Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie oszukuję, sorry. Mam ss jak piszę do Michała: "but hes just a jerk". Według mnie, takie zachowanie GSa powinno być niedopuszczalne.

Nie mówię, że oszukujesz. Wyślij mi tego ss, wyślę to do admina i pewnie Para dostanie ostrzeżenie.

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej posranego systemu pvp jak tu to jeszce nie widzialem. Majac 70% anty stuna czy kamienia zawsze przeciwnik jest w stanie mnie zestunowac raz za razem. Wiem ze nie mam 100% anty ale na dziesiec razy powinno wejs tylko 3 razy a nie raz za razem. Gram rycerzem mam caly set Hr +25 + wszystkie kamyki + bron pvp +28 caly koksa na sobie. Razem z wszystkim mam 35k atku i potrzebuje sporo czasu na to zeby kogos ubic. Oczywiscie nie mam namysli cieniasow . Majac 100k hp tytan ma mnie na 3 skille, czarka to samo to jakas paranoja. Rycek jako jedyna postac LC ma skilla ktory nie ma animaci i mimo to sa postacie ktore szybciej potrafio zabrac 100k hp . To nie ma sensu to cale pvp. W secie na pvp jedna z pieczeci to 200 ataku magicznego nie wiem na co ryckowi atak magiczny. Nie rozumiem dlaczego wiedzmie dodano buffa z broni na celke i to chyba 6k. Wiedzma i tak bez tego jest silna. To samo jest z zaklinazcem. Dosc ze ma pelno unikow to dodano mu jeszcze stuna w przemianie diabla. Poprostu genialne ulepszenia.

Mysle ze przez taki system pvp jaki jest wielu graczy zrezygnuje z gry bo dojda do tego samego wniosku co ja. Szybkie expienie to nie wszystko. Mam nadziej ze cos sie zmieni w przyszlosci.

Ja narazie daje sobie spokoj z tym serwerem.

Opublikowano

a co trzeba zrobic ? zeby działało ??

Hm, nie mam pojęcia co zepsułeś. :P Musisz na nowo rozpakować klienta i zobaczyć, czy to pomoże. :) Może po prostu jakiś plik się nie rozpakował, tak też może być... kiedyś jak rozpakowywałam klienta to rozpakowywał mi się tylko do połowy, ale wtedy musiałam na nowo ściągać instalke bo coś z nią było nie tak :) Także sprawdź na początku czy może sam czegoś przez przypadek nie usunąłeś i rozpakuj ponownie, jak to nie pomoże to będziesz musiał pobrać klienta na nowo.

Opublikowano

Ok, oto lista niektórych rzeczy, które zostaną wprowadzone razem z EP3:

1. Naprawione PvP tokeny (tylko ten, kto zabił przeciwnika będzie mógł je podnieść)
  2. Online Bonus Buff - będzie to działało w ten sposób, wszyscy będą dostawali buffy od 1 do 5 lvla, co każdą godzinę lvl buffa będzie się podnosił oraz exp i drop o 10-50%
  3. Online Nagrody (to ma być niespodzianka :) )
  4. Zrównoważone pvp dla nowych dwóch klas - Arcymag oraz Nocny Elf
  5. Nowy [Free-Cash] Quest dla osób niedoładowujących
  6. Zmieniony sposób na zdobycie 100% anty (ale nie wiem czy stuna, czy stona czy silence)
  7. Nowe prezenty przy wyborze klasy (P2 zwierzaki)
  8. New [P2] Battle Ground for make [P2] Battles daily (nie wiem za bardzo o co tutaj chodzi :P)
  9. Nowy [P2] Grind MPCforum (nasze P2 zmienią się trochę, zostaną dodane nowe umiejętności do których będą potrzebne specjalne przedmioty które będzie trzeba farmić)
  10. Nowe bronie dla Arcymaga oraz Nocnego Elfa
  11. Wartość kamieni z EP3 zostanie trochę zmieniona żeby były bardziej użyteczne
  12. Będziesz startował od 80 lvla (bez początkowego Questa który pozwala Ci wbić takowy)
  13. [P1] zostaną naprawione oraz [P1] Miejsca z liśćmi i kamieniami zostaną dodane

& oraz wiele więcej, ale to zobaczysz dopiero po update :)!

Opublikowano

Gdyby mogli usunąć PvP TOKENY i dać je na PvP Evenach tylko to mogłbym tam grać, a tak to każdy boi się wejść na arenę bo padnie i ktoś będzie łapać tokeny.

Dla mnie dziwne rozwiązanie tego systemu pvp zwłaszcza, że trzeba nazbierać tego pół tysiąca.

ubh6c.png
Opublikowano

Gdyby mogli usunąć PvP TOKENY i dać je na PvP Evenach tylko to mogłbym tam grać, a tak to każdy boi się wejść na arenę bo padnie i ktoś będzie łapać tokeny.

Dla mnie dziwne rozwiązanie tego systemu pvp zwłaszcza, że trzeba nazbierać tego pół tysiąca.

Nie zauważyłam aby ktoś się bał wejść na arenę;) Każdy wchodzi bo ma szansę, żeby zdobyć, a Ci co się boją wejść po prostu albo nie mają dobrego eq, albo po prostu nie potrafią grać swoją postacią i wiedzą, że przegrają. Ja nie mam jakiegoś tam niesamowitego eq a nie boję się wejść na arenę bo czasem jednak wygrywam :p

Jedyne co z tego jest złe, to to, że można je sobie nastukać noob-charami. Powinni zablokować drop tych tokenów z postaci od 80 do 175lvl (aby dropiły tylko z osób mających 176;) )

Bo tak, to każdy może sobie nastukać xxx tokenów i jaki w tym sens?;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie zauważyłam aby ktoś się bał wejść na arenę ;) Każdy wchodzi bo ma szansę, żeby zdobyć, a Ci co się boją wejść po prostu albo nie mają dobrego eq, albo po prostu nie potrafią grać swoją postacią i wiedzą, że przegrają. Ja nie mam jakiegoś tam niesamowitego eq a nie boję się wejść na arenę bo czasem jednak wygrywam :P

Jedyne co z tego jest złe, to to, że można je sobie nastukać noob-charami. Powinni zablokować drop tych tokenów z postaci od 80 do 175lvl (aby dropiły tylko z osób mających 176;) )

Bo tak, to każdy może sobie nastukać xxx tokenów i jaki w tym sens? ;)

Nie ma w tym sensu, wiem, dlatego zostanie to zmienione że tokeny będą lecieć tylko z równego lub wyższego lvlu przeciwnika.

Nie musisz tego sam(a) stukać, zawsze możesz kupić. :) To jest normalny system PvP tylko wzbogacony o tokeny.

Opublikowano

Trochę nie przemyśleli tego z początku :P Ale w sumie... Co mnie to, i tak po dcs oddaje konto komuś i idę na project x chyba grać lub w rappelz :P

Rappelz to fajna gra, ale mi się szybko znudziła. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...