

Szczała!!

To po chuj wszystko na ostatnią chwile zostawiacie ? Tyle czasu mieliście na dopracowanie wszystkiego , wiem praca na serwerze ale kurwa takie "szczegóły" jak strona to jest ważna sprawa ...

Zagram u was i tak , ale mam nadzieje , ze juz w takiego chuja nie polecicie -.-

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Szczała!!

Wszędzie pisałeś start 25 może i gdzieś na początku o tym wspomniałeś ale pisz to wszędzie a strona i serwer powinny być już przygotowane tydzień temu

Opublikowano

Ja nie jestem od spraw Technicznych idioto, od tego jest chyba Sensual, każdy ma swoją role w team. :)

Wyzywać sobie możesz kolegów z podwórka, ale nie mnie. PS: Fajną rolę w TEAM masz, 0 .

AW : Po ile Sensual sprzedaje navi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...