Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Pety !  

435 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak z petami chcecie ?

• Pety takie jak s? dodane, czasowe i s? tanie w IS ( S? opisane na filmiku R3SPecT'a)
    • Robimy pety lvl'owe s? na sta?e lecz s? dro?sze (Dodajemy je po starcie)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 572
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cała Gildia Inspiration w teamie, już widzę te przekręty ^^ Chociaż czuję, że ten serwer tak jak szybko jak ruszy, tak szybko padnie. No ale ja życzę powodzenia ^^.

Cała gildia hmm ? . Ja postanowiłem zrobić serwer powiedziałem do R3SPecT'a czy się pisze , powiedział że tak . No to poszukiwaliśmy technika jako iż R3SPecT zna się długo z Sensual'em i on nie tworzył żadnego własnego serwera postanowiliśmy stworzyć coś razem . Więc gdzie ty w tych 3 osobach widzisz InspiratioN ? . Boshe ludzie wy swoją inteligencją to naprawdę powinniście stawiać serwery i zobaczymy jak wam pójdzie na razie polecam maść za ból du*y : ) . Co do GM itp Daje ci przykład panie Gord0nix czy jeżeli masz miejsce na GM i znasz osobę 3 lata to nie obłożysz jej nim ? czy wolisz wsiąść jakiegoś NoName co ci spier... serwer ?? . Zostawiam to do twoich wewnętrznych przemyśleń : )

Ps : Żebyś się nie zdziwił że postoi długo : ))

Medale zostają edytowane na 1sec tak jak pisaliście w 1 Ankiecie , prosimy o wypowiadanie się w następnych : )

Opublikowano

Dobra , wygrałem w lotto wystarczy ci ?? i już naprawdę przesadzasz w temacie , żeby twoja Alistr*a gdzie zamierzasz grac nie okazała się wtopą : ) . Po 2 nic nie jest zrobione na odj*b się ponieważ taki człowiek jak ty nie szuka dobrych stron serwera tylko hejtuje i ośmiesza się swoją inteligencją ale to już zostawiam dla cb : )

PS : Dzięki że mi wywróżyłeś 10 osób na start , jesteś bardzo rozwinięty umysłowo 2 wróżbita Maciej ??. Jak wiesz co to YT to zajrzyj tam wpisz Restia.eu i zobaczysz swoje 10 osób :) .

Ujawnił byś się to bym trochę się pośmiał czy to dalej panowie z Fearless :P

Widze Shizer że KAŻDA twoja odpiwiedz nie jest na temat tylko starasz sie mnie "posicnąć" daj jakies FAKTY a nie obrażasz mnie(jak bys chciał udowodnic że za tyle jest maszyna daj SS nakreć Filmik dasz na YT bedzie wiecej Subów). Poprostu nie moge zrozumiec że robicie tak ludzi w H*ja 4tys na serwer. Buhhahahahahaha

Po 2 pokazałes co umiesz na Triador długo byłes GM.

Zaraz napewno dostane odpowiedz od "PrzyDupsaów"

-Wyjdz z teamtu

-Zero inteligencji

Kazdy kto pisze Nie po waszej Myśli Jest przez was atakowany, obrażany i w tym momęcie pomyśl kto jest bardziej inteligentny.

Nie jestem z Feraless i z żadnego innego Serwera nigdzie nie zamierzam Grać.

Opublikowano

Nie wiem co inni piszą lecz troszeczke mi to zawiodło. Przypomina mi sie balmora, balantia lecz 80% dla jest to jest kopia. Dodajcie medale co 1 sec, truty z zinów i tp. Ponieważ truty beda chodzic po 99999kk jesli beda tylko z riperów, smierc to ludzie na 90 lv beda mieli fms-a a to jest zle rozwiązanie.

d2dp.png

Opublikowano

Hahah no nie moge 4 Tysiące Respect skąd tyle weźmiecie Bo chyba nie z YT ,masz 17/18 lat(na dodatek w Gimnazium dalej siedzisz) więc raczej do pracy nie chodzisz czyli kasy brak.

Może Shizer 19 lat ale bez pracy.

Sensual raczej nie bo on "psełdo" technik i on kasy chyba nie wkłada na start.

Nawet nie wiem jaką wy maszyne chcecie kupic za 4 tyś ,za 1 tys starczy bez problemu na dedyka pod gre.

Tylko nie piszcie że u was jeszcze w teamie jest Sponsor bo jebne Na serwie 10 graczy i 15 adminów.

Respect przyznaj sie że ładnie podkolorowaleś tą sumę.

Bo już przed startem kłamiesz.

Nie wiem ludzie że wy tego nie widziecie że to jest tylko i wyłącznie pod Zarobek wzieli PLIKI z balanti i zmienili tylko nazwe ZERO nowosci bo te "Autorskie DC i WW" to sekunda nawet nie dodali nowego NPC zeby sie tepac na WW wszytsko zrobione na ODJ*B SIE.

Bedzie Tak jak z naszym Kochanym BuFu ale ludzie to zobaczą dopiero po czasie.

tak dokladnie bedzie navi na serwerze robione potem wymieniane za ba***** ra*** metin2 pl a potem sprzedawane za pln albo dawane w konkurs aby nabic sobie 236123548124 widzow jak to robi shizer

a tak ogolem to w piatek biore wolne aby pomoc chlopakom z serwerem ( nie im )

Opublikowano

ładna prezentacja

na serwer zawitam, bo zapowiada się bardzo fajnie

myślę że nie będzie takim serwer co padnie po tygodniu lub miesiącu

moim zdaniem zmieńcie ostatnie bronie i zbroje bo są nudne i brzydkie

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Widze Shizer że KAŻDA twoja odpiwiedz nie jest na temat tylko starasz sie mnie "posicnąć" daj jakies FAKTY a nie obrażasz mnie(jak bys chciał udowodnic że za tyle jest maszyna daj SS nakreć Filmik dasz na YT bedzie wiecej Subów). Poprostu nie moge zrozumiec że robicie tak ludzi w H*ja 4tys na serwer. Buhhahahahahaha

Po 2 pokazałes co umiesz na Triador długo byłes GM.

Zaraz napewno dostane odpowiedz od "PrzyDupsaów"

-Wyjdz z teamtu

-Zero inteligencji

Kazdy kto pisze Nie po waszej Myśli Jest przez was atakowany, obrażany i w tym momęcie pomyśl kto jest bardziej inteligentny.

Nie jestem z Feraless i z żadnego innego Serwera nigdzie nie zamierzam Grać.

Dobrze po 1 nie powiedziałem że maszyna jest tyle warta tylko policz sb strone do tego a jak przyjdzie ktoś kto stawiał serwery to powie ci że skryptowanie , grafika itp nie są tanimi badziewiami . Po 2 nie obrażam nikogo dla twojej informacji ponieważ nie jestem dzieckiem tylko mnie śmieszy co ty w ogóle piszesz . Po 3 na Triadorze owszem byłem GM ale SAM ODSZEDŁEM . Po 4 ten event również robił wielki Fakel oraz PrzemekakaLourth więc o co wam biega ??? , to nie ja pomyliłem ch i zrzucałem na ch1 i ch3 ; )) . Po 5 jakie ci mam dać fakty bo ja cie człowieku nie rozumiem wejdź na ts3 to porozmawiamy normalnie o co ci chodzi;]

Opublikowano

ShizeR... sami sobie szkodzicie... dajcie sobie spokój i nie odpisujcie na hejty. W prawdzie odświeżają Wam ciągle temat co generuje Wam ruch na prezke jednak Wam to szkodzi bo bazujecie na graczach z ytuba... Później wbije tutaj Twój ytuber i zobaczy to... to sam pomyśl czy byś zagrał na jego miejscu...

Każdy ma swoje racje ale nie kłócie się jak dzieci o "piasek" w "piaskownicy" bo to bez sensu. Gdybyście nie odpisali na prowokacje ze strony userów mpcforum to temat byłby zakończony na 2 stronie a mało kto czyta wszystkie strony komentarzy a zazwyczaj każdy czyta pierwszą i ostatnią stronę...

Wyluzujcie bo i tak dysponujecie bazą graczy z ytuba których nie chcecie chyba zrazić...?

Taki spam jest dobry ale jesli bazuje się na userach z mpcforum...

Ja osobiście ShizeR też nie wierze abyście długo postali a trochę sie na tym znam bo siedze w tym nim Sensual wiedział jak quest wygląda...

Pozdrawiam, Hooltras:)

Serwer polecam ze względu na stabilność plików.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja tam do chłopaków nic nie mam, chcą niech robią serwer.

Jak będzie wszystko okey, to może wbije na serwer.

Bojowiec miał być na start. Przynajmniej dajcie te medale co 1s.

Opublikowano

Ja tam do chłopaków nic nie mam, chcą niech robią serwer.

Jak będzie wszystko okey, to może wbije na serwer.

Bojowiec miał być na start. Przynajmniej dajcie te medale co 1s.

Tak medale co 1sek do konia bojowego : )

Proponowalbym dodac jkies dungeony na mniejsze levele, typu wieża orków :)

Mamy w planach zrobienia dungeona do zarobku na mniejszy lvl oprócz baronówny rzecz jasna : )

Opublikowano

Nie wiem co moze obchodzic jakiegos minusa to skad "gimbaza" bedzie miala hajs na is czy to ze nie beda chodzic do szkoly... Mozna dostac kurwicy i epilepsji czytajac komentarze wiekszosci... Macie GOWNO w takich kwestiach. Osobom ktore pisza ze gimbaza bedzie miala hajs od mamy na is najzwyczajniej zal dupe sciska .

Kolejna sprawa, po jakiego ***** sapiecie w zapowiedzi nt serwera o sprawach wgl. z nim nie zwiazanych ? Od tego jest PW,i tam mozecie sie wyzywac i wypominac az do usranej smierci ale nie pod zapowiedzia czym niszczycie reputacje serwerowi...

To jest narazie "tylko" ZAPOWIEDZ do czasu startu i oficjalnej prezentacji zostalo troche czasu wiec skad macie pewnosc ze nic nie dodadza ? Co to za niespodzianka albo przyjemnosc z gry jak wiesz co Cie spotka ? Wiele serwerow w prezce mialo wszystko... Nowosci nawalonych od chu*a a nawet nie wystartowali. Liczy sie chyba stabilnosc.

Ostatnia sprawa, poco wypominacie komus poprzedniejsze serwery ? To ze technik na jednym/drugim serwerze, popelnil bledy nie znaczy ze tutaj bedzie tak samo ;+ .

I jeszcze kwestia hajsu na serwer. Gdzie ktos napisal ze maszyna kosztuje 4k ? Shizer napisal ze utrzymanie kosztuje 4k ale hejty jak widac oczy maja w dupie i hejtuja nie czytajac uwaznie.

Moze mial/zarobil/dostal tyle hajsu, co was to interesuje, zaglada wam w portfel ?

To jest ich sprawa ile wydaja na serwer,to oni placa nie wy, wiec kolejna kwestia w ktorej macie gowno do gadania.

Hejt plz, uwielbiam jak sracie wiedzac ze i tak nie macie racji.

Opublikowano

Nie wiem co moze obchodzic jakiegos minusa to skad "gimbaza" bedzie miala hajs na is czy to ze nie beda chodzic do szkoly... Mozna dostac kurwicy i epilepsji czytajac komentarze wiekszosci... Macie GOWNO w takich kwestiach. Osobom ktore pisza ze gimbaza bedzie miala hajs od mamy na is najzwyczajniej zal dupe sciska .

Kolejna sprawa, po jakiego ***** sapiecie w zapowiedzi nt serwera o sprawach wgl. z nim nie zwiazanych ? Od tego jest PW,i tam mozecie sie wyzywac i wypominac az do usranej smierci ale nie pod zapowiedzia czym niszczycie reputacje serwerowi...

To jest narazie "tylko" ZAPOWIEDZ do czasu startu i oficjalnej prezentacji zostalo troche czasu wiec skad macie pewnosc ze nic nie dodadza ? Co to za niespodzianka albo przyjemnosc z gry jak wiesz co Cie spotka ? Wiele serwerow w prezce mialo wszystko... Nowosci nawalonych od chu*a a nawet nie wystartowali. Liczy sie chyba stabilnosc.

Ostatnia sprawa, poco wypominacie komus poprzedniejsze serwery ? To ze technik na jednym/drugim serwerze, popelnil bledy nie znaczy ze tutaj bedzie tak samo ;+ .

I jeszcze kwestia hajsu na serwer. Gdzie ktos napisal ze maszyna kosztuje 4k ? Shizer napisal ze utrzymanie kosztuje 4k ale hejty jak widac oczy maja w dupie i hejtuja nie czytajac uwaznie.

Moze mial/zarobil/dostal tyle hajsu, co was to interesuje, zaglada wam w portfel ?

To jest ich sprawa ile wydaja na serwer,to oni placa nie wy, wiec kolejna kwestia w ktorej macie gowno do gadania.

Hejt plz, uwielbiam jak sracie wiedzac ze i tak nie macie racji.

A Ty dlugo bedziesz lizal dupe ??? liczysz na cos???

@ Czy amulety orka dobrze dropia??? :]

Opublikowano

@up, lize dupe ? Komu ? Szczerze ? Respecta/shizera "znam" z yt od 2tygodni sledze filmy z serwera a teraz zapowiedz i nikomu dupy nie lize tylko nie moge patrzec na wasze durne posty ! Co was to obchodzi skad ktos ma kase na is czy serwer ? Pomysl kurwa logicznie.

Czego oczekujecie z zapowiedzi ? Ze beda tutaj latac wrozki, bedzie wszystkiego po troche i zamiast mieczy beda granaty ? No kurwa, hejtujecie nwm czemu, od czego macie pw ? Jaja uciac dam ze nic sami nie zrobicie a hejtowac potraficie.

To jest ta kurwa polska zazdrosc... Ty masz ktos tego nie ma i dostaje Ci sie...

No hejtujecie mnie dalej bo mnie to tyle obchodzi co zeszlo roczny snieg.

Opublikowano

Sh4ke nie ma już w administracji dobrowolnie ją opuścił : )

Bo go w team nie ma .

NO TO WBIJAMY NA SERWER W TAKIM RAZIE, YEAH! DZIĘKI CHŁOPAKI.

Ja jestem jak najbardziej za punktami osiągnięć, urozmaici oraz ułatwi wszystkim grę. :)

Teraz jak srejka nie ma w teamie, czekam na serwer.

Metin2

Opublikowano

Kto to wgl. Ten shake ?nie kojarze typa (tylko prezka i ze mial byc gm) ale jak byly z nim przekrety to moze i lepiej ze go nie ma ;p

@ile wbije w 2h ? (sam exp)

nie nie bylo z nim przekretow i nie bylo by

przekrety teraz beda jeszcze wieksze

pozdrawiam osoby ktore beda graly na tym syfie

i nie robcie takich samych pasow jak macie na innych serwach bo oczyszcza wam konta nawet z red potow

Opublikowano

nie nie bylo z nim przekretow i nie bylo by

przekrety teraz beda jeszcze wieksze

pozdrawiam osoby ktore beda graly na tym syfie

i nie robcie takich samych pasow jak macie na innych serwach bo oczyszcza wam konta nawet z red potow

Wez człowieku nie wymyślaj już więcej bajek bo to nawet śmieszne nie jest : ) . Po 2 idź lepiej pilnuj tej Invo** żeby miała to 100 osób na starcie i nie hejtuj innych bo nic nie wiesz a piszesz :) .

Ps : Za chwilę dodamy new odcinek z R3SPecT'em więc już zapraszam na nasze kanały : )

Opublikowano

Wez człowieku nie wymyślaj już więcej bajek bo to nawet śmieszne nie jest : ) . Po 2 idź lepiej pilnuj tej Invo** żeby miała to 100 osób na starcie i nie hejtuj innych bo nic nie wiesz a piszesz :) .

Ps : Za chwilę dodamy new odcinek z R3SPecT'em więc już zapraszam na nasze kanały : )

nic nie wymyslam zlodzieju

Dowód :

Kradziez konta na YT mojemu koledze ?

1. http://www.youtube.com/user/MenegeRxMetin2

dlaczego zmieniliscie po kradziezy nazwe na innominate i macie siebie w polecanych ? dziwne nie ?

30139440457338139773.png

pewnie to nie wy ... smiech na sali

Tak samo jak na gla*** s2 mieliscie dostep do bazy danych wiec misliecie pasy

wiekszosci ludzi poznikalo eq z gla*** jak i z innych serwerow mi tez z bal**** ale tam mialem tylko fms sr 47 chyba wiec nie placze

Nie dorobicie sie kosztem innych

Wiec jedynie zycze powodzenia przy starcie i pamietajcie spotykamy sie w piatek ;)

co to ? :(

55576115830928032249.png

Opublikowano

Bronie keiuska i jego zdania .

Nie przepadam za gildia Inspiration .. Ale pliki macie fajne

Teraz kilka minusów serwera

-R3spect i Shizer głowna administracja co wiąże sie z Navi,Raty,ITP ... {czekam na hejty typu ty zjebie nie bedzie nic takiego itp}

-Ogolnie ich TS .. widomo kto ich wkurwi wyciaganie IP = DDOSY

-Ktos juz wspomniał zeby nie robic takich samych passów potwierdzam napewno po zakmnieciu serwera z niewiadomych przyczyn wykorzystaja to!!

-Shizer Pokazął juz na triadorze jakim byl pro GA ..

-Serwer wydaje mi sie poto aby zarobic wiecej hajsu na YT bo przyjdzie troche lapek/subu/wyswietlen co nie wspomnie o hajsie z serwera .

Polecam serwer tym co nie znaja tej gildi i nie wiedza do czego sa zdolni.. Ciekawe ile bedziecie potem mowic .. On miał racje to jest gówno ..

Dziekuje Dobranoc Czekam na hejt

Opublikowano

nic nie wymyslam zlodzieju

Dowód :

Kradziez konta na YT mojemu koledze ?

1. http://www.youtube.com/user/MenegeRxMetin2

dlaczego zmieniliscie po kradziezy nazwe na innominate i macie siebie w polecanych ? dziwne nie ?

30139440457338139773.png

pewnie to nie wy ... smiech na sali

Tak samo jak na gla*** s2 mieliscie dostep do bazy danych wiec misliecie pasy

wiekszosci ludzi poznikalo eq z gla*** jak i z innych serwerow mi tez z bal**** ale tam mialem tylko fms sr 47 chyba wiec nie placze

Nie dorobicie sie kosztem innych

Wiec jedynie zycze powodzenia przy starcie i pamietajcie spotykamy sie w piatek ;)

co to ? :(

55576115830928032249.png

No teraz mnie rozbawiłeś wiesz że to mógł każdy zrobić ?? kto specjalnie nas chciał wkręcić w to była już o tym mowa 1rok temu :)) po 2 co to ostatni ss jak skończy Invor*a ??

PS : co do pana up :

Dla twojej informacji byłegm GM bez praw :))-Shizer Pokazął juz na triadorze jakim byl pro GA .. ---

Opublikowano

po 1 chwaliles sie tym ze to wy zaje *****

po 2 tylko idiota by po kradziezy dodal siebie i swoich pseudo - kolegow do polecanych

po 3 kretyn by klamal tym bardziej ze kazdy widzi teraz mojego ss i twoja odpowiedz ;*

po 4 nikt by tego nie robil zeby niby kogos polecic a nie siebie ;]

wiec inteligencja nie blyszczysz zapraszam do nauki i do odrabiania pracy domowej z jezyka polskiego jutro dyknatdo zapomniales? ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...