Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem info że robicie nagonke na mnie i to normalnie na teamspeaku, pytanie po co? Tylko nie piszcie ze nie proszę przestać inaczej będę zmuszony kilka info ujawnić. Na niekorzyść serwera

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strzeżcie się zielaka, bo jak wam ddosa wypierdzieli tak jak kiedyś w stronę balantii walił to wam gatki zlecą i opadną wraz z wiatrem morskim na plaży copacabana xD

AW@ - czy będzie wprowadzona w przyszłości ta pomarańczowa mapka z pl-a ? Bodajże z lemurami.

io7e.jpg

Opublikowano

Dostałem info że robicie nagonke na mnie i to normalnie na teamspeaku, pytanie po co? Tylko nie piszcie ze nie proszę przestać inaczej będę zmuszony kilka info ujawnić. Na niekorzyść serwera

Słuchaj kilka osób przyszło i pierdolą, że ty czekasz na nasz start i nam nie dasz wystartować, nikt nic na Cb nie napierdala więc o co Ci chodzi :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Serwera nie polecam... Sensual w teamie, i jego standardowa zagrywka.. Bierze do teamu youtuberów żeby mu serwer reklamowali, ( tak jak balantia, algoria - ludzie zjechali hikariego więc zmienił youtuberów). Pisze że niby medium ale ludzie się jarają fajnymi filmikami i wbijają na serwer.. który tak naprawdę jest hardem.

Nie polecam... zapewne zabezpieczanie robił im Vortax bo sensual nie umie :(

Po pierwsze Death my wzięliśmy Sensuala do team nie on nas... ale to tak na marginesie żebyś już nie płakał . Po 2 jest napisane Medium/Hard :) . Dziękujemy za tak liczną wiedzę o naszym serwerze jesteśmy z takich ludzi jak ty dumni co wiedzą więcej "kto i co" niż sama administracja :)

Opublikowano

Lajkujcie temat na MPC i FunPage:

https://www.facebook.com/Restia.eu

Za 100like na MPC i 400 na FB będzie wierzchowiec bodajże na 12h więc warto!

Ps. Czekamy na bete i pojawią się filmy z bety!

Link do kanału: http://www.youtube.com/user/Nelux1998

Jak stoi sprawa z forum? Bo start tuż, tuż :D

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

a co ze 6 skilem u ninjy i woja? jest? sory jak już było takie pytanie ale nie chce mi się czytać wszystkich stron

Opublikowano

a co ze 6 skilem u ninjy i woja? jest? sory jak już było takie pytanie ale nie chce mi się czytać wszystkich stron

Ni ma ;p

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

25 Października ;)

No okej a czy jest dokładna godzina podana bo jeśli się orientuje to 25 to Pt. więc będzie cały weekend do grania <3 ?

106ir79.png

Opublikowano

No okej a czy jest dokładna godzina podana bo jeśli się orientuje to 25 to Pt. więc będzie cały weekend do grania <3 ?

Narazie nie ma godziny ustalonej, wszystko zależy od tego jak administracja się wyrobi. Beta będzie prawdopodobnie trwała tydzień. Jeśli dałem złe informacje to przepraszam, lecz nie jestem w team.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Serwer MEGA na pewno zagram. Tylko skoro z bosow leci tak dużo małży a perły tez często lecą to łowienie na serwerze będzie nie opłacalne. ;/ Zamierzacie urozmaicić łowienie?

Opublikowano

Witam , ja mam pytanie ile macie zamiar trzymać serwer? . Czy jeśli będą słabe zarobki z is (co bardzo,bardzo wątpię) to serwer może upaść? Czy finanse macie aby wszystko ogarnąć ? . Jedyne pytanie bo serwer kozak,w chuuuj ogarnięcie. +

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Witam , ja mam pytanie ile macie zamiar trzymać serwer? . Czy jeśli będą słabe zarobki z is (co bardzo,bardzo wątpię) to serwer może upaść? Czy finanse macie aby wszystko ogarnąć ? . Jedyne pytanie bo serwer kozak,w chuuuj ogarnięcie. +

Serwer nie jest robiony na miesiac od zarobek czy cos podobnego. Jezeli bedziemy w stanie oplacac serwer na pewno bedziemy to robic. Nie masz sie o co martwic.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Serwer nie jest robiony na miesiac od zarobek czy cos podobnego. Jezeli bedziemy w stanie oplacac serwer na pewno bedziemy to robic. Nie masz sie o co martwic.

Serwer polecam ze względu tylko i wyłącznie na Shizera.

A co do twojego posta to się okaże, każdy tak mówi więc zobaczymy jak wyjdzie.

Wszyscy pamiętamy fail z Algorii, lecz chłopakom życze samych dobroci i owocnego startu!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer polecam ze względu tylko i wyłącznie na Shizera.

A co do twojego posta to się okaże, każdy tak mówi więc zobaczymy jak wyjdzie.

Wszyscy pamiętamy fail z Algorii, lecz chłopakom życze samych dobroci i owocnego startu!

tylko z wzgledu na shizera ?

ktory okrada gosci za eq .. np astium.

oraz jego popis jako GM na Triadorze naprawde GA godny nasladowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...