Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pelerynki męstwa, zostaną dodane do Handlary jakiejś ?

Pelerynke bedziesz mial jedna ktora dostaniesz na start. Po wykorzystaniu 200pelerynek(tyle dostajesz na start) klikasz na nia i mozesz dokupic 1 pelerynka = 1k yang. Mozesz dokupic sobie odpowiednio do tego ile chcesz, a maksymalnie 2000. Po wykorzystaniu znowu ta sama procedura.

ypIGkeh.jpg?1

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem taka amatorska sygnaturke jak ktoś chce to pod spodem napisze link:

36279756497792681833.gif

[u RL =http://w ww.iv.pl/][iM G]http://www.iv.pl/images/36279756497792681833.gif[/iM G][/uR L] koniecznie skasuj spacje !!!

Ble, ohydne..Ten zielony ni kija nie pasuje do reszty kolorów..

Jak juz masz ochote cos takiego robic to rob porzadnie albo wcale bo wstyd. Ja nie atakuje tylko doradzam:)

Opublikowano

Alamut , Satab i jakiś tam ostatnio inny serwer który padł . To wszystko było od Sensuala . Za każdym razem kończyło to się tak że po zapowiedzi było zawaliście , a potem naprawde nic nie było na serwerze po czym i tak padał.

Nie polecam ze względu na administracje.

@down co proszę ?

Pozatym coś ci się pomyliło . Nie miałem nigdy żadnego no-hamachi.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Alamut , Satab i jakiś tam ostatnio inny serwer który padł . To wszystko było od Sensuala . Za każdym razem kończyło to się tak że po zapowiedzi było zawaliście , a potem naprawde nic nie było na serwerze po czym i tak padał.

Ty tez kiedys miales no-hamachi w stylu halloween, ktory nawet nie wystartowal wiec chowaj sie 16 letni specjalisto :)

Jak taka wrozka jestes to idz cyganska dziewczynko przyszlosc przpeowiadac pod namiotem :) Denerwuja mnie takcy specjalisci od wszystkiego krzycza, ze serwer niewypal a nawet nie wystartowal..

Akurat najbardziej hejcone administracje maja najstabilniejsze serwery.

Opublikowano

Ty tez kiedys miales no-hamachi w stylu halloween, ktory nawet nie wystartowal wiec chowaj sie 16 letni specjalisto :)

Jak taka wrozka jestes to idz cyganska dziewczynko przyszlosc przpeowiadac pod namiotem :) Denerwuja mnie takcy specjalisci od wszystkiego krzycza, ze serwer niewypal a nawet nie wystartowal..

Akurat najbardziej hejcone administracje maja najstabilniejsze serwery.

mówisz najstabilniejsze serwery ? co oprócz Balantii która stała długo było stabilnym serwerem od Sensuala ? nie mam zamiaru się tu kłócić lub wchodzić w konflikty lecz nie potrafię patrzeć na takie posty jak Twój.

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

mówisz najstabilniejsze serwery ? co oprócz Balantii która stała długo było stabilnym serwerem od Sensuala ? nie mam zamiaru się tu kłócić lub wchodzić w konflikty lecz nie potrafię patrzeć na takie posty jak Twój.

Dobrze, idź tam pilnuj swoich serwerów tygodniowych = Nie wiesz nie oceniaj. Po 2 co możesz porównywać wcześniejsze serwery do tego ??. Dobra sam się przekonasz. Co do MPC to tylko tutaj banda dzieciaków potrafi i wie wszystko najlepiej o serwerze. Dla osób które mają problemy z psychiką pilnujcie swoich serwerów bo żaden z was nie jest święty :). Pozdrawiam.

Opublikowano

ej co z tą betą jak się dostać na BETE jeśli jest taki komunikat na stronie ?

Przepraszamy,
poprawna zawartość domeny: restia.eu w chwili obecnej nie może zostać wyświetlona.
Domena utrzymywana jest na serwerach DNS MasterNET.pl
lecz nie została zaparkowana na serwerze wirtualnym
lub czeka na przeładowanie serwera HTTPd

:(

@ref bo temat mało zaludniony

106ir79.png

Opublikowano

ej co z tą betą jak się dostać na BETE jeśli jest taki komunikat na stronie ?

Przepraszamy,
poprawna zawartość domeny: restia.eu w chwili obecnej nie może zostać wyświetlona.
Domena utrzymywana jest na serwerach DNS MasterNET.pl
lecz nie została zaparkowana na serwerze wirtualnym
lub czeka na przeładowanie serwera HTTPd

:(

@ref bo temat mało zaludniony

Mi strona dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...