Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrrr, wolno strasznie się expi tutaj. :f

Skąd wziąć te fajne tytuły? Tylko IS?

Zapraszam do gildii Moniś ;)

Wolno? Po 10% to szybko;d Później leci po 4-5% ;x Jest bosko.

Title są w IS lub chyba w elcetce można wylosować.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zapraszam do gildii Moniś ;)

Wolno? Po 10% to szybko;d Później leci po 4-5% ;x Jest bosko.

Title są w IS lub chyba w elcetce można wylosować.

Jestem u Was w gildii. xD Tak, wiem - nie rzucam się w oczy. Mam koło 120 lvl'a i mnie już nerwica bierze, bo nawet esek nie mam. xD

Opublikowano

Mam parę pytań klub "Jinarr Forces" to klub tomb ? Jeśli tak to czy można tu na zadańkach klubu wbijać 165 np? czy jest przedział lev i z zadań nie dostane nic ;)??? jak to jest

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

Wrrr, wolno strasznie się expi tutaj. :f

Skąd wziąć te fajne tytuły? Tylko IS?

Zbieraj kasę i kupuj eski.

Tytuły możesz kupić w IS, wylosować w elcetce oraz w którymś zadaniu już na 176 możesz go dostać.

Jestem u Was w gildii. xD Tak, wiem - nie rzucam się w oczy. Mam koło 120 lvl'a i mnie już nerwica bierze, bo nawet esek nie mam. xD

Jak chcesz to mogę Ci dać trochę, bo mam :)

Mam parę pytań klub "Jinarr Forces" to klub tomb ? Jeśli tak to czy można tu na zadańkach klubu wbijać 165 np? czy jest przedział lev i z zadań nie dostane nic ;)??? jak to jest

Tak, to klub tomb.

Nie wiem o jakie zadania klubu Tobie chodzi :P

Opublikowano

zadańko powtarzalne za 240k expa ... jest za 100k gold i do 199lev ... jest jakiś przedział lev na expienie w tomb tu ?:) by nie było tak że robię klub i wbijam 130lev ;p a tu potem za zadanie 2 expa (blokada) czy normalnie można siedzieć w tomb do upadłego? :)

"Nie uważam się za najmądrzejszego dlatego jak mówię coś źle popraw nie obrażaj, każdy uczy się na własnych błędach."

Opublikowano

zadańko powtarzalne za 240k expa ... jest za 100k gold i do 199lev ... jest jakiś przedział lev na expienie w tomb tu ? :) by nie było tak że robię klub i wbijam 130lev ;p a tu potem za zadanie 2 expa (blokada) czy normalnie można siedzieć w tomb do upadłego? :)

Na expienie tak, najlepiej tak do 110.

Zadanie za 240k expa... 240k tutaj to malutko, a 100k golda dostaniesz za 5 mobów poza Juno czy w Island of Dreams :P (szczerze nie wiedziałam że są zadania w klubach o.O)

Siedz do upadłego, powyżej 110 lvla mało dostajesz expa. : P

Opublikowano

Ogólnie zadańka są ale czy tu na tym serwerze są wstawione to nie wiem ;p idę sprawdzić czy tu są :) Trochę npc z dratan znikło, kto wie gdzie są teraz npc od klubu z tomba :)

Sprawdziłem, tam gdzie powinien stać npc od klubu nie ma (może stoi gdzie indziej) a tylko u npc można zadania kupić:) skoro nie ma npc od klubu to na co klub do robienia ;d ....

Opublikowano

Ahh no widzisz;d Jak się w końcu spotkamy to dam Ci kasy ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

A wiecie może gdzie w ogóle coś dropi :) chciałem wymienić broń z tej początkowej na inna lecz tu nic mi nie dropi...a kupić też chyba nie ma gdzie

Opublikowano

A wiecie może gdzie w ogóle coś dropi :) chciałem wymienić broń z tej początkowej na inna lecz tu nic mi nie dropi...a kupić też chyba nie ma gdzie

Wep na 110 kupisz w Mystic Hill (tam gdzie expisz od 110lvla)

Wep na 140/165 kupisz w Old Castle (tam gdzie expisz od 140lvla)

Wep na 175 dropi z bossów :)

W secie biegasz początkowym, do 176 lvla:)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dzięki :)

A jakiś sposobik na gold ?;d bo ciągle brakuje a wszystko zbieram ;d

Opublikowano

Jedyny to chyba zbierać ;d A co kupujesz ? Jedyne co Ci trzeba to eski i platyny, no i haste jak na ch3 nie grasz :P Mi tam starczało, kupowałam po 150 esek i zaraz się zarobiło na kolejne :P

Gdy chce racząć instalować wy*ebuje mi kompa.... (dobra udało się obejść)....

Natomiast gdy pojawia się "okienko" LC nagle komp zaczyna wyć i się wyłącza (kompa mam dobrego, nowego itp ^^)

Niestety nie znam się. Miałeś tak kiedyś z innym lc?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ogólnie zadańka są ale czy tu na tym serwerze są wstawione to nie wiem ;p idę sprawdzić czy tu są :) Trochę npc z dratan znikło, kto wie gdzie są teraz npc od klubu z tomba :)

Sprawdziłem, tam gdzie powinien stać npc od klubu nie ma (może stoi gdzie indziej) a tylko u npc można zadania kupić :) skoro nie ma npc od klubu to na co klub do robienia ;d ....

Npce od affinity są w jednym miejcu, w Juno przy teleporterze.

Jak myslicie? Server bedzie dluzej stal? bo nie wiem czy sie oplaca zaczynac

Będzie dłużej stał.

Zbieraj co się da, bij world bossy oraz te co dropią zbroję na 175. :)

Gdy chce racząć instalować wy*ebuje mi kompa.... (dobra udało się obejść)....

Natomiast gdy pojawia się "okienko" LC nagle komp zaczyna wyć i się wyłącza (kompa mam dobrego, nowego itp ^^)

Pierwsze słyszę. ó.ó Ja nigdy tak nie miałam, może coś z kompem nie tak?

Opublikowano

Dzisiaj postaram się przetłumaczyć poradnik na forum na język polski (na razie pracuję nad halloweenowym eventem), więc jak uda mi się ze wszystkim wyrobić to wstawię tutaj odnośnik, ok?

Opublikowano

oki, ale to lepiej wrzuć go na tym forum w hacki i tutoriale do last chaos

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Mam pytanie bo juz troche jestem wnerwiony tymi bossami .Gram ryckiem mam 176 lvl bron +24 set w HR + potki na atak +3 pasek i nic nie zabieram bossom o co tu chodzi?

Czemu admin tak spierniczyl keron trwa 3s a regeneracja chyba 13s. Jaki to ma sens. Rownie dobrze mzona bylo zrobic 1s trwanie keronu. Chore to i jeszcze ta cena 5kk. Nie wiem na co mieszanie w tych klubach jesli mu nie pasowalo to powinien skasowac go. Ciekawe ile siatka z klubu ze strayany trwa tez 3s ?

Jak tak dalej bedzie to ten serwer nie podziala za dlugo bo nudno. Wbic max lvl mozna w 1 dzien a potem co ? Bossy zamocne i wlasciwie nic wiecej nie ma. Nawet MC nie ma. Mozna kamyki przerabiac ale trzeba ich miec sporo na start. O bugach nie pisze bo na wszystkich wersjach sa.

A rena tez dziwna. Jest tytul ktory daje 30 anty stuna a szelma lowca stunuje mnie raz za razem .Moze mialem te 70% pecha czasami tak bywa.

Opublikowano

oki, ale to lepiej wrzuć go na tym forum w hacki i tutoriale do last chaos

Jak już go zrobię to wstawię go na forum Aio, ale w sumie Boomwuayash ma rację, żadna filozofia gdzie wbijać. :)

Mam pytanie bo juz troche jestem wnerwiony tymi bossami .Gram ryckiem mam 176 lvl bron +24 set w HR + potki na atak +3 pasek i nic nie zabieram bossom o co tu chodzi?

Czemu admin tak spierniczyl keron trwa 3s a regeneracja chyba 13s. Jaki to ma sens. Rownie dobrze mzona bylo zrobic 1s trwanie keronu. Chore to i jeszcze ta cena 5kk. Nie wiem na co mieszanie w tych klubach jesli mu nie pasowalo to powinien skasowac go. Ciekawe ile siatka z klubu ze strayany trwa tez 3s ?

Jak tak dalej bedzie to ten serwer nie podziala za dlugo bo nudno. Wbic max lvl mozna w 1 dzien a potem co ? Bossy zamocne i wlasciwie nic wiecej nie ma. Nawet MC nie ma. Mozna kamyki przerabiac ale trzeba ich miec sporo na start. O bugach nie pisze bo na wszystkich wersjach sa.

A rena tez dziwna. Jest tytul ktory daje 30 anty stuna a szelma lowca stunuje mnie raz za razem .Moze mialem te 70% pecha czasami tak bywa.

Jakie bossy bijesz?

Monster Combo zostanie wprowadzone. Bossy wcale nie są za mocne moim zdaniem.

Jakbyś chciał wiedzieć co można robić po max lvlu to proponuję zajrzeć tutaj: http://aiolc.com/forums/index.php?/topic/57-guide-at-lvl-176-tips/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...