Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się tylko dowiedzieć, czy będzie takie rozwiązanie jak np. na drei*on czy lizaki będą dropiły z bossów, na dungeonach, rajdach czy można nimi normalnie handlować ?

To samo z każdym itemem z ISU czy dropi i gdzie i czy handel dozwolony.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź oraz start.

Wszystkie itemy z IS'u beda zdatne do handlu + kupony SM.

ypIGkeh.jpg?1

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy nie za dużo będzie dawał set z is'u.. Chodzi mi tutaj o lizaka + bao bao.. W sumie z moich obliczeń wyszło, iż razem będą dawać one 5K HP, 20 na luda 15 szybkości zaklęcia i 10 bloku... Czy nie będzie to za dużo jak na serwer Hard/Medium ?. Okey, rozumiem wszystko, że serwer musi się z czegoś utrzymać, wiadome kto inwestuje rzeczywisty hajs musi być lepszy, jednakże TROCHĘ lepszy, według mnie mając ten set jak dla mnie będzie się zarówno niezniszczalnym w pvp jak i na wojnach, a przecież nie chodzi wam chyba o to, żeby zepsuć całą zabawę ! Pomyślcie nad tym. Dzięki za przeczytanie.

Pozdro. Szczała !

Opublikowano

Czy nie za dużo będzie dawał set z is'u.. Chodzi mi tutaj o lizaka + bao bao.. W sumie z moich obliczeń wyszło, iż razem będą dawać one 5K HP, 20 na luda 15 szybkości zaklęcia i 10 bloku... Czy nie będzie to za dużo jak na serwer Hard/Medium ?. Okey, rozumiem wszystko, że serwer musi się z czegoś utrzymać, wiadome kto inwestuje rzeczywisty hajs musi być lepszy, jednakże TROCHĘ lepszy, według mnie mając ten set jak dla mnie będzie się zarówno niezniszczalnym w pvp jak i na wojnach, a przecież nie chodzi wam chyba o to, żeby zepsuć całą zabawę ! Pomyślcie nad tym. Dzięki za przeczytanie.

Pozdro. Szczała !

Za takiego seta pewnie będzie trzeba zapłacić +50zł więc nie każdy będzie go mieć.

W metinie chodzi o rywalizacje, wygrywa silniejszy a taki lizak i baobao nie zdziałają za dużo na wojnie ponieważ setki będą zablokowane co jest jednym z najlepszych pomysłów na serwerze.

Opublikowano

Widać że stronka już działa :D

Proszę o start jutro

Gdzie Ci strona dziala ? o.O

4uc581.jpg

Opublikowano

POWTARZAM DO R3SPECTA

OBIECALES ZROBIC POCZATKOWEGO BIOLOGA,ZE WSZYSTKO NARAZ SIE ODDA ( TE KWAITY ITP ) BO ZA DUZO BAWIENIA SIE Z TYM !

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

POWTARZAM DO R3SPECTA

OBIECALES ZROBIC POCZATKOWEGO BIOLOGA,ZE WSZYSTKO NARAZ SIE ODDA ( TE KWAITY ITP ) BO ZA DUZO BAWIENIA SIE Z TYM !

Ale chłopie, pisałem Ci to wcześniej, RESPECT CI TEGO NIE ZROBI ! ( Bo nie potrafi ) Sensuala pytaj, Respect to tylko pseudo GA, który może ewentualnie nagrać coś z tego serwera, o resztę pytaj Sensuala. ( Technika )

AW: Kiedy w końcu start ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

RESPECT W ANKIECIE ( TO GDZIE JEST WIECEJ GLOSOW ) NIC NIE JEST NAPISANE,ZE BEDZIE TRZEBA KUPIC ZA ZŁ WIĘC NIE PISZ,ŻE POD GÓRKĘ SOBIE ROBIMY

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

RESPECT W ANKIECIE ( TO GDZIE JEST WIECEJ GLOSOW ) NIC NIE JEST NAPISANE,ZE BEDZIE TRZEBA KUPIC ZA ZŁ WIĘC NIE PISZ,ŻE POD GÓRKĘ SOBIE ROBIMY

Robimy pety lvl'owe są na stałe lecz są droższe

4uc581.jpg

Opublikowano

Haha kolejny hard który będzie miał olbrzymie problemy ze startem już widzę płacz dzieci na starcie :).

Może wbije na serwer tydzień po starcie ( o ile będzie stał)

Opublikowano

Haha kolejny hard który będzie miał olbrzymie problemy ze startem już widzę płacz dzieci na starcie :).

Może wbije na serwer tydzień po starcie ( o ile będzie stał)

To zapraszamy za tydzien na serwer.

Pozdro. Szczała !

Bedzie kilka osob ktore beda mialy te itemy. Lizaka, PPK i inne mozna kupic za YANG wiec nie wiem w czym problem?

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

To zapraszamy za tydzien na serwer.

Bedzie kilka osob ktore beda mialy te itemy. Lizaka, PPK i inne mozna kupic za YANG wiec nie wiem w czym problem?

Po co wy się tłumaczycie? Komuś się nie podoba to niech wypierdala na easy, 1 dzieciaka mniej na serwerze.

Opublikowano

Po co ? Kto ma kase to wyda a te itemki będzie można kupić też w grze więc nie płacz już.

Po co zmianki, dodania i perły w IS ? Jak ci sie nie chce grać to nic ci to nie da.

Po co ? No nie wiem, żeby nie można było wygrywać pvp tylko dlatego, że ma się taka przewagę ?

Nie wymieniłem żadnej z rzeczy, które przedstawiłeś. Widzę, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Szkoda.

Za takiego seta pewnie będzie trzeba zapłacić +50zł więc nie każdy będzie go mieć.

W metinie chodzi o rywalizacje, wygrywa silniejszy a taki lizak i baobao nie zdziałają za dużo na wojnie ponieważ setki będą zablokowane co jest jednym z najlepszych pomysłów na serwerze.

Przykro mi to stwierdzić, ale jesteś równie głupi jak uparty.

50zł czy 20zł ktoś musi na to zarobić. Ja nie mam nic przeciwko by wydać nawet 100zł nawet będę się cieszył, ale na pomoc głównie w lvlowaniu, skilach itd. nie w tak

gruntownych rzeczach jak pvp. Piszesz, że lizak, pierścien bao bao nie zadzałają za dużo na wojnie. Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz, i spróbuj w to uwierzyć...

Odemnie odnośnie serwera. Wygląda fajnie, ale jak będzie to zależy tylko i wyłącznie od administracji.

To, że są zdatne do handlu to duży + ale czy to przeważy o popularności serwera ?

Mam nadzieję, że zmądrzeją przed startem, a sponsor uświadomi sobie, że takie pomoce do pvp w IS zawsze kończyły się fiaskiem i szybowaniem w dół ilości graczy na serwerze.

Bądzmy równi sobie na serwerze, niech wygrywa spryt, czas poświęcony na grę, budowa postaci, eq tak jak powinno być a nie wygrywać pvp bo mam peta i lizaka.

Przecież to nawet śmiesznie brzmi.

Opublikowano

"Bądzmy równi sobie na serwerze, niech wygrywa spryt, czas poświęcony na grę, budowa postaci, eq tak jak powinno być a nie wygrywać pvp bo mam peta i lizaka.
Przecież to nawet śmiesznie brzmi."

Chyba nie należysz do tych "sprytnych" skoro nie będziesz potrafił zdobyć w grze poprzez kupienie tych itemów od graczy za yang :/

io7e.jpg

Opublikowano

40zl w is = 999 pierdyrialdow w grze .

Jutro start beta miala byc tydzien przed, czuje ze nie wypali ale trzymam kciuki. Czekam na restie od poczatku od 1 filmiku na yt (ponad miesiac) i fajnie byloby gdybyscie dotrzymali slowa o starcie.

Gdzie macie reklamy ?

Prezka nie powinna byc juz w publikacjach ?

Opublikowano

40zl w is = 999 pierdyrialdow w grze .

Jutro start beta miala byc tydzien przed, czuje ze nie wypali ale trzymam kciuki. Czekam na restie od poczatku od 1 filmiku na yt (ponad miesiac) i fajnie byloby gdybyscie dotrzymali slowa o starcie.

Gdzie macie reklamy ?

Prezka nie powinna byc juz w publikacjach ?

Ich reklamy to filmiki na ich kanalach na yt, nie wiem czy wiesz ale team sklada sie z youtuberow.

Tych normalnych, lepszych, nie jakies nolnejmy ZabQ aka wiekszy def nie zwieksza szycia czy inne weezy hakery na WH bo nie umiem grac.

Z tym, ze byl niedawno serwer stawiajacy na znane nicki i nasz skoczek malysz zerznal nas w dupe z swoimi kolezkami. ;)

Zeby tu nie bylo tak samo.

Opublikowano

Wiem kto go stawia bo orientuje sie cos na polskim yt ale mi chodzilo czy maja jakiegos "wiekszego" youtubera czy moze gdzies reklame wykupiona.

Ahh 12h 49min do startu ;p

Opublikowano

Ich reklamy to filmiki na ich kanalach na yt, nie wiem czy wiesz ale team sklada sie z youtuberow.

Tych normalnych, lepszych, nie jakies nolnejmy ZabQ aka wiekszy def nie zwieksza szycia czy inne weezy hakery na WH bo nie umiem grac.

Z tym, ze byl niedawno serwer stawiajacy na znane nicki i nasz skoczek malysz zerznal nas w dupe z swoimi kolezkami. ;)

Zeby tu nie bylo tak samo.

Malysz jest sponsorem i ukrytym GA tego servera :)

Takze pomysl, czy nie bedzie tak samo ^^

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Hehe, zobaczyłem autora tematu, wszedłem bo byłem ciekaw jak będzie wyglądał Wasz serwer i omało nie osupiałem, bo 90% tego serwera to kropka w kropke jest Balantia. Szkoda. Znam was z tej lepszej i gorszej strony, od pewnego czasu obserwuję. Ale dlaczego nie potraficie zrobić swojego oryginalnego serwera? Tylko przerobić pod swoją nazwe to co było kiedyś na Balantii? No ale macie Sensuala w team'ie więc się nie dziwie dlaczego jest wszystko takie samo.

Przeczytałem prawie całe 23 strony tej zapowiedzi i dochodzę do wniosku, że ciężko będzie z wystartowaniem.

Dla mnie jak i graczy najważniejsze w tym biznesie jest prawdomówność, trafność i pewność podejmowania decyzji czy pisania niektórych postów/informacji. Po co piszecie, że start bety poniedziałek/wtorek? Jeżeli nie jesteście pewni, że dacie rade to nie piszcie takich postów, bo potem jest płacz i zgrzydanie zębami.

Co do samego Sensuala, to na początku będzie ok, do momentu aż mu się nie znudzi i nie zacznie rozdawać EQ Navi jak miało to miejsce na w/w - Balantii.

No nic, tyle tu po mnie. Na serwer na pewno wbije, sprawdzę, ocenie, wydam obiektywną opinie.

Życzę powodzenia, bo z tego co wiem to Wasz pierwszy serwer. Oby Wam to szło jak praca na YT, na którym macie zainteresowanie.

Powodzenia!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

"Bądzmy równi sobie na serwerze, niech wygrywa spryt, czas poświęcony na grę, budowa postaci, eq tak jak powinno być a nie wygrywać pvp bo mam peta i lizaka.

Przecież to nawet śmiesznie brzmi."

Chyba nie należysz do tych "sprytnych" skoro nie będziesz potrafił zdobyć w grze poprzez kupienie tych itemów od graczy za yang :/

Widzę, że inteligencja niektórych nie odbiega zbytnio od parasola.

To może jeszcze wyjaśnisz mi co ma mucha wspólnego z drzewem ?

Opublikowano

Widzę, że inteligencja niektórych nie odbiega zbytnio od parasola.

To może jeszcze wyjaśnisz mi co ma mucha wspólnego z drzewem ?

Miał na myśli to że skoro to hard to nie powinno być takich rzeczy w isie... Jak się robi serwer pod isa to niech robią Easy a nie Hard/Medium już coraz lepiej privy metina przypominają OTSy w tibii za niedługo będą free pkt w isie!!!Jupi...

Po prostu żenada

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...