Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ty chcesz, czarka z gołym tyłkiem lata, hahaha. xD Rozwaliło mi to system.

Nie wiem po ile mi leci, ale zdecydowanie za mało. ;c

Podobno zmniejszyli tam exp bo za szybko leciało (narzekali) ;x

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Ty chcesz, czarka z gołym tyłkiem lata, hahaha. xD Rozwaliło mi to system.

Nie wiem po ile mi leci, ale zdecydowanie za mało. ;c

Admini mają w planach stworzenie klubu Island of Dreams, w sklepie tego klubu będą do kupienia covery takie jak mają te potworki :-P

Podobno zmniejszyli tam exp bo za szybko leciało (narzekali) ;x

Gracze narzekali że za szybko lvl wbijają. : O

Opublikowano

ja dziś wbijałem na wyspie od 165-176 jakieś (ciągłe) 3h bicia ([rycek ]-czarką najszybciej się tam wbija) ... to jak wbijaliście to w 1h to zmniejszyli 3x :)

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

Pytanie z kad ludzie maja slonia p2 ?

tam gdzie losujesz tymi "grey stone" to w q5(grey stone) jest tam słonik do wygrania ;d lecz ja od 5 dni miałem tylko jeden kamyk q5 a nie wiem jak je się wytwarza;d

Ja mam inne pytanie ;d Wbiłem 176lev .... bosa nie da sie ubić bronia 165+18 ... samemu. Znowu grupę ciężko jakąś zrobić do bosów. ;d Więc jakim cudem tu można dropic eq jak i wep skoro aby w ogóle mieć jakieś szanse pierw trzeba mieć ten wep ;d (takie sprzeczne) znowu od 10h lukam na rynek za wepem dla rycka dual - ani jednego;d (bez wepa nie ubijesz-(albo nawet grupy) a znowu aby wepa mieć wydrop z bosa) takie jakby zapętlanie ;d

I teraz wychodzi na to, że nie mogę zabijać i dropić z bosów eq(aby sprzedawać i kupować inne party) bo nie ma broni;d

Jakieś rozwiązanie? I czy tego bossa można w ogóle samemu zabić czy tak jak mówią tylko w grupie;d?

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

tam gdzie losujesz tymi "grey stone" to w q5(grey stone) jest tam słonik do wygrania ;d lecz ja od 5 dni miałem tylko jeden kamyk q5 a nie wiem jak je się wytwarza;d

Ja mam inne pytanie ;d Wbiłem 176lev .... bosa nie da sie ubić bronia 165+18 ... samemu. Znowu grupę ciężko jakąś zrobić do bosów. ;d Więc jakim cudem tu można dropic eq jak i wep skoro aby w ogóle mieć jakieś szanse pierw trzeba mieć ten wep ;d (takie sprzeczne) znowu od 10h lukam na rynek za wepem dla rycka dual - ani jednego;d (bez wepa nie ubijesz-(albo nawet grupy) a znowu aby wepa mieć wydrop z bosa) takie jakby zapętlanie ;d

I teraz wychodzi na to, że nie mogę zabijać i dropić z bosów eq(aby sprzedawać i kupować inne party) bo nie ma broni;d

Jakieś rozwiązanie? I czy tego bossa można w ogóle samemu zabić czy tak jak mówią tylko w grupie;d?

Bronie dropią z Juno Nightmare, jego da rady ubić bez problemu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pytanie z kad ludzie maja slonia p2 ?

Słonia można wygrać w evencie lub wylosować z Gray Stonów.

http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/141-przewodnik-gray-stone-system/ - O Gray Stone system.

World Bossy prawdopodobnie są zbugowane, tego z wepami i setami zabijesz nawet z wepem 165+18.

Opublikowano

Dużo ludzi gra ? Porównywalne do generica/destiny ?

Nie mam zielonego pojęcia ile osób teraz gra na Generic/Destiny. Wtenczas jak grywałam na tamtych serwerach to było naprawdę sporo ludzi. Tutaj u nas na razie jest trochę mniej, ale serwer jest nowy, rozwija się.

Opublikowano

Do Karyvlea niech admin cos z mieni z tym dropem czesci setu bo to jest bez sensu nie mozna skompletowac calego setu bo dropia te same czesci prawie caly czas albo bron. Moze niech zrobi innego bossa do zbroi. Dropnac helm albo spodnie HR graniczy z cudem + sa 3 rozne rodzaje setu troche przesada.Wszystko to z 1 bossa.

Dropi staff dla czarki Great bo cos nie widac ani na sell ani nie mozna go dropnac ?

Opublikowano

Do Karyvlea niech admin cos z mieni z tym dropem czesci setu bo to jest bez sensu nie mozna skompletowac calego setu bo dropia te same czesci prawie caly czas albo bron. Moze niech zrobi innego bossa do zbroi. Dropnac helm albo spodnie HR graniczy z cudem + sa 3 rozne rodzaje setu troche przesada.Wszystko to z 1 bossa.

Dropi staff dla czarki Great bo cos nie widac ani na sell ani nie mozna go dropnac ?

Great Staff dropi, sama miałam ich kilka sztuk ale sprzedałam.

Z tego bossa lecą dwa rodzaje setów, HR oraz Eva -> zrobione to było tak, żeby nie było za łatwo. Owszem, też zauważyłam że częściej wepy lecą niż sety, ale moim zdaniem dzięki temu masz co robić na tym serwie (mi samej brakuje dwóch partów, więc muszę chodzić i zabijać = nie nudzę się :P)

Strzelałbym raczej, że admin jest kompletnym idiotą i nie umie dobrze spakować klienta.

Mów za siebie.

Opublikowano

To co piszesz Karyvlea mialo by sensy gdyby nie to ze w helmie jest tylko 100% casta. Bez helmu nic nie mozna zrobic. Mozesz miec 4 czesci i tak nic ci to nie da bo nie masz helmu nie masz 100 casta . Troche to bez sensu. Helm jest strasznie ciezko dropnac. Rozumiem ze trzeba sie postarac zeby miec caly set ale ten system to troche przesada.

Czemu te bossy z akan , wyspy i ta harpia nic nie dropi .Same smieci leca. Tego z wyspy to naprawde trzeba sie nameczyc zeby ubic i leca te same rzeczy co z zwyklych mobkow.

Opublikowano

To co piszesz Karyvlea mialo by sensy gdyby nie to ze w helmie jest tylko 100% casta. Bez helmu nic nie mozna zrobic. Mozesz miec 4 czesci i tak nic ci to nie da bo nie masz helmu nie masz 100 casta . Troche to bez sensu. Helm jest strasznie ciezko dropnac. Rozumiem ze trzeba sie postarac zeby miec caly set ale ten system to troche przesada.

i Tu się z tobą zgodzę co do ilości wypadanych partów eq ..... z tego co się pytałem to ludzie nawet 4-5 tyg kompletują secik bo tak trudno o niego:)( nie mówię o tych co ładują cash)

Może i nie głupie rozwiązanie (coś do roboty ) ale mnie to osobiście denerwuje ... stać i i czekać na bossa zabić znowu stać;d ( wczoraj zabiłem 4x tego z juno 1 part z eskami dropu) jak pomyśle że po 4 tyg wydropie cały set na rycka ( bo kupno, ceny kosmos te lepsze) to odechciewa mi się grać tu;)(myślałem że wbije szybko zrobię set i pochodzę na grody a tu set drop) max lev wbijasz w parę h a set kompletujesz miesiąc;d radził bym inne rozwiązanie dać na zajęcie gracza w grze , bo set to podstawa a tą podstawę trudno zdobyć ;d

Opublikowano

i Tu się z tobą zgodzę co do ilości wypadanych partów eq ..... z tego co się pytałem to ludzie nawet 4-5 tyg kompletują secik bo tak trudno o niego:)( nie mówię o tych co ładują cash)

Może i nie głupie rozwiązanie (coś do roboty ) ale mnie to osobiście denerwuje ... stać i i czekać na bossa zabić znowu stać;d ( wczoraj zabiłem 4x tego z juno 1 part z eskami dropu) jak pomyśle że po 4 tyg wydropie cały set na rycka ( bo kupno, ceny kosmos te lepsze) to odechciewa mi się grać tu;)(myślałem że wbije szybko zrobię set i pochodzę na grody a tu set drop) max lev wbijasz w parę h a set kompletujesz miesiąc;d radził bym inne rozwiązanie dać na zajęcie gracza w grze , bo set to podstawa a tą podstawę trudno zdobyć ;d

Czy ja wiem 4-5 tygodni? ja garm 3-4 dni i mam caly secik wiec jak chcesz to bedziesz mial.. trzeba chodzic po juno i szukac okazji ja znalazlem helm za 4kkk a sprzedalem za 35kkk.;]

Opublikowano

Czemu te bossy z akan , wyspy i ta harpia nic nie dropi .Same smieci leca. Tego z wyspy to naprawde trzeba sie nameczyc zeby ubic i leca te same rzeczy co z zwyklych mobkow.

Niedługo będzie update z naprawionymi bugami. Zgłoszę to co mówicie, zobaczymy co admini odpowiedzą, są liczne skargi na to więc myślę, że jakieś zmiany wprowadzą.

Z WorldBossów powinny lecieć Master Stones...

Hm, ciekawe... 4-5 tygodni? Bo z tego co wiem serwer ma niecałe 2 tygodnie... Masz jakieś błędne informacje, albo próbujesz wyolbrzymić sprawę. :P

Set na rycka kosztuje 4-5kkk/część, często widzę party na każdą postać... Jak nie chcesz czekać na bossa, to idź na inne moby i zbieraj kasę i kup te rzeczy od innego gracza.

Opublikowano

Niedługo będzie update z naprawionymi bugami. Zgłoszę to co mówicie, zobaczymy co admini odpowiedzą, są liczne skargi na to więc myślę, że jakieś zmiany wprowadzą.

Z WorldBossów powinny lecieć Master Stones...

Hm, ciekawe... 4-5 tygodni? Bo z tego co wiem serwer ma niecałe 2 tygodnie... Masz jakieś błędne informacje, albo próbujesz wyolbrzymić sprawę. :P

Set na rycka kosztuje 4-5kkk/część, często widzę party na każdą postać... Jak nie chcesz czekać na bossa, to idź na inne moby i zbieraj kasę i kup te rzeczy od innego gracza.

Hmmmm dla rycka za 4-5kkk? Nie moge sie z toba tu zgodzic rycek to jedna z najdrozszych klas na tym serwerze jedna czesc ktosztuje 15-40b moze jedynie trafic sie okazja , ze trafisz cos ponizej 10kkk

o Olo noob xD

a tego.. da się grać bez cashu tu? -.-

tak da sie grac bez cashu , a mianowicie dostajesz cash za czas online w grze chyba 10 min = 4 cash

A ty Olo to ten z Hard Chaos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...