Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie jakby dalo rady to tak o 20 najwczesniej :D

Bo wazny meczyk jest ;]

Nikt specjalnie nie będzie na Ciebie czekał -.- niech startuje o 18 bynajmniej będziesz pewny że wystartował mają czas do 20 .

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

co z rejestracją ? shizer na filmie mówił że 15-16, zaraz 17 a ja nadal konta nie mam bo strona nie działa ? : /

Opublikowano

MariMt2, dnia 26 Paź 2013 - 16:45, napisał:snapback.png

co z rejestracją ? shizer na filmie mówił że 15-16, zaraz 17 a ja nadal konta nie mam bo strona nie działa ? : /

Co się przejmujesz ? Start 20 - 18 a wątpię że wystartuje o 18 pewnie na 19 się przeniesie ...

Opublikowano

Serwer ciekawie się zapowiada, lecz administracja nie wydała mi się "ogarnięta", ponieważ około godziny 15 napisał do mnie Sensual z pytaniem, ile życzę sobie za stronę www, więc mu odpisałem. Do transakcji doszło, dostałem zaliczkę, lecz musiałem ją oddać, ponieważ administrator powiedział że coś mu się pomyliło.

Na serwerze nie zagram ponieważ nie gram już od wielu lat.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dobra wypierdalać z tym jebanym syfem.

Każdy normalny wie że to postoi maxymalnie miesiąc. Przecież właściciele nic nie potrafią w dodatku to dzieci, a serwer nie reprezentuje nic a nic nowego.

Shizer - dziecko z nadwagą

Respect - gimbus który jest w trakcie mutacji. ma 2k widzow i mysli ze jest gwiazda youtuba.

Elo. Mam nadzieje ze pierdolniecie po tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...