Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Ty możesz kur* coś polecić, skoro nawet nie grałeś na serwerze? Oceniasz książki po okładce ? Zobaczymy jak będziesz płakał przez bugi/ IS :D

PS: Nie rozumiem takich ludzi ..

AW: Będzie trailer serwera ?

Nie wiem jak ty mozesz mowic ze bedzie navi skoro jeszcze serwer nie wystartowal :(

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Nie wiem jak ty mozesz mowic ze bedzie navi skoro jeszcze serwer nie wystartowal :(

Może dlatego że każdy was zna z innych serwerów począwszy od Triadora i kończąc na Algorii i każdy wie że zawsze macie lepkie rączki to wszelakich bugów i itemków z navii? :(

AV: Gdzie dropią riby ?

bez gif

Opublikowano

Kiedy start??

Moim zdaniem Sensual 100% Sponsor.

Ja tam mu ufam...Algoria była małą wpadką,ale jeśli on robi medium/hard to jak mógł zrobić easy?

+ 100 % Pliki Balantii z czego jestem dumny:)!

Nie, Sensual jest technikiem. Sponsorem jest niejaki Malysz :) Mysle, ze max po tygodniu server padnie, a inspi beda plakac ze sponsor uciekl z hajsem nie ich wina XDDD

+ pliki z balantii = nic nowego, pojscie na latwizne i dziuuury, bugi (bety nie bylo ^^)

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Nie, Sensual jest technikiem. Sponsorem jest niejaki Malysz :) Mysle, ze max po tygodniu server padnie, a inspi beda plakac ze sponsor uciekl z hajsem nie ich wina XDDD

+ pliki z balantii = nic nowego, pojscie na latwizne i dziuuury, bugi (bety nie bylo ^^)

Ty stary musisz mieć jakieś problemy ze sobą.

Nikt Ci nie powiedział kto jest sponsorem, a Ty sobie wbiłeś w tą pustą głowę, że jest nim małysz.

Ogarnij się bo każdy Twój post w tym temacie jest taki sam, czyli:

"Małysz jest sponsorem"

Raz napiszesz, wystarczy, cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoimi przeczuciami wróżbito.

@aw

Mam nadzieję, że wszystko wypali.

Są na serwerze kd +5?

Opublikowano

Po 1 hejterku jeżeli tak bardzo chcesz znać prawdę kto jest sponsorem to masz odpowiedz JA oraz R3SPecT składaliśmy się po "50%" wiec jeżeli nie wiesz nie pisz głupot i nie spamuj mi w prezentacji bo co chwile się o jedno pytasz. Masz opowiedz ?? masz ... Jeżeli nie wierzysz zapytaj nawet tego małysza to ci odpowie że inny serwer robi z jakimiś ludźmi więc naprawdę się zastanów zanim coś napiszesz na następny raz. Następna sprawa pliki Balanti ?:D weź człowieku pooglądaj sobie wszystkie odcinki i zobaczysz że od 0 były robione a jeżeli nie masz na to ochoty to żegnam z prezentacji :).

Więc sprawa sprawa wygląda tak iż miał być sponsor ale za dużo wymagał i wzięliśmy sprawy w swoje ręce z R3SPecT'em i opłaciliśmy wszystko dziękuje to tyle w temacie.

Opublikowano

Teraz się stara.

Szkoda ze na Balanii i na Algorii jakos tego nie okazał :( .

AV: Czy na serwerze jest kowal?

No nie starał się , nie starał... :)

@

Jak z dropem broni 65 ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Reklama, tester, banowanie, organizowanie eventow, pomysli do gry, komunikacja z graczami, wymiana miedzy serwerowa itp. Malo? - Bubex

Od kiedy respecta stac na finansowanie serwera.- A no tak . Jest przeciez pelnoletnim gimnazjalista :)

Inspiration w administracji. Macie pograne :)

Opublikowano

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

scany do plików, 1h

to zauważyłeś , ale nie to że już ktoś dał skan ? :) epic.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...