Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra... coś czuję, że akurat jak restia wystartuje to będę chory. xD

Bo jak dobrze zrozumiałem, hard jeżeli chodzi pod exp i medium jeżeli chodzi o eq, tak? :P

Metin2

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miała być otwarta beta i co?

Beta będzie otwarta tydzień przed startem, tak już było dawno mówione, tak też będzie. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Serwer zajebisty, administracja też, bo spoko chłopaki. :D

Takiego serwera szukałem, niestety do startu aż 2 tygodnie.. nie wiem co ja będę robił przez ten czas.. mam nadzieje, ze na resti bede od poczatku i zostane do konca. Tylko szkoda, ze ta ostatnia mapka jest z pla, ale.. :P

Metin2

Opublikowano

Serwer zajebisty, administracja też, bo spoko chłopaki. :D

Takiego serwera szukałem, niestety do startu aż 2 tygodnie.. nie wiem co ja będę robił przez ten czas.. mam nadzieje, ze na resti bede od poczatku i zostane do konca. Tylko szkoda, ze ta ostatnia mapka jest z pla, ale.. :P

Dwa tygodnie to czas dla nich i dla nasz żeby oni się przygotowali bo na 100% wieprz odpali kołowrotek i będzie napier***ał...

A my musimy przygotować kase na IS'a i kupić dużo pici i żarcia i uzubierać ekipę do gildii.

Co do tej mapy to lipa bo mobki są do dupy i ciężko się będzie expić (ta mapa od sensuala? taka była na algorii) i było cięzko...

Rekrutacja do mojej gildii ON.

Więcej info pod NR GG: 37051927 lub pisać na PW.

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Nie polecam

Że co ku**a dostałem 5% za to że wyraziłęm swoją opinie ? wyjaśni mi jakiś moderator (ogarnięty) Nie jak ten co mi dal ostrzeżenie za to ?...

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Że co ku**a dostałem 5% za to że wyraziłęm swoją opinie ? wyjaśni mi jakiś moderator (ogarnięty) Nie jak ten co mi dal ostrzeżenie za to ?...

Opinia o serwerze musi być uzasadniona.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

serwera nie polecam.. dlaczego?

1 - administracja z youtube

2 - hard zapewne pod is ( kazdy hard jest pod is)

3 - Nie widzę nikogo doświadczonego z administracji poza Sensualem.. ale skoro on nie zarządza grą to pewnie macie go jakby któryś z administracji nie umiał czegoś zrobić -.-

4 - piszecie idioci że medium a w npc nie ma nawet dodań ani zmianek, ani boja na start.

Prawda jest taka że nasi szanowni YouTuberzy zobaczyli że mogą sobie zrobić niezłą reklamę, więc jebną sobie serwerek niby medium a tak naprawdę hard, po to by zarobic. Taka jest prawda i sami w głębi duszy dobrze o tym wiecie!

czekam na hejty ;)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...