Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej było ciężej, bo eq dropiło z 1 bossa dla każdej klasy i respił się co 1h. Bossów było aż 12, po 2 na każdym channelu, więc było ciężko :p

Expi się teraz wszędzie prosto i szybko, bo serwery są stawiane pod pvp, długo expić można iść na globala jak kto lubi :D

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniej było ciężej, bo eq dropiło z 1 bossa dla każdej klasy i respił się co 1h. Bossów było aż 12, po 2 na każdym channelu, więc było ciężko :P

Expi się teraz wszędzie prosto i szybko, bo serwery są stawiane pod pvp, długo expić można iść na globala jak kto lubi :D

Ja wiem że na globalu sie długoo expi nawet bym pograł gdyby pu troszke szybciej szło, ale mówimy o Aio a na tym servie nawet pvp teraz nie zrobisz bo po 1 są te nowe zbroje jakiś nowy skill trzeba miec ze skillbooka i system javeli lv. 15 jest więc nowy gracz bez ładowania w is ostatecznie maniaczenia przez 24 na dobe nie dogoni połowy tych graczy z eq 7/7 :) pvp schodzi na skill max 2 bo javele dają baardzo dużo [jak dla mnie] dmg, dropnąc eq z bossow w juno aż tak trudno nie jest co prawda respi się co 15 min i jest ich 3 na każdym ch a jest chyba 4 teraz. Grałem wtedy co teraz mówisz i jak dla mnie serv jest teraz zbyt easy.

Opublikowano

Okeeeej ale po 1. Nie szukam towarzysza do gry tylko pytam czy ktoś z przeglądających jest zainteresowany grą na servie a po 2 i tak nikt tego nie przegląda zapewne co pokazuje ilość stron :rolleyes:

I właśnie od tego jest link z tematem podany wyżej. Tam szuka się "towarzysza do gry" i spokojnie - ludzie to przeglądają. 

Opublikowano

Okeeeej ale po 1. Nie szukam towarzysza do gry tylko pytam czy ktoś z przeglądających jest zainteresowany grą na servie a po 2 i tak nikt tego nie przegląda zapewne co pokazuje ilość stron :rolleyes:

Jest określony temat od tego i tak ma zostać.

zSCFQrN.png

Opublikowano

czemu mam kwadracik taka mala rozdzielczosc ze nie moge nic zrobic =.=

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Po kompletnym olewaniu aio przez adminow, server padł. Zrobili konkurs na top donatora, który miał dostać nowe eq itp. po czym znikneli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...