Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram Cię Dominika. Wszystko tylko nie ten poryty system z jaw.

Jeżeli znów będą się pojawiać EP3 jak grzyby po deszczu to chyba koniec z dobrym kunsztem gry jak dla mnie.

Jeszcze zostaje Destiny, gdzie tego nie ma xD

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze zostaje Destiny, gdzie tego nie ma xD

Dziękuje ładować setki złotych by wybić się z lvlem ;d

Chyba że coś się tam zmieniło ^^

ubh6c.png
Opublikowano

Taaa a moze on nie chce ci nic powiedziec? Bo po jakiego grzyba? Oni nie beda banoac cashowcow skumaj to dziewczyno! cashowcy przynosza im zyski 1 cashowca mniej rowna sie mniej kasy kumasz? -.-

Ja nie muszę nic kumać, wiem swoje, jeżeli macie jakieś zastrzeżenia to wyślijcie je do mnie, proste.

Po raz kolejny pytam - gdzie zgłaszaliście w takim razie że ktoś hacków używa? Bo jeśli myślicie że admin czyta każdą wiadomość na grze (gdy jest online) lub patrzy non-stop w ekran i czeka aż ktoś złamie jakąś zasadę to się grubo mylicie.

Opublikowano

Hmm niestety nie ;c

Ja pamiętam jak grałam na Destiny kiedy max był.. chyba 225 to było znośnie z zarabianiem kasy.. tylko potem na wepa 225 zarobić to masakra :P A teraz faktycznie bez ładowania się nie obejdzie? :O Jaki jest tak lvl cap aktualnie?

Opublikowano

Ja pamiętam jak grałam na Destiny kiedy max był.. chyba 225 to było znośnie z zarabianiem kasy.. tylko potem na wepa 225 zarobić to masakra :P A teraz faktycznie bez ładowania się nie obejdzie? :O Jaki jest tak lvl cap aktualnie?

cap 240

ubh6c.png
Opublikowano

Wow, nieźle. :P

Tak z innej beczki pytanie do Ciebie.

Czy GS może sobie obrażać innych graczy, pisząc do nich, że są kretynami?

Macie takie uprzywilejowanie?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Za kretyna / idiote niby nie można jeszcze banować, dopiero poważniejsze słowa od tych dwóch.

Jak dla mnie to trochę nie fair bo np dla mnie to już jest obraza poważna.

ubh6c.png
Opublikowano

Za kretyna / idiote niby nie można jeszcze banować, dopiero poważniejsze słowa od tych dwóch.

Jak dla mnie to trochę nie fair bo np dla mnie to już jest obraza poważna.

Właśnie mi o to chodzi. GS jest od pomocy graczom, a nie od wyzywania ich. Dlaczego niby Paranoid obraził kolegę od kretyna? Ponieważ kolega chciał duel z kimś tam, a Paranoid cały czas jego ubijał i prosiliśmy żeby chociaż na chwile przestał. Ile on ma lat, 10? Team powinien być +18 -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Właśnie mi o to chodzi. GS jest od pomocy graczom, a nie od wyzywania ich. Dlaczego niby Paranoid obraził kolegę od kretyna? Ponieważ kolega chciał duel z kimś tam, a Paranoid cały czas jego ubijał i prosiliśmy żeby chociaż na chwile przestał. Ile on ma lat, 10? Team powinien być +18 -.-

Zapraszam Na Project-X Last Chaos. Fajny fun EP2 :)

ubh6c.png
Opublikowano

A co tam ciekawego jest?

Wszystko jest i nie trzeba wydawać nic na cash bo dostajesz nawet to za free, a tak poza tym ubijanie bosów za msy ( 50 bosow - 4 ms +23 - max upr. +23 itp )

ubh6c.png
Opublikowano

Wszystko jest i nie trzeba wydawać nic na cash bo dostajesz nawet to za free, a tak poza tym ubijanie bosów za msy ( 50 bosow - 4 ms +23 - max upr. +23 itp )

Może spróbuje;p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Może spróbuje;p

Dolaczam sie jezeli zjebia ten serwer xD

Ja nie muszę nic kumać, wiem swoje, jeżeli macie jakieś zastrzeżenia to wyślijcie je do mnie, proste.

Po

raz kolejny pytam - gdzie zgłaszaliście w takim razie że ktoś hacków

używa? Bo jeśli myślicie że admin czyta każdą wiadomość na grze (gdy

jest online) lub patrzy non-stop w ekran i czeka aż ktoś złamie jakąś

zasadę to się grubo mylicie.

Widze , ze jednak nic

nie kumasz xD Na wlasne oczy kuwa widzialem jak koles bez animy

zapierdziela na arene a gs ( z jego gildii ) nic .. xD Admin sobie

chodzil i tylko pisal jakies komentarze ale nie na temat

no kuwa mac prosze cie , a po drugie dziewczyno jesli nie wiesz to

sie nie udzielaj xD To , ze bronisz ten team to spoko , ale ja i tak wiem swoje , ze sa nie fer wobec graczy ktorzy nie chca wydac ani zlotowki , a taki

koles cashowiec wchodzic i c.. mu robia!

A co do tego serwerka to jaki lvl cup? i jak on wgl sie nazywa ;x Moglbys podac linka?

Opublikowano

Nie, nie mogą. Masz może screeny na niego? Jak tak to wyślij mi na priv bądź gdzieś to wyślę dalej.

Widze , ze jednak nic

sie nie udzielaj xD To , ze bronisz ten team to spoko , ale ja i tak wiem swoje , ze sa nie fer wobec graczy ktorzy nie chca wydac ani zlotowki , a taki

A co do tego serwerka to jaki lvl cup? i jak on wgl sie nazywa ;x Moglbys podac linka?

Przede wszystkim, widziałeś, że bez animacji, to czemu nie nagrałeś, hę?

Druga sprawa, ja na pewno wiem więcej niż Ty. To że GS widział, nie znaczy że siedział na arenie/obok areny z włączonym frapsem i czekał, aż ktoś z jakimś hackiem wyskoczy. Nawet jakbym ja zobaczyła to bym nie zgłosiła tego bez dowodów, bo za oskarżenia o hacki bez dowodów jest ban.

Myślisz, że wystarczy że któryś z GSów powie, że ta i ta osoba używa czegoś nielegalnego to admin od razu leci i banuje wszystkich po kolei? Tamten GS nie miał OBOWIĄZKU siedzieć i nagrywać areny, to też jest normalny gracz. Nagrywamy/robimy ss na bitwach, eventach... itp, druga rzecz jest taka że ja np. się nie znam kiedy jest animacja, a kiedy nie ma o.O Przecież nas tutaj nie szkolą pod szpiegów.

Nie wiem skąd taka opinia, że nie banują cashowców... to że może na innych serwerach tak robią lub sam byś tak robił nie oznacza, żeby każdego człowieka do tej samej szuflady wrzucać.

I jeszcze jedno... Admin też nie musiał gapić się non-stop w ekran gry, ja np. siedzę teraz i piszę tą wiadomość na forum, a grę mam sobie odpaloną. A jeszcze jak mówisz, że pisał wiadomości na ogólny... to tym bardziej nie zwracał uwagi na rzeczy dziejące się wokół.

edit. Tak w ogóle chciałabym zwrócić Wam uwagę, że to jest temat AioLC, a nie innych... Więc proszę Was o zaprzestanie dyskusji na temat innego lc, każdy ma tutaj osobny wątek :)

Opublikowano

Widze , ze jednak nic

cap 270 ( parę godzin lvlowania ) Server Nazywa się Project-X Last Chaos szukaj na elite.

ubh6c.png
Opublikowano

Nie. Buffował sam siebie.

Nie może buffować sam siebie, nie ma takich uprawnień, a jeżeli faktycznie coś takiego miało miejsce... spróbuj to nagrać, bo to jest łamanie zasad w pewnym sensie. Też tego nie popieram, sama staram się nie atakować ludzi, a szczególnie nie używać komend dla własnej korzyści. Czasami jest taki bug (nie wiem od czego zależy) że nie wszyscy dostają buffy od bota, wczoraj jak prowadziłam event to połowa ludzi których widziałam dostała, a połowa nie. o.O

Opublikowano

Nie może buffować sam siebie, nie ma takich uprawnień, a jeżeli faktycznie coś takiego miało miejsce... spróbuj to nagrać, bo to jest łamanie zasad w pewnym sensie. Też tego nie popieram, sama staram się nie atakować ludzi, a szczególnie nie używać komend dla własnej korzyści. Czasami jest taki bug (nie wiem od czego zależy) że nie wszyscy dostają buffy od bota, wczoraj jak prowadziłam event to połowa ludzi których widziałam dostała, a połowa nie. o.O

No widzisz. Jak Ty to napisałaś, nie każdy lata z włączonym frapsem :p

Paranoid powinien być wyrzucony z teamu. Nie robi praktycznie nic, widziałam raz jak organizował event (nie sam, z 2 innymi GSami), dodatkowo wyzywa innych graczy chociaż prosimy go grzecznie o coś;) Takie moje zdanie. Może swoim rodakom woli pomóc, nie nam, ale tak nie powinno być. Chyba nie tylko ja tak sądzę;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie, nie mogą. Masz może screeny na niego? Jak tak to wyślij mi na priv bądź gdzieś to wyślę dalej.

Przede wszystkim, widziałeś, że bez animacji, to czemu nie nagrałeś, hę?

Druga sprawa, ja na pewno wiem więcej niż Ty. To że GS widział, nie znaczy że siedział na arenie/obok areny z włączonym frapsem i czekał, aż ktoś z jakimś hackiem wyskoczy. Nawet jakbym ja zobaczyła to bym nie zgłosiła tego bez dowodów, bo za oskarżenia o hacki bez dowodów jest ban.

Myślisz, że wystarczy że któryś z GSów powie, że ta i ta osoba używa czegoś nielegalnego to admin od razu leci i banuje wszystkich po kolei? Tamten GS nie miał OBOWIĄZKU siedzieć i nagrywać areny, to też jest normalny gracz. Nagrywamy/robimy ss na bitwach, eventach... itp, druga rzecz jest taka że ja np. się nie znam kiedy jest animacja, a kiedy nie ma o.O Przecież nas tutaj nie szkolą pod szpiegów.

Nie wiem skąd taka opinia, że nie banują cashowców... to że może na innych serwerach tak robią lub sam byś tak robił nie oznacza, żeby każdego człowieka do tej samej szuflady wrzucać.

I jeszcze jedno... Admin też nie musiał gapić się non-stop w ekran gry, ja np. siedzę teraz i piszę tą wiadomość na forum, a grę mam sobie odpaloną. A jeszcze jak mówisz, że pisał wiadomości na ogólny... to tym bardziej nie zwracał uwagi na rzeczy dziejące się wokół.

edit. Tak w ogóle chciałabym zwrócić Wam uwagę, że to jest temat AioLC, a nie innych... Więc proszę Was o zaprzestanie dyskusji na temat innego lc, każdy ma tutaj osobny wątek :)

Mialem to nagrac? ty myslisz , ze kazda osoba lata i nagrywa xD

Opublikowano

No widzisz. Jak Ty to napisałaś, nie każdy lata z włączonym frapsem :P

Paranoid powinien być wyrzucony z teamu. Nie robi praktycznie nic, widziałam raz jak organizował event (nie sam, z 2 innymi GSami), dodatkowo wyzywa innych graczy chociaż prosimy go grzecznie o coś ;) Takie moje zdanie. Może swoim rodakom woli pomóc, nie nam, ale tak nie powinno być. Chyba nie tylko ja tak sądzę ;)

Może powinien, ale nie mamy dowodów na to że coś robi wbrew regułom. Możesz wymusić na nim złe zachowanie, nie wiem... Napisz mu coś na privie, zapytaj, potem ss zrób. :)

Mialem to nagrac? ty myslisz , ze kazda osoba lata i nagrywa xD

Właśnie wiem, tylko dlaczego Ty wymagasz tego od GSów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...