Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ale chodzi o to, że tam w Dream Island, czy jak to się zwie, gdzie jest jakiś boss pvp jest włączone cały czas. Coś, jak w Cube... nie ważne czy kanał pvp, czy non-pvp i to jest głupie, bo zabicie bossa nie jest łatwe.

Z tego co mi wiadomo w Island of Dreams będzie wyłączony pk mode, prawdopodobnie dzisiaj lub jutro.

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo w Island of Dreams będzie wyłączony pk mode, prawdopodobnie dzisiaj lub jutro.

No to tak będzie okej. Na non-pvp nie będzie możliwości zabicia. Ewentualnie ksucie, ale to już podchodzi pod bana, prawda?

Opublikowano

tutaj bana dostaniesz tylko za obraze teamu, nawet za hack bota zauwazylam nie banuja ;)

Tutaj dostaniesz bana za obrażanie graczy oraz teamu, za oskarżanie o hacki oraz za same hacki i wiele wiele innych. (nie polecam edytować klienta oraz używać hacków, mają tutaj specjalny program do wykrywania tego, tak jak na UniverseLC)

-> http://aiolc.com/forums/index.php?/forum/10-game-rules/

Jak masz kogoś do zgłoszenia to otwórz ticket tutaj - http://aiolc.com/forums/index.php?app=tickets

Czy strona serwera dziala ?

Czy gra dziala ?

Juz dziala.

Tak, mieliśmy małe problemy z serwerem, ale w tej chwili wszystko działa poprawnie. ;)

Opublikowano

(nie polecam edytować klienta oraz używać hacków, mają tutaj specjalny program do wykrywania tego, tak jak na UniverseLC)

Edytować clienta można, nie ma żadnego zabezpieczenia co do tego na Universe i Aio. Nie program tylko logi, które przeglądają raz na tydzień

PS: Skillhack'a nic nie wykryje, możecie sobie używać do woli.

buu

Opublikowano

Edytować clienta można, nie ma żadnego zabezpieczenia co do tego na Universe i Aio. Nie program tylko logi, które przeglądają raz na tydzień

PS: Skillhack'a nic nie wykryje, możecie sobie używać do woli.

Heh, mojego znajomego zbanowali za usunięcie animacji z deadline, wyskoczyło to w logach jako ,,hack attack". Skillhacki tak samo.

Okey, logi, pomyłka. :)

Opublikowano

GameServer nie jest w stanie zobaczyć (bo dla barunsona nie chciało się dbać o szczegóły) kto usuwał(skills.bin)/wpływał na proces NKSP, w tym także bibliotek gry.

Jedyne co może zauważyć to przesyłanie danych do serwera (odnoszę się do funkcji speed attack), powiedzmy w database speed attack danego usera jest ustawiony na 8, jeżeli gameserver zauważy wachania w granicy 9-12 dodaje usera do logów

wiem, chujowo tłumaczę, ale jakbym wytłumaczył w swoim języku to byście sie główkowali z 40min co napisałem :P

buu

Opublikowano

Czy ja wiem czy banuja za skillhacka? Jest pewien spec ktory ciagle zapierdziela na skillhacku ( Anglik podajze ) I nic mu nie robia... Na arene wszedl zabil wszystkich , a admin to widzial i ch.. mu zrobili , a wiec to moje ostatnie pytanie gdzie jest ten program? 0.o

Opublikowano

Czy ja wiem czy banuja za skillhacka? Jest pewien spec ktory ciagle zapierdziela na skillhacku ( Anglik podajze ) I nic mu nie robia... Na arene wszedl zabil wszystkich , a admin to widzial i ch.. mu zrobili , a wiec to moje ostatnie pytanie gdzie jest ten program? 0.o

Niekoniecznie musiał admin widzieć. Już dwie osoby zostały zbanowane za skillhacki (ktoś podesłał odpowiednie dowody), nie wiem czy teraz sprawdzają logi, ale na pewno będą... Może teraz mają za dużo roboty nad serwerem że opierają się głownie na zgłoszeniach innych graczy :)

Opublikowano

Bo są pupilki admina i inni gracze. My należymy do tej drugiej grupy i nie wolno nam nic (nawet wyrazić swojego zdania, bo przez to przepadnie nam szansa na gsa - przykład jest u mnie w gildii). A pupilki mogą łamać wszystkie zasady. Dlaczego? Zobacz na ranking ładujących cash. Te osoby nie dostaną bana nigdy ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Bo są pupilki admina i inni gracze. My należymy do tej drugiej grupy i nie wolno nam nic (nawet wyrazić swojego zdania, bo przez to przepadnie nam szansa na gsa - przykład jest u mnie w gildii). A pupilki mogą łamać wszystkie zasady. Dlaczego? Zobacz na ranking ładujących cash. Te osoby nie dostaną bana nigdy ;)

Proszę Cię, przystopuj.

Znam bardzo dobrze adminów, to są moi bliscy znajomi. Nie mają żadnych ,,paktów" z graczami, wszyscy są równi, GS też może przecież dostać bana, ale wtedy zostanie wykopany z teamu :P Tak było na Universe, tak jest tutaj. Cash nie ma tu nic wspólnego. Zanim coś powiesz zastanów się, szczególnie jak za dużo nie wiesz, bo to może być krzywdzące. (a nie wiesz bo nie siedzisz na moim miejscu i nie rozmawiasz z tymi ludźmi)

Nasz kolega nie został GS, ponieważ nie podobało się jego zachowanie na forum (też nie zrozumiałam czemu miał tamten post służyć, ale mniejsza) oraz byli po prostu lepsi od niego... Nie oznacza to że jest całkowicie skreślony (są jeszcze miejsca).

btw. dzisiaj dostaliśmy mnóstwo ticketów ze zgłoszeniami z mcs, na tej liście są też cashowcy, bany ich nie ominą. ;)

Opublikowano

03a14-0fe8f30e-ecf8-431f-935c-cae30701c8

Beka beka jeszcze raz beka, admin i nie umie rozwiązać prostych problemów?, a no przecież jest developer, który zrobi to za 10$ i gitara,to ja sie zastanawiam, po co jest ranga Administrator, dla fame'u?, widze że administracja bierze przykład z DestinyLC (Admin wyjebane płaci, a developer robi). Nie spinam się tylko k*rwa, to jest żenujące jak dla mnie.

buu

Opublikowano

Dużo osób zauważa, że cashowcy nie dostają bana.

Lecą na arenie/spotach na hackach i bana nie mają pomimo reportowania. A są to osoby z rankingu cashu.

Ciekawa jestem gdzie reportujesz, bo ja nic nie widzę w ticketach. ;)

03a14-0fe8f30e-ecf8-431f-935c-cae30701c8

Beka beka jeszcze raz beka, admin i nie umie rozwiązać prostych problemów?, a no przecież jest developer, który zrobi to za 10$ i gitara,to ja sie zastanawiam, po co jest ranga Administrator, dla fame'u?, widze że administracja bierze przykład z DestinyLC (Admin wyjebane płaci, a developer robi). Nie spinam się tylko k*rwa, to jest żenujące jak dla mnie.

Sp1ke i Fyah odpowiadają za całą grę, P!nk naprawia jedynie małe bugi, a developer robi swoją pracę za darmo ;)

---

A tak z innej beczki - http://grabilla.com/03a14-ba8fa818-0496-4e4f-ab8f-20d299860790.html - patrzcie ;)

Opublikowano

Sp1ke i Fyah odpowiadają za całą grę, P!nk naprawia jedynie małe bugi, a developer robi swoją pracę za darmo ;)

---

A tak z innej beczki - http://grabilla.com/03a14-ba8fa818-0496-4e4f-ab8f-20d299860790.html - patrzcie ;)

Ta P!nk ma administratora, za naprawianie małych bugów?.

Luoo nie robi za darmo dla nikogo.

Nie ma czym sie cieszyć z tym ssem, dużo osób ma już ten gameserver, jest pobugowany, więc po update do "EP3" luoo i sp1ke będą mieli sporo do zrobienia, wątpię czy ogarną niektóre bugi związane z crashem ( Wizatek ogarną ^^ )

buu

Opublikowano

widze że administracja bierze przykład z DestinyLC (Admin wyjebane płaci, a developer robi).

O ile dobrze wiem, to Admin nic nie może zrobić, bo nie ma praw?! XDDD ŻENADA... Tak wgl. kto jest Dev'em Destiny? Wizatek?! Coś mi tu nie pasuje... xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

---

Ta P!nk ma administratora, za naprawianie małych bugów?.

Luoo nie robi za darmo dla nikogo.

Nie ma czym sie cieszyć z tym ssem, dużo osób ma już ten gameserver, jest pobugowany, więc po update do "EP3" luoo i sp1ke będą mieli sporo do zrobienia, wątpię czy ogarną niektóre bugi związane z crashem ( Wizatek ogarną ^^ )

A ja jestem dobrej myśli, cieszę się bo dużo czasu szukali tych plików. ;) P!nk ma admina bo był współtwórcą tego serwera.

---

edit.

Rozmawiałam z Fyah na temat tego, że nie banują cashowców. On mówi że żadne reporty do niego nie doszły, powiedział też że jeżeli macie jakieś wideo/ss na nich to prosi wysyłać to w ticketach lub do mnie. :)

Opublikowano

Kolejny serwer wprowadza ep3? Żenada. Już z Generica dużo osób uciekło przez to. Ciekawe, czy tutaj będzie to samo... Sądzę, że tak. Nowe postacie okej, ale po chu pana ten nowy system jeweli?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A ja jestem dobrej myśli, cieszę się bo dużo czasu szukali tych plików. ;) P!nk ma admina bo był współtwórcą tego serwera.

---

edit.

Rozmawiałam z Fyah na temat tego, że nie banują cashowców. On mówi że żadne reporty do niego nie doszły, powiedział też że jeżeli macie jakieś wideo/ss na nich to prosi wysyłać to w ticketach lub do mnie. :)

Taaa a moze on nie chce ci nic powiedziec? Bo po jakiego grzyba? Oni nie beda banoac cashowcow skumaj to dziewczyno! cashowcy przynosza im zyski 1 cashowca mniej rowna sie mniej kasy kumasz? -.-

Kolejny serwer wprowadza ep3? Żenada. Już z Generica dużo osób uciekło przez to. Ciekawe, czy tutaj będzie to samo... Sądzę, że tak. Nowe postacie okej, ale po chu pana ten nowy system jeweli?

Jak bedzie ep3 koncze gre na tym serwerze. xD

Opublikowano

Popieram Cię Dominika. Wszystko tylko nie ten poryty system z jaw.

Jeżeli znów będą się pojawiać EP3 jak grzyby po deszczu to chyba koniec z dobrym kunsztem gry jak dla mnie.

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...