Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie wszystkie linki poza MPC (nawet do yt) dajemy w code, 3h

Nie każdy siedzi w nocy i czyta prezentacje.

Jak widzę posty niektórych modów to płacze, już na chujmorce są lepsi moderatorzy xD

Opublikowano

Panowie wszystkie linki poza MPC (nawet do yt) dajemy w code, 3h

Dobrze Panie moderatorze od dzisiaj co godzine nastawiam zegarek i patrze czy nic sie nie dzieje na MPC z prezentacja.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Kiedy zaczynają sie beta testy??

Pisali już nie raz, wszystko zależy od tego jak się wyrobią, lecz są przewidywane na ok. tydzień przed startem.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Opinia o serwerze musi być uzasadniona.

Aaa no tak przepraszam czyli jak ktos pisze że poleca server to musi napisać za co tak ? to ja Ci mogę zglosic wiele osób co tak piszą heh żałosne...

1379340866-U993013.png

Dreikon.pl - ON

ConcordiaMt2 - ON

Opublikowano

Aaa no tak przepraszam czyli jak ktos pisze że poleca server to musi napisać za co tak ? to ja Ci mogę zglosic wiele osób co tak piszą heh żałosne...

1. Tak, właśnie Ci to napisał

2. Zgłaszaj

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

NIR POLECAM SERWERRA SAME LAMUSY W TEAMIE

SERWER POD IS POSTOI DWA TYGODNIE I OFF

NIC NOWEGO TUU WOGÓLE NIE MA

SAME GOWNO

ALE POLECAM PRZECZYTANIE TEGO :)

DISS NAKOU VS ADMINISTRACJA MI.N. JULIETTA

http://www.mpcforum.pl/topic/1065066-diss-nakou-vs-rmcf1902-julietta-bez-zgody-na-to/

X

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

SAME GOWNO

http://www.mpcforum.pl/topic/1065066-diss-nakou-vs-rmcf1902-julietta-bez-zgody-na-to/

X

Usuń ten komentarz tam nie ma żadnych dowodów

Opublikowano

SAME GOWNO

X

Jakbyś posiadał trochę rozumu to byś popatrzył chociaż co było pisane kilka postów wyżej.

1. WSZYSTKIE LINKI W CODE.

2. OPINIA MUSI BYĆ UZASADNIONA

Znając moderatorów i to na co mpc teraz zeszło muszę jeszcze wybronić się przed warnem.

@AW Myśleliście nad zwiększaniem lvl? Kiedy beta, strona, forum? Pozdrawiam ;)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Up lewel został już powiększony do 120 wcześniej był 115. Beta wiem że już jakaś była. Ale może jeszcze będzie. Strona i forum tydzień przed startem. Jedyne co mogliby dodać przed startem to PETY.

No i urozmaicić łowienie bo z bossow leci bardzo duzo malzy i perel wiec lowienie nie bedzie oplacalne.

Opublikowano

Up lewel został już powiększony do 120 wcześniej był 115. Beta wiem że już jakaś była. Ale może jeszcze będzie. Strona i forum tydzień przed startem. Jedyne co mogliby dodać przed startem to PETY.

No i urozmaicić łowienie bo z bossow leci bardzo duzo malzy i perel wiec lowienie nie bedzie oplacalne.

Z tego co rozmawiałem z administracją narazie na serwer mają dostęp YouTuberzy z większą ilością widzów, aby zachęcić ludzi do zagrania na serwerze. Beta jeśli wszystko pójdzie "cacy" odbędzie się tydzień przed startem. Co do petów porozmawiam z nimi czy mają zamiar je dodać :)

Opublikowano

Z tego co rozmawiałem z administracją narazie na serwer mają dostęp YouTuberzy z większą ilością widzów, aby zachęcić ludzi do zagrania na serwerze. Beta jeśli wszystko pójdzie "cacy" odbędzie się tydzień przed startem. Co do petów porozmawiam z nimi czy mają zamiar je dodać :)

Pety w 1 aktualizacji :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

A co z lowiemiem bo widze ze nie ma wgl sensu lowic. Po za tym szkoda ze kostiumy z is sa na 30dni. Gdy ktos kupuje cos w.is to chcialby to miec na stale ;/ zmiencie kostiumy na zwykle. Co wgl bedzie w IS ? Beda kupony na sm? Pdki rekawice zlodzieja ?

Opublikowano

A co z lowiemiem bo widze ze nie ma wgl sensu lowic. Po za tym szkoda ze kostiumy z is sa na 30dni. Gdy ktos kupuje cos w.is to chcialby to miec na stale ;/ zmiencie kostiumy na zwykle. Co wgl bedzie w IS ? Beda kupony na sm? Pdki rekawice zlodzieja ?

Item Shop nie jest jeszcze ustalony.

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Tak glosno krzyczelsicie i kozaczyliscie, chwaliliscie sie, ze jestescie najlepsi i jestescie geniuszami(przynajmniej jeden z Was) ze macie 1 duza mape i 6 krolestw (Restia.eu) i gdzie jest?

Ni ma? Cos przegapilem?

Czyzby padł?

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada.. zapowiadał się tak nie jeden ale.. zobaczymy jak wystartuje i ile pociągnie. osobiście na niego czekam.

ale mam pewna propozycje albo coś w tym stylu do zmienienia pewnej rzeczy..

mianowicie.. wbijanie skili od M do G

serwer jest medium / hard tak wiec wbijanie 10 książek przy dropie pudełek gdzie leci od 1-5 instrukcji to jest pikuś.

tak jak napisane jest 50% na wbicie tak wiec:

5 książek * 4h = 20h

5 książek * 2h = 10h

RAZEM = 30h

Wiec grając ciągiem w tego metka i czytać raz za razem to na wbijanie skili zajmie już licząc te 2 dni.. a gdzie handel tymi instrukcjami ? ma być to niby medium / hard a jest to easy dla ludzi doświadczonych. A gdzie zabawa na tym serwie ? no chyba ze liczy się to ze wbije się skile w P w tydzień wbije się do innego królestwa i będzie się ładowało każdego co podleci.. wiec taka zabawa to serw nie pociągnie. Rozumiem ze na tym serwie EQ na +9 nie będzie łatwo aż tak no ale okaże się.

Proponuje zmienić żeby czytać jakieś 30 ksiąg. wiem że jakoś da się to zrobić że na poszczególne M(ileś) jest dana liczba ksiąg. oczywiście pozostawiając to że żadne zwoje NIE działają na KU.

A jeśli chodzi o kamyki to proponowałbym żeby one leciały z metków od 50/55lvla. i im wyższy lvl metka tym większa szansa na wydropienie kamyka. bo wtedy ludzie nie będą się bić dropami i nie tylko o metka w M2 bo tak będzie znając życie.. więc M2 będzie załadowane ludźmi tylko na metkach i nie tylko z 1 królestwa i kamyki to już będzie najmniejszy problem na wydropienie aż na zaś.

To tyle z mojej strony taka mała propozycja aby nie było aż tak łatwo i szybko na tym serwie.

czekam na odp :)

Opublikowano

Tak glosno krzyczelsicie i kozaczyliscie, chwaliliscie sie, ze jestescie najlepsi i jestescie geniuszami(przynajmniej jeden z Was) ze macie 1 duza mape i 6 krolestw (Restia.eu) i gdzie jest?

Ni ma? Cos przegapilem?

Czyzby padł?

Komuś się coś pomyliło. 6 króletsw, jedna duża mapa będzie na RESTHEA.EU nie tutaj. Pomyśl zanim coś napiszesz.

aw@ będą dropić pd z bossów?

Opublikowano

Serwera nie polecam... Sensual w teamie, i jego standardowa zagrywka.. Bierze do teamu youtuberów żeby mu serwer reklamowali, ( tak jak balantia, algoria - ludzie zjechali hikariego więc zmienił youtuberów). Pisze że niby medium ale ludzie się jarają fajnymi filmikami i wbijają na serwer.. który tak naprawdę jest hardem.

Nie polecam... zapewne zabezpieczanie robił im Vortax bo sensual nie umie :(

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

kiedy start ?

25 października

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...