Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team invorii z nami nie zaczynal ale zaczela z nami osoba ktora nagrala ten film. Dalismy link do tego filmu, poniewaz byl tam zamieszczony napis ktory nas obrazal.

A naczuczyła Matka czytać?

Napisaliście "Hejtujcie ten film" (to zgadnijcie "geniusze" jakie komenatarze były od userów i czego dotyczyły - ale takie są skutki jak sie najpierw nagania dzieciarnie a później myśli) a nie hejtujcie tego usera za prowokację. Jak sie nie potrafi słów dobierać to nie powinno się wypowiadać publicznie. Postawiłem warunek bo domysliłem się, że w teamie jest dzieciarnia i słów dobierać nie potrafią jeszcze... gówniarstwo pyskuje i zgrywa kozaków to dobrze... nie będę się wykłócał a załatwią to inni za mnie.

Plus dowiedziałem się, że nasza prezka została skasowana bo moderator mpc forum musiał podlizać się teamowi restii... Nie wiem ile w tym było prawdy ale to już wyjaśni team mpc z tym modem...

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisaliście "Hejtujcie ten film" (to zgadnijcie "geniusze" jakie komenatarze były od userów i czego dotyczyły - ale takie są skutki jak sie najpierw nagania dzieciarnie a później myśli) a nie hejtujcie tego usera za prowokację. Jak sie nie potrafi słów dobierać to nie powinno się wypowiadać publicznie. Postawiłem warunek bo domysliłem się, że w teamie jest dzieciarnia i słów dobierać nie potrafią jeszcze... gówniarstwo pyskuje i zgrywa kozaków to dobrze... nie będę się wykłócał a załatwią to inni za mnie.

Plus dowiedziałem się, że nasza prezka została skasowana bo moderator mpc forum musiał podlizać się teamowi restii... Nie wiem ile w tym było prawdy ale to już wyjaśni team mpc z tym modem...

Haha... Nie mieli hejtowac kanalu tylko film w ktorym bylo umieszczone "Jebac Restie". Mysl kurwa czasami.

To z tym moderatorem na forum ze mamy znajomego to kurwa jebne haha. Jakbysmy mieli kogos znajomego na mpc to ludzie ktorzy tu hejtuja mieli by juz permy.

Idz wysylac kase gimperowi.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Widzymy sie na YT ? przyjdziesz z przydupasami i co dasz mi - pod filmikiem ? ojezu jaki ty meski jestes ..

czlowieku i tak ci co was znaja nie wejda to bo wiedza ze na bank nie bede podawał przykładów ale twoja gildia bedzie faworyzowana .. Masz GA ty i respect .. to juz cos znaczy..

Zapytaj sie respekta czy chociaz wie jaka jest pogoda na dworze bo podobno z piwnicy nie wychodzi

22952480705201674678.jpg

Idz lepiej szukac hackow na inne serwery bo uczciwie nie umiesz zarobic.

A wy potraficie? HAHA!

Największe lizodupy wszechczasów już pokazaliście jak to wy potraficie zarabiać!

- Siema, wbijemy się inspirationami zasrańcami na serwer, sprawdzimy bugi(pełno zostaje) nakręcimy troche filmików to może dostaniemy sm żeby się łatwiej grało?

- spoko spoko już wam daje rooty.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

A wy potraficie? HAHA!

Największe lizodupy wszechczasów już pokazaliście jak to wy potraficie zarabiać!

- Siema, wbijemy się inspirationami zasrańcami na serwer, sprawdzimy bugi(pełno zostaje) nakręcimy troche filmików to może dostaniemy sm żeby się łatwiej grało?

- spoko spoko już wam daje rooty.

Aha dzięki za info.

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Hejtować śmiecia , on zaczyna z nami my skończymy z nim !!

Hejtowac film bo na tym filmie byl napis ;x.

PS. Mieli hejtowac film na ktorym nie ma nic zlego o tym serwerze?

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Ostatnimi czasy ja i paru kumpli - zbieramy się, aby przejść się pod Generała Zajączka "obczaić" jakieś typiary do wyrwania, o ile w ogóle są, a kto wie - może nabierzemy odwagi, aby "poprosić" gimperra o autograf :) W końcu robi super dissy i na bardzo dużo sobie pozwala w nich co czyni go lepszym od chady i albumu Demonologia 2.

805709d1370480032-should-strava-abandon-

AW@ - czy na serwerze będzie boss z pl-a = "król lemurów" ?

io7e.jpg

Opublikowano

1 wadą jest to że robienie skilli jest pod harda zwoje egzo powinny działać chociaż tylko zwoje rady nie muszą być

Ze skillami nie jest tak zle. Chcemy aby trzeba bylo sie troche pomeczyc.

O ile pamietam to jest 50% na przeczytanie pomyslnie ku.

10ku = skill G1

Czyli liczmy ze co 2 ku wejdzie. Czyli skill z m1 do g1 wbijemy w 2-3 dzien od momentu czytania ku. Oczywiscie jezeli bedziemy to robic regularnie.

Nastepnie kamyki duchowe co 2h. % na pomyslnego kamyka jest zwiekszony wiec wbicie z g1 na P zajmie nam jakies kolejne 2dni. Wiec w 5 dni osiagniemy skill'a P.

Chcemy aby skill p na poczatku serwera byl jednak jakims osoagnieciem :D.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Ze skillami nie jest tak zle. Chcemy aby trzeba bylo sie troche pomeczyc.

O ile pamietam to jest 50% na przeczytanie pomyslnie ku.

10ku = skill G1

Czyli liczmy ze co 2 ku wejdzie. Czyli skill z m1 do g1 wbijemy w 2-3 dzien od momentu czytania ku. Oczywiscie jezeli bedziemy to robic regularnie.

Nastepnie kamyki duchowe co 2h. % na pomyslnego kamyka jest zwiekszony wiec wbicie z g1 na P zajmie nam jakies kolejne 2dni. Wiec w 5 dni osiagniemy skill'a P.

Chcemy aby skill p na poczatku serwera byl jednak jakims osoagnieciem :D.

Hmmm.... tu muszę się wtrącić ... nie hejtuje od razu mówię, ale zapomniałeś że wakacje się skończyły xD

Nie wiem jak ty to obliczyłeś że skille od m1 do g1 wbijemy w 2-3 skoro jak nam wbije ku to za 4h kolejne czytamy ... 2x ku dziennie to 8h tak ?

A gdzie szkoła ? jak my mamy regularnie czytać ku skoro sporo osób chodzi do szkoły i nie którzy przychądzą nawet po 16.00 do domu, jakby mi 2 ku wbiło dziennie to minimalnie od przyjścia musze siedzieć do 24.00 by je przeczytać ... dodam że są jeszcze jakieś obowiązki w domu, nauka i tak dalej ...

Kamyki to też nie jest 5 dni ... niech na 1 skilla wejdzie mi 30 kamyków ... to jest 60h, jest to nie wykonalne by mi w 5 dni wbiło skilla na P, no chyba że zaczne czytać z rana i regularnie co 2h będę czytał.

Dodam że kamyki też same się nie dropną, na to też czas trzeba, więc w 5 dni nikt ich nie wbije chodząc do szkoły.

moim zdaniem egzo powinny działać, lecz rady nie powinny, to moje zdanie.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Hmmm.... tu muszę się wtrącić ... nie hejtuje od razu mówię, ale zapomniałeś że wakacje się skończyły xD

Nie wiem jak ty to obliczyłeś że skille od m1 do g1 wbijemy w 2-3 skoro jak nam wbije ku to za 4h kolejne czytamy ... 2x ku dziennie to 8h tak ?

A gdzie szkoła ? jak my mamy regularnie czytać ku skoro sporo osób chodzi do szkoły i nie którzy przychądzą nawet po 16.00 do domu, jakby mi 2 ku wbiło dziennie to minimalnie od przyjścia musze siedzieć do 24.00 by je przeczytać ... dodam że są jeszcze jakieś obowiązki w domu, nauka i tak dalej ...

Kamyki to też nie jest 5 dni ... niech na 1 skilla wejdzie mi 30 kamyków ... to jest 60h, jest to nie wykonalne by mi w 5 dni wbiło skilla na P, no chyba że zaczne czytać z rana i regularnie co 2h będę czytał.

Dodam że kamyki też same się nie dropną, na to też czas trzeba, więc w 5 dni nikt ich nie wbije chodząc do szkoły.

Tego nie przewidzialem xD. Zamiar jest taki aby erwer byl na dluzej a wszystko jest tak dopasowane ze dacie rade przez pierwszy tydzien zarabiac ze skillami na m.

Glownym celem jest to aby wspolpracowac. W kilka osob na poczatku bedzie latwiej zarobic niz pojedynczo ;d.

@edit:

zwoje na pewno nie beda dzialac na ku, poniewaz jest ustalony ich taki drop by czytac nimi dowodzenie, poli itp.

Jezeli duzo osob sie wypowie przeciwko 4h na ku i 2h jak spali to mozliwe ze to zmienimy i troche zmniejszymy czas czytania ku. Wy bedziecie tu grac wiec to od was zalezy ;p.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Na serwerze zawitam, proponuję robić częściej ankiety tutaj na MPC, a nie zadawać pytania na YT, gdyż sporo osób tam nie wchodzi i mogą się potem pojawiać różnego rodzaju niejasności. Myślę, że dacię radę i życzę wam powodzenia; czekam na start! Pozdrawiam Shon.

tojesttor.png

Opublikowano

Skończyć ten wkońcu spam, jeśli nie zagrasz to najlepiej nic nie pisz : )

Hejty zostawcie dla siebie, bo z restia nie ma co zaczynać .

Pozderko

sygn2.jpg

Opublikowano

O boszee a już myslałem, że pogramy sobie na servie jutro/sobota jakiś hard a tutaj czytam i start 25 paź...

d2dp.png

Opublikowano

O boszee a już myslałem, że pogramy sobie na servie jutro/sobota jakiś hard a tutaj czytam i start 25 paź...

Przynajmniej bugów nie będzie :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Rozumiem chcecie zrobić jak najwięcej filmików i zdobyć fanów ale powinniście zachować trochę tajemnicy i nie pokazywać wszystkiego :P

serwer polecam ponieważ mają bardzo dobrego technika POWODZENIA :)

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Bedzie open beta?

servera nie polecam Inspiration znane z przekretow, a Sensual tylko na poczatku cos robi, potem wywalone jak na poprzednich jego servach

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Pierwszym Polskim serwerem z w 100% odbugowanymi kostiumami był Neurox2.

Tak tylko wyprostuję sprawę. :P

Pierwszy w pełni odbugowany system kostiumów był na Tiverii proszę pana. Hehe..

50596142255057180250.png

Opublikowano

Tego nie przewidzialem xD. Zamiar jest taki aby erwer byl na dluzej a wszystko jest tak dopasowane ze dacie rade przez pierwszy tydzien zarabiac ze skillami na m.

Glownym celem jest to aby wspolpracowac. W kilka osob na poczatku bedzie latwiej zarobic niz pojedynczo ;d.

@edit:

zwoje na pewno nie beda dzialac na ku, poniewaz jest ustalony ich taki drop by czytac nimi dowodzenie, poli itp.

Jezeli duzo osob sie wypowie przeciwko 4h na ku i 2h jak spali to mozliwe ze to zmienimy i troche zmniejszymy czas czytania ku. Wy bedziecie tu grac wiec to od was zalezy ;p.

to zróbcie dodajcie do ankiety zeby czytac ku co 4h a zwoje egzo dropia cieżko i rady nie działają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...