Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram ze wzgledu na Santriela. Chyba najlepszy technik w polsce. Gralem na REINOR i przypadl mi do gustu, nie zawiodlem sie na serwerze. Gratuluje panowie :D

Hehe chyba Ci się bajki pomyliły :) tu jest Sensual Balantia,Algoria, a nie jakiś Reinor. Serwer zapowiada się jak każdy w którym nie ma nic innego niż to co dostępne na necie cóż zobaczymy co z tego wyjdzie. Polecam.

Opublikowano

Hehe chyba Ci się bajki pomyliły :) tu jest Sensual Balantia,Algoria, a nie jakiś Reinor. Serwer zapowiada się jak każdy w którym nie ma nic innego niż to co dostępne na necie cóż zobaczymy co z tego wyjdzie. Polecam.

O kurcze xD Przepraszam nie doczytałem. Jak sensual w teamie to serwer na pare dni. ODRADZAM, NA SERWERZE 100% BEDZIE ROZDAWANIE ITEMOW I BUGI W IS :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Nie wiem co inni piszą lecz troszeczke mi to zawiodło. Przypomina mi sie balmora, balantia lecz 80% dla jest to jest kopia. Dodajcie medale co 1 sec, truty z zinów i tp. Ponieważ truty beda chodzic po 99999kk jesli beda tylko z riperów, smierc to ludzie na 90 lv beda mieli fms-a a to jest zle rozwiązanie.

Jezeli nie wiesz to ze smierci jest 15% na kazda bron 75 :) Wiec o truciaka ciezko nie bedzie.

nie nie bylo z nim przekretow i nie bylo by

przekrety teraz beda jeszcze wieksze

pozdrawiam osoby ktore beda graly na tym syfie

i nie robcie takich samych pasow jak macie na innych serwach bo oczyszcza wam konta nawet z red potow

Ty naprawde masz nie rowno pod sufitem. Pewnie dali ci link do prezki i mowili jeebnij cos ze bedzie navi i kradzieze. Jakbys sie minimalnie zainteresowal to bys wiedzial ze bylo pisane, ze trzeba bedzie dac znak spacjalny w hasle oraz na stronie przy rejestracji bedzie stosowna informacja typu Prosimy o danie innego hasla i loginu niz na innych serwerach :)

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

O kurcze xD Przepraszam nie doczytałem. Jak sensual w teamie to serwer na pare dni. ODRADZAM, NA SERWERZE 100% BEDZIE ROZDAWANIE ITEMOW I BUGI W IS :)

Idiota , czy kurwa na jakimś serwerze sensuala miałeś navi ? .. NIE , czy kurwa sensual robił strone? NIE ,kurwa więc nie masz żadnego ale to żadnego argumentu , żeby odradzać jak i ta cała zajebana grupa hejterków z Alistri lub Invori , po czym my mamy większe zainteresowanie od nich ,a nasza zapowiedź stoi 2 dni ich stoi 2 tygodnie.

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę fajnie. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to wbije. Mam nadzieję że nie będzie żadnych navi itp ...

Nie bedzie navi gwarantuje :)

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Idiota , czy kurwa na jakimś serwerze sensuala miałeś navi ? .. NIE , czy kurwa sensual robił strone? NIE ,kurwa więc nie masz żadnego ale to żadnego argumentu , żeby odradzać jak i ta cała zajebana grupa hejterków z Alistri lub Invori , po czym my mamy większe zainteresowanie od nich ,a nasza zapowiedź stoi 2 dni ich stoi 2 tygodnie.

Cała twoja kultura. Bulwersujesz się na taki tekst?? Co bedzie na servie 1 obaraza dla żartów i już walniesz perma? Prosze cię.. Opanuj sie bo wychodzidz na idiote.

A i myslisz, ze jesli komus sie nie podoba server to hejty? Nie dlaczego? Weszli, zobaczyli i napisali siebie. Na Yt prosisz aby ci lajkowali bo sa hejty, Sa hejty bo nie umiecie nic zrobic lub innym się coś nie podoba tak jak mi administracja.

Sensual? To ten cwaniaczek co wrzucał do clienta keye??

http://www.mpcforum.pl/topic/1005615-perm-sensual/?hl=%2Bsensual%3F#entry8284654

Tak to ten

Czemu ludzie piszą o navi jak jeszcze serwer nie wystartował?

Oj coś nam się narodziło Maciejów.

Chodzi mi o server Algori a tam był Sensual i oni mowia, ze na 100 tutaj tez bedzie bo t Sensual

d2dp.png

Opublikowano

W sumie serwer jak serwer - nic nowego.

Ale jedyna sprawa która mnie rozbawiła do reszty...

Sensutal stawiał Algorię, tak? Tak. Algoria padła. Tak? Tak. Przez kogo padła? Przez to że Inspiration jak to oni odnaleźli pewien bug i zamiast go zgłosić wykorzystali go, później nagrali film na yt i góra trzy tygodnie po tej akcji serwer padł z uwagi na żałosną ilość graczy.

Co robi Sensual? Stawia serwer z typami co mu Algorie rozje*ali , mądre :D :D.

Dobry typ.

Powodzenia na starcie ;).

bez gif

Opublikowano

R3spect ale dojebales :D ha he he ... moze na balanti nie bylo navi ? Czlowieku w piwnicy mieszkasz ze nie wiesz co sie dzialo ?

Powiedz
mi ze jestes np z gosciem 2 lata w gildi i nie dasz mu navi (zepsuje
serwer) to chociaz sm ? nic nie dasz ziomkom ? pseudo

z tej zjebanej gildi Inspiration ? serio kazdy to wie tylko ludzie ktorzy nie wiedza kim jestescie

Opublikowano

W sumie serwer jak serwer - nic nowego.

Ale jedyna sprawa która mnie rozbawiła do reszty...

Sensutal stawiał Algorię, tak? Tak. Algoria padła. Tak? Tak. Przez kogo padła? Przez to że Inspiration jak to oni odnaleźli pewien bug i zamiast go zgłosić wykorzystali go, później nagrali film na yt i góra trzy tygodnie po tej akcji serwer padł z uwagi na żałosną ilość graczy.

Co robi Sensual? Stawia serwer z typami co mu Algorie rozje*ali , mądre :D :D.

Dobry typ.

Powodzenia na starcie ;).

Wiesz inspiration było dużą gildią , a ja wtedy byłem na wakacjach :)

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Strasznie pompują ten serwer, a w sumie teraz to nie wiem jak z tym jest.. tak samo jak z reventialem, pompa przez miesiąc potem papa.

ja bardzo czekałem na serwer, po czym doszedł do teamu srejk - więc sobie chciałem odpuścić - teraz on się ''zwolnił z teamu'' - więc gram.. następnie wchodzę na mpc, a tu widzę fale hejtu na gidlie Insipration (na jakim serwerze ona była? bo w ogóle nie w temacie jestem) i co oni takiego zrobili? chyba jednak poczekam na estius..

Metin2

Opublikowano

Zaczne od tego że Sensual (czy jak on tam ma ten wasz śmieszy technik)

wrzucił wirusa do clienta Algorii

Kpiną jest to że stawia następny serwer (na dwa tygodnie) i oczekuje fejmu (zainteresowania)

Jak dla mnie to serwer będzie zrobiony pod IS

ogólnie gildia InspiratioN ...

no parodia, na prawie każdym serwerze lizali dupe administracji a potem prosili o itemki

ile przekrętów było przez nich na serwerach ??

Jak dla mnie to są zera.

Technik który na każdym kroku leci w chuja + noł lajfy z metina = serwer ?

Hehe.. sam team mnie odstrasza,a do dopiero serwer.

Nic nowego same gowno już lepiej grać na Rav*a.eu bo tam jest wszystko co tu + ogarniętych team, stabilny i lepszy serwer.

Po samych wypowiedziach teamu mam o nich negatywną opinie.

Na serwerze będą przekręty z navi , sprzedawanie itemów / yangow na allegro itd..

NIE POLECAM SERWERA

SZKODA CZASY

TYM BARDZIEJ ŻE 11.10.2013 STARTUJE W DUŻO LEPSZY SERWER WIĘC TUTAJ BĘDZIE ZALEDWIE 100 OSÓB

KTOŚ TAM Z TEAMU NAPISAŁ ŻE SERWER MA ZAINTERESOWANIE PONIEWAŻ W 3 DNI MA TYLE POSTOW CO A**stria PRZEZ DWA TYGODNIE.

TYLKO ŻE U NICH SĄ SAME POZYTYWNE POSTY

A U WAS 3/4 HEJTU :)

JESZCZE RAZ NIE POLECAM SERWERA BO PO PROSTU SZKODA CZASU.

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Nie polecam grałem z tymi śmiesznymi osobami na kilku serwerach i śmiało mogę powiedzieć złodzieje i krętacze 100% będą osoby które będa miały wszystkie "osoby z gildi" pozatym Shizer jak miał admina na triadorze to zrzucał wszystko koło swoich śmiesznych kolegów :)

serwer napewno będzie syfem niczym innym nie polecam i odradzam wszystkim kto nie chce stracić czasu :)

Pozdrawiam nie dajcie się nabrać :)

Opublikowano

A oni dalej to samo ... Wzrok juz zły macie ? eventy/banowanie przez kryształ gm'a się odbywa, nie mają komend to jak mają rozdawać navi ?

Pomyślcie, wydajecie 2k zł czy tam 3k zł , stawiacie serwer i go rozwalacie ? No kurwa, logiczne myślenie ... Nie poto ktoś hajs gruby wykładał żeby potem to zniszczyć ... Ale "hejty" od siedmiu boleści wiedzą lepiej, jak jesteście tacy zajebiści i wszystko wiedzący to pomóżcię wróżbicie Maciejowi.

Bosz...

Opublikowano

A oni dalej to samo ... Wzrok juz zły macie ? eventy/banowanie przez kryształ gm'a się odbywa, nie mają komend to jak mają rozdawać navi ?

Pomyślcie, wydajecie 2k zł czy tam 3k zł , stawiacie serwer i go rozwalacie ? No kurwa, logiczne myślenie ... Nie poto ktoś hajs gruby wykładał żeby potem to zniszczyć ... Ale "hejty" od siedmiu boleści wiedzą lepiej, jak jesteście tacy zajebiści i wszystko wiedzący to pomóżcię wróżbicie Maciejowi.

Bosz...

Wiesz jeżeli się nie znasz to nie pisz ;) jest wiele sposobów na rozdawanie itemów ;] no tak ale jeżeli już ktoś napisze że oni nie mają do niczego dostępu to trzeba wierzyć heh.. ;3

Skąd wiesz ile hajsu wydali? a no tak napisali że dali 4 koła za wszystko nie no spoko xD

top@ po ile bryłki na allegro? taniej niż u grubego czy jednak drożej?

Opublikowano

Wiesz jeżeli się nie znasz to nie pisz ;) jest wiele sposobów na rozdawanie itemów ;] no tak ale jeżeli już ktoś napisze że oni nie mają do niczego dostępu to trzeba wierzyć heh.. ;3

Skąd wiesz ile hajsu wydali? a no tak napisali że dali 4 koła za wszystko nie no spoko xD

top@ po ile bryłki na allegro? taniej niż u grubego czy jednak drożej?

Pisałem ci już Mavex tak ?? , jeżeli do cb to nie dociera to poszukaj sb innego spamowiska i proszę moderatora o wzięcie się za te nie wyparzone języczki i wyczyszczenie tej prezentacji : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...