Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak wczoraj była konfiguracja dedyka pod stronę. Strona bd na dniach Środa/Czwartek ponieważ musimy to bardzo dobrze zabezpieczyć bo "gówna nie chcemy wypuszczać " . Następnie Przepraszamy ale beta może się opóźnić ze względu na to iż mamy jeszcze trochę pracy a sami wiecie po co mamy was zasypywać co chwile new łatkami i przerwami to byście w ogóle nie po testowali ale na pewno chcemy żeby przed startem sb wbiliście i popatrzyli co i jak : ). Następna sprawa zapraszamy do Lik'owania zapowiedzi oraz na FB :

https://www.facebook.com/Restia.eu - Tutaj bd mieć najszybciej info co ze startem itp. : )

Następna sprawa wygląda tak iż jeżeli macie znajomych YT"berów (wybitych ) piszcie do mnie na pw na MPC lub na gg - 39788655(tylko nie spamcie proszę :D ), ponieważ każda pomoc na YT w rozreklamowaniu naszego serwera to dla was też lepiej :)) . PS: jak wam się podoba przedwczesna praca naszego JP Grafika ? :P (oczywiście bd to jeszcze upiększane :P ) Otwierajcie Spoiler :P

42315324260316546534.jpg

Opublikowano

To tak wczoraj była konfiguracja dedyka pod stronę. Strona bd na dniach Środa/Czwartek ponieważ musimy to bardzo dobrze zabezpieczyć bo "gówna nie chcemy wypuszczać " . Następnie Przepraszamy ale beta może się opóźnić ze względu na to iż mamy jeszcze trochę pracy a sami wiecie po co mamy was zasypywać co chwile new łatkami i przerwami to byście w ogóle nie po testowali ale na pewno chcemy żeby przed startem sb wbiliście i popatrzyli co i jak : ). Następna sprawa zapraszamy do Lik'owania zapowiedzi oraz na FB :

https://www.facebook.com/Restia.eu - Tutaj bd mieć najszybciej info co ze startem itp. : )

Następna sprawa wygląda tak iż jeżeli macie znajomych YT"berów (wybitych ) piszcie do mnie na pw na MPC lub na gg - 39788655(tylko nie spamcie proszę :D ), ponieważ każda pomoc na YT w rozreklamowaniu naszego serwera to dla was też lepiej :)) . PS: jak wam się podoba przedwczesna praca naszego JP Grafika ? :P (oczywiście bd to jeszcze upiększane :P ) Otwierajcie Spoiler :P

42315324260316546534.jpg

Grafik spoko i nawet jedna z lepszych, która mi się podoba :)

Ale pamiętajmy, że grafika cudów nie robi... tylko serwer.

Ps. Szkoda, że beta późno bo będę miał mało czasu na nagranie odc. z bety.

+ jeszcze ludzi skołować do gildii (a do tego forum potrzebne) stara ekipa się nie odzywa albo nie posiadam do ich kontaktu.

A tak w ogóle to będzie system wiadomości off tak jak na algorii? To było przydatne :P

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Tu macie filmik z petów + info, ale słuchajcie będzie jeszcze ankieta co i jak z petami bo ludzie chcą inaczej, a serwer jest w końcu pod was nie pod nas :)

Polecam subskrybować kanał jak jeszcze tego nie zrobiłeś, like też zawsze możesz zostawić :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ut_ZlSsgl4k

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Jakieś Info?:

- kiedy beta,

- co z ankietą na temat petów,

- czy przewidujecie jakieś eventy na start,

- jak idą prace wykończeniowe

- co ze stroną i forum,

- czy na wszystkie bossy z av2 i av1 działają bony na diabły?

- jaki bon działa na Śmierć, Azraela, I tego ostatniego, Charona czy coś w tym stylu ?

??????????????????????????????????????????? :)

Edit.: Sprawa bardzo dla mnie ważna, a mianowicie chodzi o Marmur Polimorfii, czy jego drop zostanie zwiększony, czy dodacie jakieś usprawnienie, że będzie można wykupić sobie dany marmur czy coś w tym stylu?

tojesttor.png

Opublikowano

Jakieś Info?:

- kiedy beta,

- co z ankietą na temat petów,

- czy przewidujecie jakieś eventy na start,

- jak idą prace wykończeniowe

- co ze stroną i forum,

- czy na wszystkie bossy z av2 i av1 działają bony na diabły?

- jaki bon działa na Śmierć, Azraela, I tego ostatniego, Charona czy coś w tym stylu ?

??????????????????????????????????????????? :)

Edit.: Sprawa bardzo dla mnie ważna, a mianowicie chodzi o Marmur Polimorfii, czy jego drop zostanie zwiększony, czy dodacie jakieś usprawnienie, że będzie można wykupić sobie dany marmur czy coś w tym stylu?

1.Zależy na kiedy sie wyrobimy 1000 raz to mówie.

2.Pisałem, że dziś/jutro raczej jutro się pojawi.

3.na Halloween będzie jakiś ciekawy event.

4.Kilka rzeczy musimy jeszcze zrobić.

5.Za niedługo się pojawi strona jak i forum.

6.Tak.

7.Działa bon na DT (Nieumarłe).

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Pytam po raz drugi po co shizer na tsie najeżdża przy isamu na mnie? słyszałem ze była jakaś rozmowa i jak zwykle było pierdolenie bezmyślne niestety bylem na PGA nie bylem wstanie pogadać. Pytanie po co? coś wam robię ? zajmijcie się swoim pierdolonym serwerem i zostawcie mnie w spokoju. Shizer masz jakiś problem to wejdz i pogadamy. Jeszcze sie pytasz znajomych z tsa po co ze mną gadają bo ja taki i taki. Wez kurwa użyj mózgu proszę cię. I nie piszcie że nic nie było bo kurwa wszystko wiem. KASY I TAK NIE DOSTANE NO TO FAJNIE. No i jeszcze jedno pytanie po co wszędzie shizer łazi z małyszem?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje że jutro lub w czwartek wyjdzie beta, tak żeby mieć te 1-2 dni na sprawdzenie co i jak.

I 1 mała rada - zanim zrobicie OX to pomyślcie o graczach z słabszymi PC, żeby nie było tak jak na 1 hardzie - wbijam na OX a tam po 1-2 FPS i od razu kick ^^.

up: tak trudno przeczytać kilka wcześniejszych postów ? PIĄTEK START.

Opublikowano

Mam nadzieje że jutro lub w czwartek wyjdzie beta, tak żeby mieć te 1-2 dni na sprawdzenie co i jak.

I 1 mała rada - zanim zrobicie OX to pomyślcie o graczach z słabszymi PC, żeby nie było tak jak na 1 hardzie - wbijam na OX a tam po 1-2 FPS i od razu kick ^^.

up: tak trudno przeczytać kilka wcześniejszych postów ? PIĄTEK START.

Piątek jeśli wszystko dobrze pójdzie inaczej start może się wydłużyć do 27

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

ZRÓBCIE TEGO POCZĄTKOWEGO BIOLOGA KWIATKI KAKI ITP,ŻEBY MOŻNA ALL NARAZ BYŁO ODDAWAĆ RESPECT NA FILMIE GADAŁ,ŻE TO ZROBI

Respect Ci to zrobi ? Respect jedynie może nagrać, co zostało zrobione.. nic innego nie potrafi. Ewentualnie technik Sensual może coś tam wskórać .:)

@AW: kiedy start ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zapraszam New Odcinek :P

http://www.youtube.com/watch?v=vKWa-UOVmdM

Parę pytań dt. tych rajdów :

- Można wchodzić w pt?

- Co ile będzie można tam wejść?

- Będzie opłata za wejście?

- Jest możliwość dodania małego zegara, który by odliczał czas który nam jeszcze pozostał?

Pytam, bo nie usłyszałem o tych rzeczach w filmie ( a raczej nie było nic nt. mówione ) .

Serwer w całości wygląda bardzo ciekawie, jednak już nie pierwszy raz " jutubowa ekipa " robi serwer itp i wiemy jak to często wychodziło, jednakże zobaczymy, mam nadzieje że wszystko dobrze się ułoży i serwer jakoś ruszy.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zapewne pytanie już było, ale nie chce mi się 20stron oglądać :D

Mianowicie: czy z tych mini-bossów w m1 będą dropić kamole?

GŁOSUJCIE W ANKIECIE NA TO DRUGIE :D

tenor.gif

Opublikowano

Server fajny napewno zawitam

XDDD

Max. 7 dni

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...