Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] All In One Last Chaos (AioLC)

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmmm dla rycka za 4-5kkk? Nie moge sie z toba tu zgodzic rycek to jedna z najdrozszych klas na tym serwerze jedna czesc ktosztuje 15-40b moze jedynie trafic sie okazja , ze trafisz cos ponizej 10kkk

tak da sie grac bez cashu , a mianowicie dostajesz cash za czas online w grze chyba 10 min = 4 cash

A ty Olo to ten z Hard Chaos?

No jak boga kocham widziałam party setów dla rycka za 4-5kkk. xD

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prawda czesci byly po 5kkk ale to pare dni temu. Jest wiecej ludzi wiecej zlota dropia ceny wzrosly. Teraz taniej niz 10kkk za czesc raczej nie kupisz.

Poswiece sie i pobije te bossy ale jestem przekonany ze z nich MS nie leca albo szansa na dropniecie to 1% lub nawet mniej .

Opublikowano

Pewnie Delphii dla ciebie zawsze! :D czekam na ch3 juno - srodek. Moim zdaniem powinni oslabic te bossy , albo dodac jeszcze jeden rodzaj gdzie bd dropily sety , a i zeby naprawili bugg z world bossem wczoraj poszlismy w 3 to mial na kilka hitow.;>

Opublikowano

To prawda czesci byly po 5kkk ale to pare dni temu. Jest wiecej ludzi wiecej zlota dropia ceny wzrosly. Teraz taniej niz 10kkk za czesc raczej nie kupisz.

Poswiece sie i pobije te bossy ale jestem przekonany ze z nich MS nie leca albo szansa na dropniecie to 1% lub nawet mniej .

Okey, nie zaglądałam na rynek dawno... A jak już zaglądam to tylko za konkretnymi częściami. :D

No ale wiesz, to idzie w drugą stronę - bij te bossy, czekaj na nie, jak coś dropnie to sprzedaż za większą kwotę, zbieraj kasę :P

Pewnie Delphii dla ciebie zawsze! :D czekam na ch3 juno - srodek. Moim zdaniem powinni oslabic te bossy , albo dodac jeszcze jeden rodzaj gdzie bd dropily sety , a i zeby naprawili bugg z world bossem wczoraj poszlismy w 3 to mial na kilka hitow.;>

WorldBossy powinny być odbugowane po nowym update.

Na samym początku był tylko jeden boss z wepami i setami, teraz jest ich dwa. :P

Opublikowano

Prawdopodobnie dlatego, że w shopie możesz kupić leki na wszystkie kamyki, stuny, milczenia itd.

Teraz to piszesz? -.- Trzeba bylo napisac zanim zaczalem grac witchem.. to jest bezsens lek na wszystko Witch traci swoje atuty-.-

Opublikowano

Teraz to piszesz? -.- Trzeba bylo napisac zanim zaczalem grac witchem.. to jest bezsens lek na wszystko Witch traci swoje atuty-.-

Ja też gram witchem, a jakoś stuny wchodzą i mało kto ściąga :-D

Te leki są drogie, więc mało kto je używa, ale prawdopodobnie ten lek nie obejmuje snu.

Opublikowano

PRAWDOPODOBNIE DZISIAJ O GODZINIE 22:00 BĘDZIE UPDATE Z NASTĘPUJĄCYMI ZMIANAMI:

1. Zostaną naprawione bugi, te które zostały zgłoszone do administracji
  2. Nowy system PvP
  3. Na arenie z graczy będą dropiły PvP tokeny, z których możesz wylosować atrakcyjne nagrody
  4. PvP ranking, miejsce 1 2 3 dostanie atrakcyjne nagrody... Ranking aktualizuje się CODZIENNIE
  5. Z okazji święta Halloween - eventy, nowe tytuły, covery halloween, dynie, cukierki itd.
  6. Nowy sposób na zdobycie Master Stones
  7. Nowe pety P1 oraz P2
  8. Nowe affinity Island of Dreams (z tego affinity możesz zdobyć covery Island of Dreams, czyli takie jakie noszą te mobki w tej krainie)

I wiele więcej!

SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY JESZCZE NIE SKUSILI SIĘ NA POBRANIE GRY :)

Opublikowano

PRAWDOPODOBNIE DZISIAJ O GODZINIE 22:00 BĘDZIE UPDATE Z NASTĘPUJĄCYMI ZMIANAMI:

1. Zostaną naprawione bugi, te które zostały zgłoszone do administracji
  2. Nowy system PvP
  3. Na arenie z graczy będą dropiły PvP tokeny, z których możesz wylosować atrakcyjne nagrody
  4. PvP ranking, miejsce 1 2 3 dostanie atrakcyjne nagrody... Ranking aktualizuje się CODZIENNIE
  5. Z okazji święta Halloween - eventy, nowe tytuły, covery halloween, dynie, cukierki itd.
  6. Nowy sposób na zdobycie Master Stones
  7. Nowe pety P1 oraz P2
  8. Nowe affinity Island of Dreams (z tego affinity możesz zdobyć covery Island of Dreams, czyli takie jakie noszą te mobki w tej krainie)

I wiele więcej!

SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY JESZCZE NIE SKUSILI SIĘ NA POBRANIE GRY :)

hahahaha juz widze ten coverek dla czarki chyba kazda czarka bd latala z golym tylkiem xD

Opublikowano

World bossy są już do ubicia, ale za to zepsuli te mobki w Juno, jednakowoż za mocno biją. Chciałam jak zwykle pobić na spocie na Lady a tu lipka, padłam ;x

@ps event halloween klapa totalna xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

World bossy są już do ubicia, ale za to zepsuli te mobki w Juno, jednakowoż za mocno biją. Chciałam jak zwykle pobić na spocie na Lady a tu lipka, padłam ;x

@ps event halloween klapa totalna xD

zgadzam sie z toba w 90% niestety z jednej strony dobrze ze zabieraja hp , a nie stoja jak slupy i nic nie robia , zas z drugiej strony nie ze cie zabijaja powinni je lekko oslabic , a co do eventu to jest jak dla mnie niewykonalny jak mozna ubic 50 dyn? ( to zajelo by miesiac ) a nie wspomne juz o trzech tysiacach boxow do zebrania xD

Opublikowano

Dzięki, ja byłam pomysłodawcą tego eventu z boxami xD

Ale będą jeszcze nowe eventy halloween, ode mnie, moim zdaniem łatwiejsze.

Nie wiem jak update wyszedł, bo miałam spore problemy z komputerem, jutro zerknę bo dzisiaj już raczej rady nie dam...

Opublikowano

Nie wiem jak update wyszedł, bo miałam spore problemy z komputerem, jutro zerknę bo dzisiaj już raczej rady nie dam...

To jednak zły pomysł ... Może i byłby dobry, gdyby basket dropiło częściej, bo dropi masakralnie, a te dyniowe bossy były troszkę łatwiejsze do zabicia. Je się bije prawie jak world bossy ... -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pomysl nie jest zly tylko trudne wykokananie bo kto ci zbierze 3000boxow?:D ( 1000 bylo by moze wykonalne , a wiem bo wczoraj dropilem 2h i zebralem 75boxow xD ) Dynie powinniscie oslabic albo zrobic normalny bo jak narazie trzeba zebrac pol teamu zeby zabic dynie xD

Opublikowano

Okey, teraz zerknęłam i faktycznie zje*ali. :oo

Ja tego tytułu nie będę robiła, szkoda mi czasu i nerwów. xD Jak ktoś ma jakieś pomysły na zmiany proszę o zamieszczenie ich na forum, jak admini zauważą że większość graczy się burzy to raczej wprowadzą zmiany, ja sama niestety nic nie wskóram.

Opublikowano

Jak dla mnie powinni zakazywać dedania ludzi na spotach/bossach -.- Ostatnio przy praktycznie wyzerowanym bossie dedł mnie jakiś rk, a szanowny Fyah co na to? Za przeproszeniem ma w dupie. Coś czuję, że kilka osób z gildii się wzbogaci o parę itemków -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak dla mnie powinni zakazywać dedania ludzi na spotach/bossach -.- Ostatnio przy praktycznie wyzerowanym bossie dedł mnie jakiś rk, a szanowny Fyah co na to? Za przeproszeniem ma w dupie. Coś czuję, że kilka osób z gildii się wzbogaci o parę itemków -.-

Matko... W zasadach nie ma nic o zabijaniu ludzi na spotach/bossach. Jeżeli chcesz tego uniknąć to korzystasz z kanału non-pvp. Całkowicie się zgadzam z Fyah. Ten serwer jest stworzony pod pvp, nie widzę nic złego w tym o co Ty masz pretensję.

Opublikowano

Matko... W zasadach nie ma nic o zabijaniu ludzi na spotach/bossach. Jeżeli chcesz tego uniknąć to korzystasz z kanału non-pvp. Całkowicie się zgadzam z Fyah. Ten serwer jest stworzony pod pvp, nie widzę nic złego w tym o co Ty masz pretensję.

Nie moja wina, że nie potrafisz zrozumieć mojego przekazu -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dobra, ale chodzi o to, że tam w Dream Island, czy jak to się zwie, gdzie jest jakiś boss pvp jest włączone cały czas. Coś, jak w Cube... nie ważne czy kanał pvp, czy non-pvp i to jest głupie, bo zabicie bossa nie jest łatwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...