Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oni dalej to samo ... Wzrok juz zły macie ? eventy/banowanie przez kryształ gm'a się odbywa, nie mają komend to jak mają rozdawać navi ?

Pomyślcie, wydajecie 2k zł czy tam 3k zł , stawiacie serwer i go rozwalacie ? No kurwa, logiczne myślenie ... Nie poto ktoś hajs gruby wykładał żeby potem to zniszczyć ... Ale "hejty" od siedmiu boleści wiedzą lepiej, jak jesteście tacy zajebiści i wszystko wiedzący to pomóżcię wróżbicie Maciejowi.

Bosz...

czlowieku ty myslisz ze to jest administracja zwylka ? to sa gorsi ludzie od cygana .. nie wiesz kim jest inspiration to naprawede nie grales na privach

Zapraszam na Alistr**

Pisałem

ci już Mavex tak ?? , jeżeli do cb to nie dociera to poszukaj sb innego

spamowiska i proszę moderatora o wzięcie się za te nie wyparzone

języczki i wyczyszczenie tej prezentacji : )

Czlowieku nie wiem czego ty sie wypierasz ? sam wiesz co odpierdalaes na triadorze wiesz ze ty i twoja zasrana gildia lubiała lizac dupy administracji

Wiec powiedz ludzia ktorzy nie znaja waszych przekretów ze to serwer dla kasy i dla wyzyskani pasów oraz zalapane lajkow itp na YT..

Pozdrawaiam SatanX YT .. mialem kumpla u was w gildi i kolezanke :D oni wiedza co tam sie dzialo i dlatego tu nie zagraja POZDRO

Zapraszam na Alist**

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czlowieku ty myslisz ze to jest administracja zwylka ? to sa gorsi ludzie od cygana .. nie wiesz kim jest inspiration to naprawede nie grales na privach

Zapraszam na Alistr**

Czlowieku nie wiem czego ty sie wypierasz ? sam wiesz co odpierdalaes na triadorze wiesz ze ty i twoja zasrana gildia lubiała lizac dupy administracji

Wiec powiedz ludzia ktorzy nie znaja waszych przekretów ze to serwer dla kasy i dla wyzyskani pasów oraz zalapane lajkow itp na YT..

Pozdrawaiam SatanX YT .. mialem kumpla u was w gildi i kolezanke :D oni wiedza co tam sie dzialo i dlatego tu nie zagraja POZDRO

Zapraszam na Alist**

Idz już na Alist** i przestań tutaj Pierdol** . Uważaj żeby ten wasz serwer się nie okazał takim jakim uważasz nas bo Teod** już pokazał klasę jak lubi mieć YangBugi itp : ) . Po 2 nie jest to serwer pod IS oraz wyciąganiu kont bo nawet nie mam do tego dostępu , jeżeli nie rozumiesz że Sensual jest główną osobą w team to sory : ) . po 3 chcemy wprowadzić na serwer zabezpieczanie typu znaki specjalne typu "@" w haśle wiec zabezpieczy to kradzieże itp .

Opublikowano

Na serwer zawitam ale szkoda że macie sorry za to chulvjową reputację :-(

6/7 osób powtarzających się w zapowiedzi oczywiście ale nie przejmuj się nimi zobacz sb na YT że tam masz porządek. Trochę się dziwię moderatorom że jeszcze tutaj nie wpadli na to wysypisko no ale cóż . Co do serwera hejterki poczekajcie do startu wyraziliście swoją opinię więc teraz czas już najwyższy(pewnie znów następna strona tego posta zacytowanego :O ) . Coś dla hejterów :

25764358953587426341.png

@Filmik z Restia.eu zapraszam na kanał : )

http://www.youtube.com/watch?v=rZY6bkHU6Jc

Opublikowano

Idz już na Alist** i przestań tutaj Pierdol** . Uważaj żeby ten wasz serwer się nie okazał takim jakim uważasz nas bo Teod** już pokazał klasę jak lubi mieć YangBugi itp : ) . Po 2 nie jest to serwer pod IS oraz wyciąganiu kont bo nawet nie mam do tego dostępu , jeżeli nie rozumiesz że Sensual jest główną osobą w team to sory : ) . po 3 chcemy wprowadzić na serwer zabezpieczanie typu znaki specjalne typu "@" w haśle wiec zabezpieczy to kradzieże itp .

Obrażasz alistre która chociaż ma coś nowo dodanego na serwer a sami zrobiliście jakaś kopie balmory.. Gdzie oprócz dodania nowych ikon + npc nie ma nic na czym można było spędzić czas..

Kostiumy pewnie macie pobugowane bo Sensual nie ma pojecia jak je naprawić. No i tu cię dziwie bo na alistrze prawdopodobnie jako na pierwszym Polskim serwerze są w 100% odbugowane.

Więc przestań dzieciaku obrażać innych i zróbcie coś czym można się popisać bo dodaniem 5 nowych ikonek do clienta to żaden wyczyń.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Obrażasz alistre która chociaż ma coś nowo dodanego na serwer a sami zrobiliście jakaś kopie balmory.. Gdzie oprócz dodania nowych ikon + npc nie ma nic na czym można było spędzić czas..

Kostiumy pewnie macie pobugowane bo Sensual nie ma pojecia jak je naprawić. No i tu cię dziwie bo na alistrze prawdopodobnie jako na pierwszym Polskim serwerze są w 100% odbugowane.

Więc przestań dzieciaku obrażać innych i zróbcie coś czym można się popisać bo dodaniem 5 nowych ikonek do clienta to żaden wyczyń.

Nie nie obrażam jej tylko odpisuje panu który nie potrafi zrozumieć paru kwestii :) . Po 2 gdzie ty tu kurde widzisz chujmore ?:O . Po 3 jakbyś oglądał filmiki byś wiedział że są w pełni od bugowane, więc nie zaszalałeś :) . Nazywasz mnie dzieciakiem, to wpierw zastanów się co piszesz ; )

@ Co do cb Satan to już nie mam siły ci opisywać widzimy się na YT oraz co do twojej wypowiedzi to już nie mam siły odpisywać 200x na to samo iż jest osoba nad nami = 1 wybryk = wylot , resztę pozostawiam tobie :

28161535224401403572.jpg

Opublikowano

Wiesz jeżeli się nie znasz to nie pisz ;) jest wiele sposobów na rozdawanie itemów ;] no tak ale jeżeli już ktoś napisze że oni nie mają do niczego dostępu to trzeba wierzyć heh.. ;3

Skąd wiesz ile hajsu wydali? a no tak napisali że dali 4 koła za wszystko nie no spoko xD

top@ po ile bryłki na allegro? taniej niż u grubego czy jednak drożej?

ja pierdole ...

Mavex ty imbecylu -.-"

Nie grasz na serwerze ? powiedziałeś już to z 3 razy ? więc na chuj się jeszcze tu wypowiadasz...

aaa zapomniałem ty i te wasze cygany macie ból dupy :) że oni stawiają serwer a wy nie:)

Nie grasz ? to chuj Cię obchodzi ich hajs ....

to jest ich hajs ... ich serwer ...

siedzisz im w portfelu ? że wiesz że nie wydali 4 koła ? tak Cię to interesuje ? może chcesz ich wykaz rachunków ?

A boli was może to że na innych serwerach nic nie osiągnęliście póki nie przylizaliście dupy i nie mieliście pomocy :)

bo wy bez pomocy ze strony administracji nic nie potraficie :) a tu niestety nikt wam nic nie da :)

zaraz mi napiszesz " a my to w fearless jesteśmy takie koxy, że osiągniemy w dwa dni to co ty w pół roku " -.- tylko misiu, zapamiętaj, ja nie potrzebuje nic od administracji tak jak wy :* gram dla siebie, dla zabawy :*

więc tu nic ni dostaniecie, żadnej pomocy :) więc śmiało już możecie iść na Alistrie i siedzieć na ts3 i lizać dupy adminom :> macie jeszcze dwa dni więc spokojnie zdążycie :)

top@ po co się pytasz po ile bryłki skoro wy cygany i tak kradniecie :)

Pytanie.

Co z petami ?

Jakie dadzą bonusy ?

Jednak bojowiec nie będzie na start ?

Czy bronie na 30 będą częściej leciały ?

Kamyki będą częściej wbijamy ? rady nie działają i trochę to nam zajmie takie czytanie :x

Czy ulepszacze tak jak amulet orka bez + dropi częściej ?

Czy ogony węża + będą częściej dropiły ? będzie jakiś większy jego % ?

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

ja pierdole ...

Mavex ty imbecylu -.-"

Nie grasz na serwerze ? powiedziałeś już to z 3 razy ? więc na chuj się jeszcze tu wypowiadasz...

aaa zapomniałem ty i te wasze cygany macie ból dupy :) że oni stawiają serwer a wy nie:)

Nie grasz ? to chuj Cię obchodzi ich hajs ....

to jest ich hajs ... ich serwer ...

siedzisz im w portfelu ? że wiesz że nie wydali 4 koła ? tak Cię to interesuje ? może chcesz ich wykaz rachunków ?

A boli was może to że na innych serwerach nic nie osiągnęliście póki nie przylizaliście dupy i nie mieliście pomocy :)

bo wy bez pomocy ze strony administracji nic nie potraficie :) a tu niestety nikt wam nic nie da :)

zaraz mi napiszesz " a my to w fearless jesteśmy takie koxy, że osiągniemy w dwa dni to co ty w pół roku " -.- tylko misiu, zapamiętaj, ja nie potrzebuje nic od administracji tak jak wy :* gram dla siebie, dla zabawy :*

więc tu nic ni dostaniecie, żadnej pomocy :) więc śmiało już możecie iść na Alistrie i siedzieć na ts3 i lizać dupy adminom :> macie jeszcze dwa dni więc spokojnie zdążycie :)

top@ po co się pytasz po ile bryłki skoro wy cygany i tak kradniecie :)

Pytanie.

Co z petami ?

Jakie dadzą bonusy ?

Jednak bojowiec nie będzie na start ?

Czy bronie na 30 będą częściej leciały ?

Kamyki będą częściej wbijamy ? rady nie działają i trochę to nam zajmie takie czytanie :x

Czy ulepszacze tak jak amulet orka bez + dropi częściej ?

Czy ogony węża + będą częściej dropiły ? będzie jakiś większy jego % ?

-Pety - pojawią się po starcie serwera w pełni odbugowane lvl'owe, co do bonusów to bd niespodzianka + z danym lvl'em peta ich bonus bd wzrastał :)

-Bronie 30 masz u NPC - Handlarz Bronią.

-Kamyki czytamy co 2h nie działają nam na nie rady lecz myślę że to jest optymalny czas :).

-Co do ulepszaczy zostały one do +6 wycofane lecz są małże i jest na nie drop z restiańskich kufrów oraz standardowo czyli nie bd musieli dropić i męczyć się na dropkach żeby właśnie dropnąć "amulet orka " :)

Opublikowano

Pierwszym Polskim serwerem z w 100% odbugowanymi kostiumami był Neurox2.

Tak tylko wyprostuję sprawę. :P

0LsM05U.png

Opublikowano

Gdybyście nie byli takimi skurw*elami i krętaczami to takiej reputacji by nie było sami sobie na to zasłużyliście :]

Opublikowano

iypz.jpg

Co to kur** ma być? atakujecie serwer mojego partnera...

Nie wiem czy świadomie czy nie ale ostrzegam Was, że jesli do jutra nie pojawią się przeprosiny dla serwera invoria u Was na fanpagu to leci diss od Cookiego i pogadam z Gimperrem to pewnie też się dogra... Chcecie zamiatać kanaly to ja mogę pozamiatać Wasze kanały... Poza tym co to za dziecinne zachowanie...?!?!??! Macie po 15lat? !?!?!?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

iypz.jpg

Nie wiem czy świadomie czy nie ale ostrzegam Was, że jesli do jutra nie pojawią się przeprosiny dla serwera invoria u Was na fanpagu to leci diss od Cookiego i pogadam z Gimperrem to pewnie też się dogra... Chcecie zamiatać kanaly to ja mogę pozamiatać Wasze kanały... Poza tym co to za dziecinne zachowanie...?!?!??! Macie po 15lat? !?!?!?

Po 1 zapytaj MenageR'a co wrzucił na początku filmiku zaatakował sam nasz serwer wiec jeżeli on nie przeprosi za swoje zachowanie to bd tak dalej : ) . Początek filmiku brzmiał "muza i napis Jeba* Restie " więc co się ku*wa spinasz ??

Ps : Pogadać z Gimperrem też mogę :D

Opublikowano

iypz.jpg

Po 1 zapytaj MenageR'a co wrzucił na początku filmiku zaatakował sam nasz serwer wiec jeżeli on nie przeprosi za swoje zachowanie to bd tak dalej : ) . Początek filmiku brzmiał "muza i napis Jeba* Restie " więc co się ku*wa spinasz ??

Ps : Pogadać z Gimperrem też mogę :D

Nie interesuje mnie co On wrzucił.... Jeśli macie mózg to wiecie, że gimperr, cookie, dj pallside nagrywali z każdego mojego serwera serie mimo, że nie grają w metina a ja np sponsorowałem im turniej w LOLu więc każdy normalny człowiek wysłał by link do kanału usera a nie na filmik usera bo team invorii z Wami nie zaczynał...

Macie czas do wieczora i pogadaj z gimperrem skoro możesz... może On Ci przemówi to kapusty skoro nie dociera po polsku.

Ostatni post. Jak coś to pisz na gg. Dam Ci kontakt do cookiego i Gimperra to pogadasz jeśli nie masz...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie interesuje mnie co On wrzucił.... Jeśli macie mózg to wiecie, że gimperr, cookie, dj pallside nagrywali z każdego mojego serwera serie mimo, że nie grają w metina a ja np sponsorowałem im turniej w LOLu więc każdy normalny człowiek wysłał by link do kanału usera a nie na filmik usera bo team invorii z Wami nie zaczynał...

Macie czas do wieczora i pogadaj z gimperrem skoro możesz... może On Ci przemówi to kapusty skoro nie dociera po polsku.

Ostatni post. Jak coś to pisz na gg. Dam Ci kontakt do cookiego i Gimperra to pogadasz jeśli nie masz...

Ty jesteś człowieku śmieszny ... Ty mi grozisz robisz już "xxx" serwer gdzie stoi on max tydzień zbierasz hajs od pomysłodawców i elo ... Paranoja : ) .Następna sprawa co mnie interesuje co ty sponsorowałeś ??, chwalisz się czy żalisz ze robisz serwery z Pa$ji ?? . Po 2 nie my zaczęliśmy na YT tylko twoi YT'berzy ^^ więc sb ich sam ogarnij .

Ps: Kanał Usera mnie nie obchodzi , obchodził mnie początek tego filmiku i dlatego zareagowaliśmy i kolega go usunął, więc szukasz spiny sam . Żegnam pana z prezentacji i czekam na kolejny serwer po Invor* ; ). Nie miałem nic do cb lecz też twoje komentarze zachowaj dla cb "dzieciaku" , bd mnie straszył Gimperr'em spoko wpierw pilnuj swojego serwera żeby poraz "xxx" nie zamykał go po tygodniu bo za mało Haj$u : ) .

Opublikowano

Ty jesteś człowieku śmieszny ... Ty mi grozisz robisz już "xxx" serwer gdzie stoi on max tydzień zbierasz hajs od pomysłodawców i elo ... Paranoja : ) .Następna sprawa co mnie interesuje co ty sponsorowałeś ??, chwalisz się czy żalisz ze robisz serwery z Pa$ji ?? . Po 2 nie my zaczęliśmy na YT tylko twoi YT'berzy ^^ więc sb ich sam ogarnij .

Ps: Kanał Usera mnie nie obchodzi , obchodził mnie początek tego filmiku i dlatego zareagowaliśmy i kolega go usunął, więc szukasz spiny sam . Żegnam pana z prezentacji i czekam na kolejny serwer po Invor* ; ). Nie miałem nic do cb lecz też twoje komentarze zachowaj dla cb "dzieciaku" , bd mnie straszył Gimperr'em spoko wpierw pilnuj swojego serwera żeby poraz "xxx" nie zamykał go po tygodniu bo za mało Haj$u : ) .

Jacy moi ytuberzy dziecko? Ja nie wiem kto to jest Menager czy jak mu tam... więc lepiej się dowiedź a dopiero cokolwiek pisz. Dałem czas do wieczora. Pozdrawiam i nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo to nie mój poziom...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jacy moi ytuberzy dziecko? Ja nie wiem kto to jest Menager czy jak mu tam... więc lepiej się dowiedź a dopiero cokolwiek pisz. Dałem czas do wieczora. Pozdrawiam i nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo to nie mój poziom...

Powiedziałem ci nie mamy za co "przepraszać " by myśmy nic nie zrobili daliśmy link do kanału gdzie było ukazane obraźliwe zachowanie jednego z YT'berów (w stronę naszego serwera) wiec nie wiem o co płaczesz dziecko . Więc jeżeli nie wiesz kto to MenageRxMetin to o co sapiesz ?? . Powtarzam 101x i nie bd więcej powtarzał ... "Nie mieliśmy na celu uderzać w twój serwer tylko w YT'bera który zamieścił obraźliwy początek na nasz serwer, nie moja wina iż nagrał z Invor* odcinek wiec nie wiem oco ci chodzi dzieciaku " . Jeżeli tego nie rozumiesz to popytaj YT'berów co tam było :)

Opublikowano

"Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

Opublikowano

"Stosowanie odstępu przed znakiem zapytania świadczy o głębokich kompleksach z dzieciństwa, niepewności co do swojego działania i niespełnionym pragnieniu akceptacji."

Pozamiatał wszystkich.

@ShizeR tak na przyszłość odpisuj ludziom na temat serwera bo przy 10 stronach spamu ludzie mogą się zrazić.

Aktualnie temat bardziej przypomina rozmowy w toku o YouTuberach a nie zapowiedź serwera.

Jeżeli będziesz milczał zamiast odpisywać na ich obelgi to zobaczysz pewnie niebawem w TVN jakiś reportaż o skokach z okna czy coś. (nie życzę tego nikomu).

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie polecam na 10000000% znajomi InspiratioN'ów gównojebców będą wspierani i mieli eq od GM'ów.

Pozdrawiam pizdeczki.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Serwer zapowida się zajebiście czy można zagrac jeszcze na becie ?

Z tego co mi wiadomo, narazie beta jest dla YT'berów, lecz prawdopodobnie odbędą się jeszcze jakieś otwarte beta testy przed startem.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

@ Co do cb Satan to już nie mam siły ci opisywać widzimy się na YT oraz co do twojej wypowiedzi to już nie mam siły odpisywać 200x na to samo iż jest osoba nad nami = 1 wybryk = wylot , resztę pozostawiam tobie :

Widzymy sie na YT ? przyjdziesz z przydupasami i co dasz mi - pod filmikiem ? ojezu jaki ty meski jestes ..

czlowieku i tak ci co was znaja nie wejda to bo wiedza ze na bank nie bede podawał przykładów ale twoja gildia bedzie faworyzowana .. Masz GA ty i respect .. to juz cos znaczy..

Zapytaj sie respekta czy chociaz wie jaka jest pogoda na dworze bo podobno z piwnicy nie wychodzi

Opublikowano

Widzymy sie na YT ? przyjdziesz z przydupasami i co dasz mi - pod filmikiem ? ojezu jaki ty meski jestes ..

czlowieku i tak ci co was znaja nie wejda to bo wiedza ze na bank nie bede podawał przykładów ale twoja gildia bedzie faworyzowana .. Masz GA ty i respect .. to juz cos znaczy..

Zapytaj sie respekta czy chociaz wie jaka jest pogoda na dworze bo podobno z piwnicy nie wychodzi

22952480705201674678.jpg

Idz lepiej szukac hackow na inne serwery bo uczciwie nie umiesz zarobic.

ypIGkeh.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...