Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładną stronę mają, widać, że porządna. ^^

No nic - pobieram. Cash w porównaniu do LCGN02 jest drogi. xD

Jak tam zacząć?

Dostajesz pakiecik na start, ulepszasz secik i lecisz do tomba (masz scrolle u npc i nawet jest npc w juno). Tam leci po 1-2kk golda, mobki nie skillują (więc bez problemu dojdziesz na commandery xD ). Znając życie bije się non stop w secie na 80lvl bo złych opcji nie ma, z wepem pewnie jest to samo. Do miejsc do expa masz scrolle u npc, więc nie ma problemu :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dostajesz pakiecik na start, ulepszasz secik i lecisz do tomba (masz scrolle u npc i nawet jest npc w juno). Tam leci po 1-2kk golda, mobki nie skillują (więc bez problemu dojdziesz na commandery xD ). Znając życie bije się non stop w secie na 80lvl bo złych opcji nie ma, z wepem pewnie jest to samo. Do miejsc do expa masz scrolle u npc, więc nie ma problemu :)

A jakieś detale? Czy może jakieś typowe dla serwera urozmaicenia są? ;>

Opublikowano

Jest i to dość dużo:) Zmodyfikowane Juno, dary szczęścia zmienione, ogólnie Moonstone zamienione za Grey stone, dodatkowe affinity, fajne mapki do lvlowania, szybki exp, oczywiście special item shop gdzie znajdziesz stealery, eski, pbi itp, covery u npc, z każdych mobków dropią 3 rodzaje itemków do jednego z affinity, stars na atak itp, zmodyfikowana elcetka... Dużo tego :P Tylko to na razie odkryłam. I questy za które można dostać itemki a są łatwe (zabij 15 tych i tych mobków, na których expisz)

@Runcki ja gram, ch4 nick Insomnia :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powiem krótka : Ściągam i napier*alamy ;D

Podawać nicki to się zgadamy i może zrobimy zaje*istą polską gilldie ;)

Gildia już jest, tyle że z dwoma osobami;) Mój nick masz wyżej - tylko teraz jestem na czarce z nickiem xInsomnia. Tak więc jeżeli chcesz dojść do g to pisz na ch 4:)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gildia już jest, tyle że z dwoma osobami;) Mój nick masz wyżej - tylko teraz jestem na czarce z nickiem xInsomnia. Tak więc jeżeli chcesz dojść do g to pisz na ch 4:)

Ja mam nick Miyoshi. xD No nic. Będę po kolei odkrywać. Mam nadzieję, że serwer nie zdechnie.

Opublikowano

A te red pearl, orange pearl, golden pearl cos pisze ze to do affinity ale nie mozna nigdzie tego oddac .Ktos wie moze o co chodzi ?

To jest to custom affinity - collectors, NPCów od tego masz na samym środku. :)

Póki co mam 101lvl, więc do 165+ mi daleko^^

@Next q : mobki w tomb nie skillują, czy mi się tylko zdaje?

A wiesz co, nie mam pojęcia. xD Z tego co mi się wydaje to w jakiejś świątyni nie skillują.

Ładną stronę mają, widać, że porządna. ^^

No nic - pobieram. Cash w porównaniu do LCGN02 jest drogi. xD

Jak tam zacząć?

Tak jak koleżanka wyżej napisała - masz pakiecik na start, wykupujesz skile, lecisz do tomba i rozwalasz wszystkich :P Najlepiej sobie kupić peta P2 z IS bo dużo tego dropa leży na ziemi, a szkoda żeby się zmarnował... :P Kasę też radze zbierać, przyda się do kupienia pbi/exp... Żeby zarobić trzeba skakać po worldbossach i tym Juno Nightmare żeby dropić zbroje. Teraz duży popyt na to jest :)

Są dwa custom affinity, nowa kraina Dream of Island czy jakoś tak (xD') zrobiona na Moorasce z tego co wiem, questy które możesz wykonywać tylko podczas trwania dcs czy mcs, tak jak wyżej mówiłam w każdej krainie masz worldbossy z których dropią boxy z msami :)

Opublikowano

Myoshi spotkalem cie w juno , a ty mi ucieklas jak cos ch3 juz gildia sie rozwija. ; ]

Okej, idę na ch3. Kurde, ja padam z tym głupim Tombie... nie wiem jakim cudem. Jak tu expić? Do którego opłaca się w Tombie siedzieć i gdzie dalej?

Opublikowano

Ja mam nick Miyoshi. xD No nic. Będę po kolei odkrywać. Mam nadzieję, że serwer nie zdechnie.

Wydaje mi się, że nie.

Przynajmniej nie tak szybko. Adminem jest Sp1ke, ten sam admin co jest na UniverseLC (nie wiem czy ktoś kojarzy). :) Universe trzyma się już od dobrego roku, więc mam nadzieję, że z tym tak samo będzie. :)

Okej, idę na ch3. Kurde, ja padam z tym głupim Tombie... nie wiem jakim cudem. Jak tu expić? Do którego opłaca się w Tombie siedzieć i gdzie dalej?

Używasz złodziejek hp?

Do 110 opłaca się. U npca gdzie scrolle można kupić jest dalej napisane gdzie.

Opublikowano

Dzisiaj ;) W tym momencie jak sądzę :)

@Tak wgl mam problem z forum serwera, zarejstrowałam się ale nie mogę się zalogować, klikam Sing In ale nic ;d

Okej, zmieniłam Theme i udało się xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Moniczko, Ty lepiej za Generic02 się weź, bo Cie z GS-a wywalą... :D :p

Bardzo fajna strona serwera, ogólnie ciekawie się prezentuje, choć dla mnie za prosty ten serwer. :s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Moniczko, Ty lepiej za Generic02 się weź, bo Cie z GS-a wywalą... :D :P

Bardzo fajna strona serwera, ogólnie ciekawie się prezentuje, choć dla mnie za prosty ten serwer. :s

To jest serwer pod pvp, cap lvl wbijesz w miarę szybko, ale żeby stać się dobrym killerem musisz trochę czasu poświęcić postaci : ) Więc nie jest wcale taki nudny, zależy dla kogo (mnie np. nudzą serwery na których bije się moba 10 minut lub affinity leci jak krew z nosa :O)

Opublikowano

Cash drogi ?

Było pytanie na ten temat już na samym początku.

"574 za 2,46 zł

861 za 3,69 zł

1,148 za 4,92 zł

1,435 za 6,15 zł

1,722 za 7,38 zł

2,584 za 11,07 zł

5,455 za 23,37 zł

7,177 za 30,75 zł

Metoda przez SMS, ale z tego co patrzyłam takie same kwoty są jakbyście kupowali przez Paypal czy fortumo."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...